Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

as cia tai "nematau" smile.gif tujos sitame kampe smile.gif
gal kas kitas ja cia "pamatytu" smile.gif
rododendrams reikia rugscios zemes, tuomet ir kiti augalai augantys salia turetu tokia megti..........tavo pasirinkimas, .........rododendrams pusseselis patinka, tuomet galetum ir erika ikisti salia ir dar koki sliauziaka kaip gaulterija...........
del hortenzijos tavo vadinamos melynziede nieko negaliu pasakyti, nes pati ja turiu tik 2 metus ir tai is melynziedes jin pas mane pasidare ruzava, ruda, zalia, kol rudeni apkarpiau ir nuvilkau i rusi smile.gif, .............. olialia.........ir pamirsau isvilkti .......sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif nu ir kaip nenusikeikti? vepla..........
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 04 30, 14:24)
Jei tu i 5m ilgi pasodinsi dvi hortenzijas, tai praktiskai liks max 1.5. Po tom hortenzijom galesi kazka vienmecio pirmais-antrais metais pasodint. Paskiau basta. Tai jei dar ta tuja ikisi ir viskas. Pradejom ir baigem. Net isibeget nebuvo kur.
Oi. As suprantau, kad ten, kur takelis, tai vieta tau vyras ruosia. Tai apie kokias hortenzijas ten kalba isviso gali eit.. Apsisodinai kokiom plautem, mazesnes ismieros melsvem (cia tas plotas kur dabar tuja?) ir viskas.

jo, ten tas plotas kur tuja dabar g.gif , tas iskastas griovys tai bus takelis, nu as pradzioj isvis galvojau ten daryt ale 'alpinariuma" kazkokius daugiau sliauzinaciu, pora spygliuociu, bet va kaip buna, kai gauni dovanu geliu, tai ieskau kur ikist blush2.gif man tokios grazios tos melynos hortenzijoso, tai nerandu joms vietos, nebet jas komponuot pas save priekyje tam kampe, nes tenzadu keist kazka. Nu vienu zodziu aisku, kad niekas neaisku

na ziurineju, tai aisku hortenziju krumai dideli, matyt teks ju ten nesodint vistik g.gif

va radau sena foto
user posted image

ten ta kapme kur nukirpat yra baltaziede hortenzija (kuri pries tai foto zydinti buvo), o jei as kazkaip abiejuose situose ploteliuose pasodinciau hortenzija-vienam balta, kitam melyna (arba dvi melynos) ir prakstiskai daugiau nieko , gal jos cia graziau ziuretusi kai taip atsikartotu (o ta ka turiu cia susodinus-isnesciau ir man visai tiktu toj juostoj)

nu as tai bijau prisipirkt, jau kiek pripirkau visko ir pasirodo netinka, noreciau kazkoki pradini varianta turet, o paskui jau priderinciau ka, kad ne viska iskart pirkt, nes paskui pasiorodo kad netinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 30 balandžio 2010 - 14:37
oi........tokioje vietoje prasyte prasosi mociutes geles - bijunai, jurginai, lelijeles, ramuneles, ruteles.......
ir jokiu tuju ir alpinariumu.
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2010 04 30, 14:43)
oi........tokioje vietoje prasyte prasosi mociutes geles - bijunai, jurginai, lelijeles, ramuneles, ruteles.......
ir jokiu tuju ir alpinariumu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia toj kur palei siena naujoj vietoj? g.gif
Atsakyti
O ka jeigu viendienes prie tos sienos sodint. Daaaaaug viendieniu.
Atsakyti
[quote=Tina*,2010 04 30, 14:53]
Na prie ko cia tos tujos ir kapai, nesamone kazkokia

pritariu visoms jūsų išsakytoms mintims ,merginos, ta tema ax.gif
Papildyta:
[quote=Žydriausia,2010 04 30, 17:25]

[/quote]
ir man atrodo ,jog labiausiai tinka daugiametės gėlės ,nes kitiems augalams ,kad jie žiūrėtus, tiesiog trūksta erdvės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 30 balandžio 2010 - 16:51
tiesa, tame plote kur naujai tvarkomas priesais ta nauja gelyna, palei tvora zadam sodint vaiskrumius.
tai va bus tokia 'aleja" palei siena 'kazkas", kas dar pavidalo neigaves ir priesasi pelei tvora vaiskrumiai, o vuduryje veja g.gif
tai graziau ziuretusi kokios daugiametes pvz melsves, heichera kokia, viendienes ar kokie krumai-hortenzijos, ozeksniai, rododendrai, bijunai g.gif
nu ziurejau ziurejau tai isivaizduijant ta musu hortenzija kokia ji isauga, ji ten palei siena tilptu ir labai jau takelio neuzgoztu g.gif
Atsakyti
As pasisakau pries rododendrus schmoll.gif
Uz daugiametes thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kur kaune ar aplink galima pigiausiai isigyti juodzemio/durpiu didesnemis pakuotemis neio 40l? Gal kuri ieskojot ir zinot kainas?
Atsakyti
[quote=Žydriausia,2010 04 30,
tai graziau ziuretusi kokios daugiametes pvz melsves, heichera kokia, viendienes ar kokie krumai-hortenzijos, ozeksniai, rododendrai, bijunai g.gif
nu ziurejau ziurejau tai isivaizduijant ta musu hortenzija kokia ji isauga, ji ten palei siena tilptu ir labai jau takelio neuzgoztu :
[/quote]

na , mano kaimynės užaugusi tokia hortenzija ,tai buvo nemažai vietos okupavus...vat ,kad žemaūgė būtų.. o šiaip juk maža ką kas sako ,bet darysi tu ,svarbiausia ko tu nori, nes žmogus linkęs mokytis tik iš savo klaidų ,tarkim dabar nematai to ,ką matom pas tave mes,o paskui žiūrėk pradėsi augalų ,,migraciją,, čia aš pagal save sprendžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Is tiesu - as pastoviai is savu klaidu pasimokau geriausiai blush2.gif na bet pas mane natura tyrinetojo, idomu pabandyt visaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 04 30, 19:42)
Uz daugiametes  thumbup.gif

verysad.gif Atsipra6au, kad kišuosi. Vakar sode po žiemos ravėjau daugiamečių plotus. Keikiausi kaip vežikas. Jūs taip mėgstat tas daugiametes. Papasakokit kiek kartų metuose ravit? Dabar jos dar tik kalasi, o aplink piktžolės. doh.gif Nebent tik sėdėt prie jų pasvirus ir ravėt visą vasarą. rolleyes.gif
Paskui, kai atžels gal bus daugiau pavėsio ir tų žolių tiek nebebus, bet dabar, tai vargo vakarienė. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 01 gegužės 2010 - 06:47