QUOTE(Jurapelius @ 2010 05 15, 05:42)
Laba, gal kas zinot, ar galima is triju procentu durpes formuot gelyna ir seti zolyte? Nezinom is kur gaut normalaus juodzenio, o durpe pasirodo Ezerelio gurpyne visai nebrangi... Tik nezinau ar neperrugsti bus
per rugsti.
QUOTE(bitule @ 2010 05 15, 08:28)
O auskarėlis tai tikrai šaunuolis
Rododendrynui vieta ideali
prisipažinsiu, kai pirmą kartą pamačiau tą kampelį, pagalvojau, kad tik laiko klausimas, kada čia atsiras rododendrai
siand vakare griztu po darbo - auskareliui antrina pilnai prazydusi baltasakne - isejo tokia daili simetrija darzelyje situ dveiju geliu kupstu:ir dydziu, ir forma, ir ziedeliais - na labai man patinka
del rod. -
nesigiriant kad viskas pas mane gerai - tiesiog kartais pasitaiko, kad patinka tai, ka padarai
juk mazuju spygliuociu sodelio tai nesirodau si pavasari
- nepataikiau vienu tulpiu spalvos
- na tai sugriuvo visa saltoji gama, nebezinau, is kurio rakurso bepaimt
neiseina
zadu persodinti - iskelsiu zemaji eraicina gal ant braskyno ir vejos ribos pazymet, o tarpus tarp spygliuociu nuklosiu sliauzianciu ciobru su katpede, ir pakaks.
QUOTE(clifford @ 2010 05 15, 19:48)
Sveiki, gal kas nors zinos ar yra kur lietuvoje galimybe issinuomot toki daikta kaip velenos skutika(
kazka panasaus i tai ) ? Aciu
del visa ko (ot nezinau
) pabandyk paskambint cia:
http://www.forestila.../kontaktai.html telefonu prie sodo technikos, nuomos ir remonto.
---------------------
-----------------------
lady in black parode viena daigeli
pagaliau. viena.
Vidos svyranti nakvisa nepasirode
man super augaliukas buvo..
nusales ir nugenetas iki 10cm blizgusis sausmedis atzelineja is apaciu
(jauciau, kad taip bus)
galvoju - gal verta isnaikint gelt/zalia vilnune
protas saako verta, nabet tokia grazi... bjaurybe
sos! gelbekit mane nuo pievines kraujazoles
jai si ziema ne motais - atzele daugiau kaip puse kv.metro keru prie zemes - jau kasiu kasiu - gal norinciu yr? balta svari spalva,pilnavidure.
http://i262.photobuc...nofDSCF2547.jpg
vienmecius prieskonius pasejau pries dvi sav, ryt sesiu daugiamecius - ir kur as juos desiu??? keliolika
vat tik ilysk i nauja srity, vel is naujo besotizmas prasideda...