Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(Žydriausia @ 2010 05 19, 14:27)
sakiau parodysiu kai pabaigsiu, bet parodau tarpini varianta, gal kas patarimu ar kritikos pazers, dar yra laiko taisyt smile.gif

cia vaizdas is namu pro langa
user posted image

man atrodo kad tai gražu butu :
user posted image
Atsakyti
Tai kaip ergaites gal koki patarima?

QUOTE(spurga_m @ 2010 05 20, 06:50)
Sveikos mergaites turiu bedas: mano rododendra nezydi lapai parudave pradejo kristi ziedai irgi nukrito, leidzia naujus lapus gal atsigaus?o ir migdolas, sukrove pupurus bet buvo salnos ziuriu pumpurai parudave pradejo kristis, o ir lapai vos skleidziasi, ziema buvo podyneje salia namo lyg tai prigijo persodinus.... g.gif

Atsakyti
Spurga_m, atsakiau rododendrų temoj. mirksiukas.gif
http://www.supermama...0#entry37559657
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 05 20, 12:05)
Patarkit kaip suvarkyti gabaliuka gelyno, paciai niekaip nesigalvoja  doh.gif

Tai, kas ten dabar matosi, jei gerai įžiūriu - man atrodo visai tinkamas pasirinkimas 4u.gif . Be minėtų šilokų, ekstremaliai sausai vietai tiktų kas nors iš varpinių (padėtų ir sieną pridengti), levandos, o gal ir davido budlėją pavyktų priderinti 4u.gif čia aš tik apie sąlygų tinkamumą kalbu, ne apie kompoziciją ax.gif .
Tačiau jei jau už jūrų marių budlėja neperžiemojo - braukiam ją lauk rolleyes.gif
QUOTE(leliumai @ 2010 05 20, 12:34)
cituojant tą patį M.Navasaitį raudonasis ąžuolas 'Aurea' yra "vertingas parkų, miestų sodų medis." O taip parašyta jo knygoje prie nedaugelio medžių. Rūšinis raudonasis ąžuolas aprašytas skyrelyje "invaziniai medžiai ir krūmai".

Na, jei tas trūkumas atkrenta - pasirinkimas tikrai puikus. Po keleto metų turėtų atrodyti labai įspūdingai bigsmile.gif
QUOTE(spurga_m @ 2010 05 20, 14:54)
Tai kaip ergaites gal koki patarima?

O tai koks klausimas unsure.gif ? Rododendrai turėtų atsigauti, panašu kad pavasarinė saulė nudegino. Ar ne atviroj vietoj auga? O migdolas gal pašalo, sunku prognozuot kaip toliau elgsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 20 gegužės 2010 - 16:11
Gal zinot , ka daryt, kad meta labiau sakotusi? Ar teisingai galvoju, kad reikia nuskabyt virsunes?
Ir dar norejau paklaust, kada geriausias laikas sodint alyvas is vazono i zeme. Mano budlejai jau tikrai kaput. Reiks ja iskapot ir i jos vieta sodint alyva.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 20, 12:48)
Silokai silokai silokiukai:)

QUOTE(bitule @ 2010 05 20, 15:48)
Tai, kas ten dabar matosi, jei gerai įžiūriu - man atrodo visai tinkamas pasirinkimas  4u.gif . Be minėtų šilokų, ekstremaliai sausai vietai tiktų kas nors iš varpinių (padėtų ir sieną pridengti), levandos, o gal ir davido budlėją pavyktų priderinti  4u.gif  čia aš tik apie sąlygų tinkamumą kalbu, ne apie kompoziciją  ax.gif .

aciu, apie silokus galvojau. turiu po soda issibarsciusiu biggrin.gif
Atsakyti
Eina kakot tos Davido budlejos. Po to jas pacias reiks pridengt. Grazu kol zydi, o kai nezydi visai vaizdo nera.
Atsakyti
Jo ji atviroj vietoj auga rododendra palaisciau specialiom trasom uzdariau kenkeja toki....suni i voljera pradeda atsigauti aciukas o vat su migdolu tai va lauksim ....gal atsigaus

O tai koks klausimas unsure.gif ? Rododendrai turėtų atsigauti, panašu kad pavasarinė saulė nudegino. Ar ne atviroj vietoj auga? O migdolas gal pašalo, sunku prognozuot kaip toliau elgsis.
[/quote]
Atsakyti
[quote=Tina*,2010 05 20

ačiū už info smile.gif žiūriu jie matyt nelabai linkę plėstis ,nes pernai pirkau ,tai rodos išviso kad vietoj stovi ir tiek,įdomu kaip tavo augs
Atsakyti
O man vasario saulė nušutino pusę dekoratyvinės pušies kepurės blink.gif Nepagalvojau skarelę pušiai aprišt, pamaniau, kad žiemą peržiemojo tai ir tra-li-vali. Pasirodo, vasaris-kovas pavojingas tiem ale pietietiškiem augalam.
Atsakyti
QUOTE(clifford @ 2010 05 19, 12:11)
tikrai taip, paskirtis nuimti velena, kad nereiketu kastuveli darbuotis:) pvz http://www.youtube.c...h?v=9V0t_Gy7ubM

ir gotas neturi, ir nesuprantu negi visoj lietuvoj nera galimybes tokio daikto issinuomot? nusipirkt? nieko nerandu, galbut lietuviskai jis kazkaip kitaip vadinasi? g.gif
Atsakyti
aš irgi, kaip žydrausia, turiu nuolat knisaliojamą kampą lotuliukas.gif Šiandien jį padidinau - kalninę pušelę ir sidabrakrūmius "pridūriau" prie akmenuoto kampo. Vyras liepia eit į laukus rinkt akmenų ir išdėt pakraštėlį, ar reikia?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 20 gegužės 2010 - 21:20