Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 13, 23:23)
Toks bjaurybe kaip nuorodoj. Nupurskiau purskalu nuo amaro. Ryt dar pakartosiu. O gal dar kokiu liaudisku priemoniu yra, jeigu ta zaraza nuo purskalo nenugaistu.
Papildyta:

Pas mus Actara neteko matyt. Reiks uzklaust, gal turi, tik as nemaciau.
Liepsiu vyrui rinkt. As bijau prie ju ir prisiliest blush2.gif . Bandziau siandien iskrapstyt su pirstinem, bet nesugraibiau.
Papildyta:
O ka reiskia sisteminis? Ar tai toks , kuris per augalo sultis veikia?

1. Jeigu chemija nepades, tai liaudiskos priemones IMHO jau per silpnas reikalas. (Na zmogui antibiotikams nesuveikus, pasiulysi arbateliu pagert su medum blink.gif )
2. Neiieskokit pagal pavadinima 'Actara'. Ten gali pas jus buti visai kiti pavadinimai. Geriau ieskoti pagal 'sisteminis insekticidas'.
Atsakyti
sveikos, noriu kaska pasodinti prie tvoros ji neilga mazdaug apie 8 metrai. iskarto galvojau sodinti tris rozes viena i viduri vijokline o is sonu krumukus roziu ar kaska . bet vis baisu man del ju lepumo ir ligu. gal kasnors patarsit ka butu galima pasodinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 14, 11:06)
sveikos,  noriu kaska pasodinti prie tvoros ji neilga mazdaug apie 8 metrai. iskarto galvojau sodinti tris rozes viena i viduri vijokline o is sonu  krumukus roziu ar kaska . bet vis baisu man del ju lepumo ir ligu. gal kasnors patarsit ka butu galima pasodinti?   ax.gif

Galima sodinti :
rozes
dekoratyvinius krumus
daugiametes geles
vienmetes geles
daugiamecius vijoklius
vienmecius vijoklinius augalus
varpinius augalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 14 gegužės 2010 - 10:40
QUOTE(Ulė @ 2010 05 13, 20:44)
uoj ne,man taip nepatinka 4u.gif

nu ka,vienom dziunglem ant lietuvos bus maziau cray.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 05 14, 11:42)
nu ka,vienom dziunglem ant lietuvos bus maziau cray.gif  smile.gif

Gal tu dar asaru nebrauk? Zmones gi buna..pakeicia nuomone per laika mirksiukas.gif
Atsakyti
Ule, nepasiduok spaudimui-jokiu dziungliu vidury lauko biggrin.gif

Panos, mano knifofija turbut dingo po sios ziemos, jei iki siol as jos neradau, ania ax.gif
Atsakyti
Vėl kitoj frakcijoj pabūsiu biggrin.gif Nors labai labai esu už džiungles, bet šiuo atveju tokiuose plotuose užveisti padoriai atrodantį tankumyną, reiktų velniško noro ir entuziazmo, o kur dar juodas darbas visą tą reikalą prižiūrint (kol augalai pakankamai sužels).
Jei patys savininkai tokio noro nereiškia, jiems tų džiunglių tvarkymas būtų kaip akmuo po kaklu rolleyes.gif nors išeitis - samdytų sodininkų būrys tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 05 14, 12:11)
Ule, nepasiduok spaudimui-jokiu dziungliu vidury lauko biggrin.gif

Panos, mano knifofija turbut dingo po sios ziemos, jei iki siol as jos neradau, ania ax.gif

Greiciausiai. Manuju dauguma noseles iskiso.
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal galite pagelbeti suteikdamos kokios nors informacijos apie raganes "Clematis Montana", nu juodai noriu. fantastiškiausias reikalas jei kas gali parduoti ar bent nukreipti kur tokių galima isisgyti. Labai visoms aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 14, 12:39)
Galima sodinti :
rozes
dekoratyvinius krumus
daugiametes geles
vienmetes geles
daugiamecius vijoklius
vienmecius vijoklinius augalus
varpinius augalus

na kad visa sita galima sodinti tai zinau bet gal kas is patirties gali patarti ka geriau ir graziau sodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 14, 12:46)
na kad visa sita galima sodinti tai zinau bet gal kas is patirties gali patarti ka geriau  ir graziau sodinti  ax.gif

Man is patirties grazu krumai.
O zinau kam is patirties graziau vijokliai. Na vkusa cvet...

O jei jau apie geriau, tai:
Ivertink esama vieta - apsvietima, dirvos dregnuma arba savo galimybes laistyti,
derlinguma, bendra kiemo vaizda ir kaip uzsodinimas vienokiu ar kitokiu augalu keis ji, ir tada spresk kas geriausiai is visu situ augalu tiks pas tave.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 14, 14:14)
Man is patirties grazu krumai.
O zinau kam is patirties graziau vijokliai. Na vkusa cvet...

O jei jau apie geriau, tai:
Ivertink esama vieta - apsvietima, dirvos dregnuma arba savo galimybes laistyti,
derlinguma, bendra kiemo vaizda ir kaip uzsodinimas vienokiu ar kitokiu augalu keis ji, ir tada spresk kas geriausiai is visu situ augalu tiks pas tave.

na taip zemem nekokia , bet ka sodindama kasu duobe pila pirktas zemes viska tresiu ir t.t.
beda kad vieta tai siek tiek pavesinga , nes priesais auga didziuliai 5 berzai. unsure.gif
siaip tai alpstu del roziu tik kad va tos ju ligos ax.gif
Atsakyti