Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

Bandrenis kiek atsimenu, tai pas rokoko puikiai atrode, matomai ji ir tiksliausiai atsakys ax.gif
Atsakyti
[quote=bitule,2010 05 14, 15:13]
O kokia plotelio paskirtis? Čia pagrindinis įėjimas?

Taip, cia prie pagrindinio iejimo smile.gif Ir yra dar viena beda - po balkonu sumontuotas duju skaitiklis, tai nelabai galima kazka sodinti prie pat balkono.
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 05 14, 17:37)
Maumedis, man rodos, čia per didelis. Gal geriau koks krūmas ir pavėsiamėgės gėlytės. Bet jei neturi savos vizijos, šį savaitgalį turbūt nieko gero nepavyks arba greitai vėl imsi pertvarkinėt.
Sidabrakrūmiai labai nereiklūs, tiktų šitoms sąlygoms ir žydėtų ilgai. Na dar ir klausimas, o kiek nori prižiūrėti šį kampelį? Ar tik kažką nereiklaus pasodinti, kad gražiai atrodytų pievelėje ar daugiau dėmesio skirsi?

Bijau, kad labai daug demesio aplinkai skirti artimiausius keleta metu nepavyks, kol ziogai dar mazi". smile.gif Tai vat noretusi nelepiu, istvermingu ir pakencianciu pavesi augalu?
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 16, 23:04)
Dar pora klausimų dėl nušalimų:
- ar bandrenis jau turi pasirodyti ar man jo dar palaukti?
- perovskija irgi nerodo gyvybės ženklų, gal kas turite, kaip pas jus?

Bandrenis jau turėjo pasirodyti, o perovskija tokių žiemų neatlaiko.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 14, 18:02)
Man vis po nuolat pasikartojančių nekonkrečių klausimų tipo „ką sodinti mano šitam kampe?“ kyla noras parašyti instrukcijas rašant tokius klausimus, kokias nurodyti savo sklypo savybes. Aš suprantu, kad pirmą kartą klausiant gali ir nežinoti žmogus, kad tokia info svarbi, betgi negali per savaitę kelioms interesantėms vėl iš naujo vardinti, ką pasakyti apie savo kampą.  g.gif

Itariu, cia akmenelis ir i mano darza. Na, tiesiog norejau pasiklausti nuomones. Atsiprasau, jeigu temos senbuvems pasirode pernelyg nekonkretu...
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2010 05 14, 21:38)
jei maumeduka -tai skiepyta,salia galetu but ozeksniai margalapiai,arba gali pasodint laipiojancia hortenzija arba sluoteline pvz
http://www.gapphotos...?imageno=164947  wub.gif

conicos nepatartau schmoll.gif,  siaip  gerai ziuretusi  sedulos margalapes arba pasiziurek,koks sito sabakstyno grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir viskas augtu tavo atveju idealiai rolleyes.gif
http://www.gapphotos...p?imageno=93854

O kodel conica ne? Pas kaimynus visai neblogai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2010 05 16, 22:15)
Bijau, kad labai daug demesio aplinkai skirti artimiausius keleta metu nepavyks, kol ziogai dar mazi". smile.gif  Tai vat noretusi nelepiu, istvermingu ir pakencianciu pavesi augalu?

Na tik sidabrakrūmis iš nelepių man į galvą ateina.
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 16, 22:15)
Bandrenis jau turėjo pasirodyti, o perovskija tokių žiemų neatlaiko.

Aina peklon verysad.gif o ta perovskija brangi kaip velnias..
QUOTE(EvelinaM @ 2010 05 16, 22:19)
Itariu, cia akmenelis ir i mano darza. Na, tiesiog norejau pasiklausti nuomones. Atsiprasau, jeigu temos senbuvems pasirode pernelyg nekonkretu...

