QUOTE(Vaganė @ 2010 05 16, 06:10)
Jeigu netyčia Vilniuje, tai su džiaugsmu "pagelbėčiau" - mūsų naujai formuojamas sodo sklypas dar beveik tuščias, daug daug tuščios erdvės dar jame...
skambinkit tel.nr. prie ''sodo ir darzp prekes''
http://www.forestila.../kontaktai.html
QUOTE(zmogs @ 2010 05 16, 08:19)
O tai ką jau kad nepataikei tulpių, tai neleisi žvilgtelt? Pasirodyk, manau ne man vienai rūpi. Juk tiek visko ten pertvarkei, smalsu kaip atrodo, net jei tau nepatinka
Kad jau daug turi tos kraujažolės, tai aš irgi norėčiau mažo gabalyčio
Beje, o kokio ji akuščio užaugtų normalioj žemėj?
nepatinka visiskai. nebeliko puse grozio: jukos, knifofijos, dantytosios gaures.
tiesa, iki siol zydejusios svogunines - tai viskas ok, bordo ir geltona, tik tos tulpes vyno sp. sugadino reikala. na bus matyt, gal parodysiu.
Kraujazole sita dregme megsta, bet augtu bet kur. normalioj zemej butu zemesne, apie 50cm. kaip mane rasti zinai
QUOTE(vida777 @ 2010 05 16, 14:11)
nikirpk tulpem ziedus ir rodyk tada jau is belekokio rakurso
.
turbut taip ir darysiu
bet tos issisokeles labai grazios - atvaziuotum i svecius, tai apdovanociau puokstele
QUOTE(amarrile @ 2010 05 16, 21:21)
Siemet svyrancias begonijas zadu sodunti su bakopom. ar bandet kas? Patiko? Reikia pavesius papuosti
bakopa turetu buti gerokai paaugusi. kitaip bus uzgosta.
''svoriai'' ne tie. begoija tokia mesinga...
jei bandysi, tai pasirodyk - as nesu maciusi tokios kompozicijos gyvai.
o jei vietoj bakopos bandytum siauziancios silinges ''varveklius'' ? irgi jau reiktu paauginta silinge sodint, tie varvekliai turetu buti ilgesni nei begonija.
mano nuom, butu labai efektinga!
QUOTE(sobieska @ 2010 05 16, 22:09)
Bandrenis kiek atsimenu, tai pas
rokoko puikiai atrode, matomai ji ir tiksliausiai atsakys
as snekejau tik tiek, kaip nesekmingai bandau ji isnaikinti. tikiuosi, gal jau atejo sekme
jau turetu zaliuot.
QUOTE(sobieska @ 2010 05 17, 06:18)
Aciu,aciu...jei butum Kaune prigriebciau, o dabar i Vilniu kazkaip nefasonas vien del papartelio
, rasiu kur nors.Zinau, kad jis labai vislus, jei i kibira pasodinciau ar mačytu kiek nors-padetu pristabdyt ta nenumaldoma ju plitimasi i sonus
siandien uogakrumiams pirkausi speciales dideles talpas su rankenomis - sodinimui zemen,kad apribociau saknis (zemuogine aviete, remontantine aviete ir gervuoge Gazda)
''viedrai''tie mano italiski - ot brungybes, bet gal sumacys, turetu buti kokybiski
QUOTE(makse* @ 2010 05 17, 12:40)
sveikos augalu zinoves
reikia jusu pagalbos - mano virziai pradejo ruduot..
is po ziemos jau zaliavo, kaip ir viskas gerai buvo, ir staiga .... rudi styro.. Nesuprantu kas jiems nebegerai?
gal kas galetu patart, gal kam irgi taip buvo?
nudege kovo men, kai saule jau buvo kaitri, o zemeje pasalas.
reikia nukirpti iki 2-3cm virziukus, ir tiketis, kad ataugs.
o dar - ar rugsciai pasodinti? jei ne - tai... pirkti naujus ir sodint is naujo.
QUOTE(leliumai @ 2010 05 17, 13:12)
gegužė mano kieme:
melitas - tikras geris
dekinga uz ji.
jokio vargo, jokio rupescio, dekoratyvus 24 men.