Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 12, 12:21)
As nuo taves mazdaug uz pusantros valandos kelio. O su tais centrais, tai atsargiai, nes kai ka is ju asortimento galima rast pas diedukus pakelese. Pvz. alune sodu centre kainuoja apie 6 svarus, o as pas dieduka pirkau uz 80 pensu. Aisku kartais ir sodu centruose apsiperku. Jie prekiauja ir perpuvusiu meslu. Buna arkliu ir pauksciu meslo. Nezinau, kuris geresnis.

Mano sodas dar uz tavo mazesnis, bet apsodinau visus patvorius tiesiogine zodzio prasme doh.gif . Jeigu negali liesti vejos, soding viska vazonuose. Dideli moliniai brangus, bet plastmasiniai visai normaliom kainom parduodami. O kvepiancius zirnelius sodinciau tiesiai i veja. Jiems gi daug vietos nereikia, net nepastebes niekas jeigu nuimsi velena nuo lekstes dydzio plotelio. Galu gale toki plotuka lengva vel zole uzleist.

Del pikalbiu i LT, tai mes turim BT linija, minute i LT 2,5 cento. Bet zinau, kad yra kazkoks Talk Talk planas, kuris labai apsimoka. Kol kas dar negalim nutraukt su BT sutarties, bet tikrai keisim ir ieskosim geriau.

Nelabai dar turiu kuo pasigirt, nepatyrus sodininke esu  blush2.gif . Imesiu kelias pernai metu foto.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Kai paskutine nuoroda atidarot paspauskit ant foto, tada normaliai rodo. Priesingu atveju kazkodel suspausta meta.
Antra karta i tavo zinute atsakiau. Vakar nesiunte, o siandien ziuriu, kad yra ir vakarykste ir sios dienos. Biskuti kartojuosi, bet netrinsiu.

Hm, reiks pasiziuret Carboote ir sodu centruos, kai nusipirksim kita masiniuka. smile.gif
Prie vieno namo maciau lentele: tomatoes 50p, .... Reiks uzsukt prie progos. thumbup.gif

Ziuriu - gelytes augini. O agurku, pomidoru, ...? ax.gif

As siaip pliurpalams su Lt naudojuosi Talk Talk ,,Pildyk" kortele 20 svaru = 1 val. (mazdaug). mirksiukas.gif O skambinant is BT kazka girdejau, kad lygtais savaitgaliais 2p per 1 min. g.gif
4u.gif

raganele, graziai susodinta atrodo! Tik tas orandzinis mulcas - tikrai siek tiek per ryskokas... wink.gif Gal nubluks, arba pats patamses. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 12 gegužės 2010 - 19:22
raganele- turite puikius vaizdus uz tvoros, graziai sufmormuota landsafta, daugybe vietos kieme. Visos salygos ir pamatai toliau kurti jaukaus kiemo vaizda. To ir linkiu - kad tie mazi zeldyneliai ar gelyneliai, kurie dabar yra, butu tik pradinuko pradzia, paskiau isaugsianti i vientisa, puikiai apzeldinta erdve!
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 12, 19:20)
Raganele,o is kur tokio grazaus mulco gavote ax.gif

pagyvinsiu temuke ir as savo kiemo vaizdais 4u.gif
..
...

waw kokie plotai ir kaip sutvarkyta bigsmile.gif Gražu, na labai gražus spygliuočių fonas tuoj prasidėsiantiems žiedams smile.gif Aš savo mini kiemuko niekaip neapeinu, net gėda paliko doh.gif mulčas tai iš pakelės - susirinkom iškirstus apylinkėse karklų krūmynus (pakeles tvarkė) ir su šakų smulkintuvu kalniuką mulčo prisidarėm per porą valandų.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 05 12, 21:11)
mulčas tai iš pakelės - susirinkom iškirstus apylinkėse karklų krūmynus (pakeles tvarkė) ir su šakų smulkintuvu kalniuką mulčo prisidarėm per porą valandų.

geras!! thumbup.gif as ziuriu toks stambus,grazutis wub.gif
o kaip paskui nudazet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 12, 20:20)
geras!! thumbup.gif as ziuriu toks stambus,grazutis wub.gif
o kaip paskui nudazet g.gif

jis gi nedažytas, po lietaus žievė vis dar smarkiai paryškėja, o medis pabala, kai sausas jau ne toks ryškus, galgi iki rudens nustos jis taip šviest... Jeigu ne tai tiek to, prie mūsų ryškiaspalvio namo nieko nenustebina šitoks mulčius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 05 12, 17:08)
šiloką... iš mamos gėlyno praretinau, nežinau koks  lotuliukas.gif mulčas toks ryškus tik po lietaus, bet ilgainiui paruduos, čia tiesiog kapoti karklai, gal mažai padžiovinti, tai dar peršviežiai atrodo. Man nepatinka dažytas - nusipirkau ir... daržo tarplysvius juo išpyliau lotuliukas.gif

Kūrybiškai jūs čia su mulčiu prasisukot thumbup.gif Tai jei nedažytas, ryškumas turėtų nublukt. Na tai pasirodyk, kai šilokai sužydės - vėl įdomu kaip vaizdas keisis mirksiukas.gif
Atsakyti
ule, dydziulis plotas bigsmile.gif graziai, nors as npreciau daugiau augalu, matyt todel kad pas mane mazai vietos, ir visko daug atrodo.
Atsakyti
Rudenį sodintos plukės (anemone coronaria) kažkodėl nepasirodė. Ar gali būti, kad nušalo?
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 12, 20:22)
Hm, reiks pasiziuret Carboote ir sodu centruos, kai nusipirksim kita masiniuka.  smile.gif
Prie vieno namo maciau lentele: tomatoes 50p, .... Reiks uzsukt prie progos.  thumbup.gif

Ziuriu - gelytes augini. O agurku, pomidoru, ...?  ax.gif

As siaip pliurpalams su Lt naudojuosi Talk Talk ,,Pildyk" kortele 20 svaru = 1 val. (mazdaug).  mirksiukas.gif O skambinant is BT kazka girdejau, kad lygtais savaitgaliais 2p per 1 min.  g.gif
4u.gif

raganele, graziai susodinta atrodo! Tik tas orandzinis mulcas - tikrai siek tiek per ryskokas... wink.gif Gal nubluks, arba pats patamses.  unsure.gif

Neauginu nieko valgomo isskyrus obeli. Tiesiog neapsimoka, nes tiek darzoviu kiek mes suvalgom nepriauginsi. Mazai vietos. Noriu, kad butu malonu kava rytais sode gert ir, kad kuo arciau gamtos butu, kad bites, drugelius viliotu.
Papildyta:
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 12, 22:23)
ule, dydziulis plotas bigsmile.gif graziai, nors as npreciau daugiau augalu, matyt todel kad pas mane mazai vietos, ir visko daug atrodo.

O as ten tikras dziungles padaryciau. Daug medziu, pergoles apsivije raganes ir rozes, pieva laukiniu geliu ir takai zoliapjove nupjauti. Prie tokio didelio tvenkinio man prasyte prasosi ta erdve uzpildyt.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 12, 19:20)

koks gražuolis wub.gif o kas cia per kumas rolleyes.gif
Atsakyti
Migdolas pagal mane. Pas mane ko gero apsalo, kad nezydi...

Laukiau laukiau jusu patarimo del rodzersijos ir nesulaukus pasodinau pagal savo supratima...
Atsakyti
Prazydo simet pirktas flioksiukas wub.gif
[attachmentid=198103]
Atsakyti