QUOTE(serdis @ 2010 05 12, 07:29)
Tikrai manau kad rasi ir ne pakelėj. Aš JAV ūkinių prekių prekybos centre radau "cow manure" (sumaišyto su durpėmis, tokiuose pačiuose maišuose, kaip ir durpė, perpuvusio). Per trejetą metų pirmą kartą užtikau - maniau nebūna. Matyt greit išperka. Pasidairyk dar, gal paklausinėk kitų bevaikštančių po "nursery". Aš tose parduotuvėse iš kitų lankytojų gaunu daugiau informacijos, nei iš pardavėjų. Gal arklinis nėr ir blogesnis
ir LT to gerio yra: pvz, ''Dideiva" gamina grunta is durpiu ir perpuvusio galviju meslo santykiu 1:1.
dzidziausia pakuote - 30L, yra ir mazesne berods
QUOTE(paukstele @ 2010 05 12, 10:37)
Nieks su manimi nesikalba, geras oras, visos po darželius išsilakstė
O aš pagalvojau tokį variantą: į tą savo dėžę pasodinsiu porą miniatiūrinių rožių, uždengsiu agroplėvele, mulčo...ai dar galvoju įkišti keliose vietose gebenę, kad užeitų ant bordiūro krašto. Pamiršau pasakyti, kad vakarinė pusė pas mane...na va, gal dabar pakomentuos kąžkas mano pasirinkimą...
O aš pagalvojau tokį variantą: į tą savo dėžę pasodinsiu porą miniatiūrinių rožių, uždengsiu agroplėvele, mulčo...ai dar galvoju įkišti keliose vietose gebenę, kad užeitų ant bordiūro krašto. Pamiršau pasakyti, kad vakarinė pusė pas mane...na va, gal dabar pakomentuos kąžkas mano pasirinkimą...
Vakarine puse rozems netiks.
sodink eile astilbiu - yra visokiu auksciu ir spalvu.
pavasariui i tarpus svoguniniu.
ant bordiuro gali sliauzti sliauziantis ciobrelis ar paronichija
O! Knifofija pardavimui augina zemauges astilbes ir zemaugius arinkus - tvarkingi augalai, nereikalaujantys prieziuros.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 12, 14:43)
Kiek vietos uzrezervuot i ateiti rodzersijai? zinau, kad knygos raso, bet noriu is realios patirties suzinot. O kokie augimo tempai?
metro skersmens. bet cia priklausys nuo pavasariu, nes jos jautrios salnoms - apsala, ir kaput.
pleciasi, bet nelabai sparciai.
QUOTE(raganele @ 2010 05 12, 16:12)
aš su ataskaita daline prisistatu šitoj temoj gavau patarimą ir prisodinau šilokų greta kadagių, tik va pats pakraštėlis nevykęs - prikaišiojau kažko, vaikai numynė, reik labai atsparių "kilimukų", visgi čiobrelio minties neatmetu, tik dar nesugalvojau kur gaut:
siulau pabandyt krastui gvaizde: sauleje ji zydi visa sezona - va dabar kaip tik pradeda.
butu toks tvarkingas 15cm bortelis, ziema-''zoles'' kupsteliai zali.
QUOTE(Ulė @ 2010 05 12, 19:20)
atsiprasau,kad tiek daug
nieko tokio
sekmes ir meiles kuriant savo svajoniu soda- yra kur pasireiksti