Na, tai kitąsyk būsi jau labiau patyrus klausėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Zmogs, neignoruok manes, atsakyk ko klausiau, nes jau velu, antraip man nesimiegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 16, 23:29)

Na, tai kitąsyk būsi jau labiau patyrus klausėja  mirksiukas.gif

Na gyveni žmogus ir mokaisi, ar ne? biggrin.gif Ačiū, reiks bandyti sidabrakrūmį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvelinaM: 16 gegužės 2010 - 22:40
Mano bandrenis irgi po zemem pasikases. Zunda lyg rode nosi, bet kazkaip keistai nunyko tai, kas islindo. Jau nebezinau, kas cia bus is to mano gelyno. Puse augalu nunyko... Atsisveikinau su Knifofijos veronikunu, silinge. Eleboras irgi issidirbineja. Na zodziu suds verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 gegužės 2010 - 22:51
QUOTE(sobieska @ 2010 05 16, 22:32)
Zmogs, neignoruok manes, atsakyk ko klausiau, nes jau velu, antraip man nesimiegos biggrin.gif

Vajezau o tai ko tu klausei? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2010 05 16, 22:02)
bigsmile.gif  ka pamaciau...uz dvylikaveides ten kas-papartis ar i ji panasus augalas...Man tokio reikiaaaaa

Ale kaip pražioplinau - tarp dviejų mano postų įsiterpei tongue.gif Aš šiandien hiperaktyvi, galvojau nieks nespėja tarpuose įlįst lotuliukas.gif
Taigi atsakau: papartis paprasčiausias, tik jis dar stačias, neseniai išlindęs. Galiu „užfundyt“ jei vln būsi, bet anokia čia retenybė, gal miške rasi. Kaip tik ruošiuosi perkelt į naują vietą.
Miegok ramiai, aš jau irgi knapsiu ant kompo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 16 gegužės 2010 - 23:17
QUOTE(zmogs @ 2010 05 17, 00:12)

Taigi atsakau: papartis paprasčiausias, tik jis dar stačias, neseniai išlindęs. Galiu „užfundyt“ jei vln būsi, bet anokia čia retenybė, gal miške rasi. Kaip tik ruošiuosi perkelt į naują vietą.

Aciu,aciu...jei butum Kaune prigriebciau, o dabar i Vilniu kazkaip nefasonas vien del papartelio biggrin.gif , rasiu kur nors.Zinau, kad jis labai vislus, jei i kibira pasodinciau ar mačytu kiek nors-padetu pristabdyt ta nenumaldoma ju plitimasi i sonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2010 05 16, 23:19)
O kodel conica ne? Pas kaimynus visai neblogai atrodo g.gif

matai conica labai reaguoja i visus silta salta ,nes butu prie pat pastato, poto bus vienas sonas zalias ,kitas rudas ,o ten langas prie pat,nenoresi gi ziuret i parudavusius jos pasijonius mirksiukas.gif plus erkutes ja labai valgo.Cia mano toks pastebejimas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 05 16, 23:50)
Na zodziu suds  verysad.gif

friends.gif as irgi iki siol ilgai laukus ir nuodugniai atlikinejus archeologinius kasinejimus,greitasias injekcijas trasomis,tegaliu apraudot kritusius sia ziema.Turiu minti,kad gal nulekt i kojelaviciaus muge zoliu viena kita glebi parsivikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 16, 23:29)

Aina peklon  verysad.gif o ta perovskija brangi kaip velnias..

Už tai pas augintojus jų ir nerasit, o tik pas vežėjus.

QUOTE(rozamunda @ 2010 05 17, 07:54)

friends.gif as irgi iki siol ilgai laukus ir nuodugniai atlikinejus archeologinius kasinejimus,greitasias injekcijas trasomis,tegaliu apraudot kritusius sia ziema.Turiu minti,kad gal nulekt i kojelaviciaus muge zoliu viena kita glebi parsivikt? g.gif

Mugė bus Kairėnuose, botanikos sode.
Atsakyti