Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

Merginos, ar naudojate žirkles žolei kirpti? g.gif (Mačiau Maximoje ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 22:05)
Merginos, ar naudojate žirkles žolei kirpti? g.gif (Mačiau Maximoje ax.gif )  4u.gif

O kokios elektrinės ar mechaninės? Labai reiktų elektrinių, ale brungios zarazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 18, 23:09)
O kokios elektrinės ar mechaninės? Labai reiktų elektrinių, ale brungios zarazos doh.gif

Mechaninės, kainuoja 16,60 Lt. Tik įdomu, ar jomis galima gražiai nukirpti žolę vejos kraštuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 21:05)
Merginos, ar naudojate žirkles žolei kirpti? g.gif (Mačiau Maximoje ax.gif )  4u.gif

Aš naudoju, mechanines. Reikalingas daiktas, vis ko nors nedidelio kiekio kai reikia pasikirpt. Aš dažniausiai daržo mulčiavimui medžiagos apsirūpinu su šitom žirklėm. Žalią trašą ant lysvių kerpu.
Atsakyti
su mechaninėm man labai rankas įsiskausta bekerpant, o kirpti yra ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 18, 23:20)
Aš naudoju, mechanines. Reikalingas daiktas, vis ko nors nedidelio kiekio kai reikia pasikirpt. Aš dažniausiai daržo mulčiavimui medžiagos apsirūpinu su šitom žirklėm. Žalią trašą ant lysvių kerpu.

Kaip suprantu - verta įsigyti, nes su žoliapjove ar trimeriu taip nenupjauna žolė prie gėlyno kraštų, kurią vėliau "pešioju" rankomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 21:18)
Mechaninės, kainuoja 16,60 Lt. Tik įdomu, ar jomis galima gražiai nukirpti žolę vejos kraštuose? g.gif

O ką reiškia gražiai? Kur kirpsi, ten ir nusikirps, čia kaip su žirklėmis popieriui - ar galima su jomis gražiai nukirpti? Nuo kirpėjo priklauso mirksiukas.gif Tiesa, maniškės tai šiek tiek stringa atšokdamos.
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2010 05 18, 21:24)
su mechaninėm man labai rankas įsiskausta bekerpant, o kirpti yra ką doh.gif

Na taip, kai dideli plotai, tai gali ir paskausti.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 18, 23:32)
O ką reiškia gražiai? Kur kirpsi, ten ir nusikirps, čia kaip su žirklėmis popieriui - ar galima su jomis gražiai nukirpti? Nuo kirpėjo priklauso  mirksiukas.gif Tiesa, maniškės tai šiek tiek stringa atšokdamos.
Papildyta:

Na taip, kai dideli plotai, tai gali ir paskausti.

Gal ne visai taip paklausiau blush2.gif , žinoma, kiekvienas darbas priklauso nuo to, kaip jį atliksi. Tik buvo įdomu, ar galima žirklėmis nukirpti žolę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 05 18, 11:59)
detalesne info turiu kontoroj, pagal kataloga rasiu nuoroda, parasysiu kita diena.
Zalieji centrai turejo apsirupint jau, bent jau sitas Zaliasis centras http://www.forestila...i-ir-darui.html tai turi biggrin.gif
oi, kova baigta su bandreniais. viena kitas daigas islenda, israunu ranka, ir viskas.

jei nufotkinsiu, galesiu poarodyt - nors ka ten rodyt, ir taip viskas aisku.

naudok sena linoleuma pvz.

Tai įkelk nuorodą, kai rasi, apžiūrėsim tavo pirkinį, pasicekavinsim bigsmile.gif
O ko tu bandrenį naikini, kuo neįtiko?
Ačiū už idėją su linoleumu 4u.gif
QUOTE(vida777 @ 2010 05 18, 14:31)
man tai visas slamstas sueina - seni kibirai (tik dugnus nupjaunu), vandens talpos (perrezus pusiau gaunasi du didziuliai lankai), dideles talpos su isgreziotom skylem, kur persikraustant susodinau savo medzius - viskas eis i zeme saknims pazaboti arba dirvozemiui izoliuoti ax.gif .

Aha, o kai esi naujakurys, iš kurgi to seno šlamšto paimt? Visas šlamštas dar naujas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 21:35)
Gal ne visai taip paklausiau  blush2.gif , žinoma, kiekvienas darbas priklauso nuo to, kaip jį atliksi. Tik buvo įdomu, ar galima žirklėmis nukirpti žolę ax.gif

Tai galima galima, o kaipgi mirksiukas.gif Nebeįveikia tik storų stiebų, na pvz. bijūno jau nepaimtų, bet žoles tai visas ir iš pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 18, 23:50)

Tai galima galima, o kaipgi  mirksiukas.gif Nebeįveikia tik storų stiebų, na pvz. bijūno jau nepaimtų, bet žoles tai visas ir iš pirmo karto.

Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 22:05)

Turiu Fiskars zirkles thumbup.gif , ranka tikrai nepavargsta lyginant su pries tai turetom x firmos is maximos.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 18, 21:50)
Aha, o kai esi naujakurys, iš kurgi to seno šlamšto paimt? Visas šlamštas dar naujas  lotuliukas.gif

vat ka reiskia, kai ateini ant gatavo, tai nei cementuotu kibiru nera lotuliukas.gif , o pas mane sociai ...

Atsakyti