QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 12, 12:21)
As nuo taves mazdaug uz pusantros valandos kelio. O su tais centrais, tai atsargiai, nes kai ka is ju asortimento galima rast pas diedukus pakelese. Pvz. alune sodu centre kainuoja apie 6 svarus, o as pas dieduka pirkau uz 80 pensu. Aisku kartais ir sodu centruose apsiperku. Jie prekiauja ir perpuvusiu meslu. Buna arkliu ir pauksciu meslo. Nezinau, kuris geresnis.
Mano sodas dar uz tavo mazesnis, bet apsodinau visus patvorius tiesiogine zodzio prasme . Jeigu negali liesti vejos, soding viska vazonuose. Dideli moliniai brangus, bet plastmasiniai visai normaliom kainom parduodami. O kvepiancius zirnelius sodinciau tiesiai i veja. Jiems gi daug vietos nereikia, net nepastebes niekas jeigu nuimsi velena nuo lekstes dydzio plotelio. Galu gale toki plotuka lengva vel zole uzleist.
Del pikalbiu i LT, tai mes turim BT linija, minute i LT 2,5 cento. Bet zinau, kad yra kazkoks Talk Talk planas, kuris labai apsimoka. Kol kas dar negalim nutraukt su BT sutarties, bet tikrai keisim ir ieskosim geriau.
Nelabai dar turiu kuo pasigirt, nepatyrus sodininke esu . Imesiu kelias pernai metu foto.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Kai paskutine nuoroda atidarot paspauskit ant foto, tada normaliai rodo. Priesingu atveju kazkodel suspausta meta.
Antra karta i tavo zinute atsakiau. Vakar nesiunte, o siandien ziuriu, kad yra ir vakarykste ir sios dienos. Biskuti kartojuosi, bet netrinsiu.
Mano sodas dar uz tavo mazesnis, bet apsodinau visus patvorius tiesiogine zodzio prasme . Jeigu negali liesti vejos, soding viska vazonuose. Dideli moliniai brangus, bet plastmasiniai visai normaliom kainom parduodami. O kvepiancius zirnelius sodinciau tiesiai i veja. Jiems gi daug vietos nereikia, net nepastebes niekas jeigu nuimsi velena nuo lekstes dydzio plotelio. Galu gale toki plotuka lengva vel zole uzleist.
Del pikalbiu i LT, tai mes turim BT linija, minute i LT 2,5 cento. Bet zinau, kad yra kazkoks Talk Talk planas, kuris labai apsimoka. Kol kas dar negalim nutraukt su BT sutarties, bet tikrai keisim ir ieskosim geriau.
Nelabai dar turiu kuo pasigirt, nepatyrus sodininke esu . Imesiu kelias pernai metu foto.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Kai paskutine nuoroda atidarot paspauskit ant foto, tada normaliai rodo. Priesingu atveju kazkodel suspausta meta.
Antra karta i tavo zinute atsakiau. Vakar nesiunte, o siandien ziuriu, kad yra ir vakarykste ir sios dienos. Biskuti kartojuosi, bet netrinsiu.
Hm, reiks pasiziuret Carboote ir sodu centruos, kai nusipirksim kita masiniuka.
Prie vieno namo maciau lentele: tomatoes 50p, .... Reiks uzsukt prie progos.
Ziuriu - gelytes augini. O agurku, pomidoru, ...?
As siaip pliurpalams su Lt naudojuosi Talk Talk ,,Pildyk" kortele 20 svaru = 1 val. (mazdaug). O skambinant is BT kazka girdejau, kad lygtais savaitgaliais 2p per 1 min.
raganele, graziai susodinta atrodo! Tik tas orandzinis mulcas - tikrai siek tiek per ryskokas... Gal nubluks, arba pats patamses.