QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 11, 23:49)
Dekui labai visoms, mane suprantancioms! Kaip miela sutikti cia plepancia dar viena cionykste, istrigusia UK!!! Ziu, gal kaimynes dar busim. As - nuo Birmingham - link siaures, visai netoli. [COLOR=blue]Jau baigiu uzsikasti su ,,Garden centre" pasiulymais ir pasirinkimais internetiniais ir parduotuviniais, o pasitarti - ner su kuom: klimatas kiek kitoks nei Lt, kai kuriu augalu rusys kitokios, durpes - kitokie pavadinimai, chemikalai,... karvasudzio nezinau is kur istraukt - pakelese karves taip nesigano kaip Lt ir siaip zmogeliai nelaiko po pora karviu!!!
Del pokalbiu su mama -
koki rysi turite omeny? Interneto sutartis baiginejasi, tai gal su BT linija reiks imti kanors. Siuo metu kontraktas baiginejasi su T-mobile ,,kistukiniu" internetu.
Taip, mama turi laidini. Skype - neverta buvo mokintis, nes maniskis rysys
.
O skambuciai po kiek butu kasdien?
Mano busimas sodelis - mazdaug 10x5m. Cia jau is mandresniu dydis musu krastuose (kiek teko matyti).
Jau nesitveriu kaily kada galesiu apsodinti tais Kvep. zirneliais, vilkdalgiais, kardeliais, ... ir dar mazdaug 5 daigais agurku ir 5 daigais pomidoru. O svarbiausia - viskas tures tilpti ant tvoru, nes vejos negalesiu gadinti.
Uzmirsau pamineti: svogunai, krapai, petrazoles,... irgi tures tilpti KAZKUR...
Tiesa, siltnamio neturiu.
Ka jus auginate???
Gal turite kokiu ideju kaip visa tai sutalpinti graziai ant tvoru is vidines soduko puses (agurkus, pomidorus, geles)? Ir kad atlaikytu svori? Sodelio gale auga du didziuliai medziai, o po jais - net velena nezelia. Siaip sodelis - nuo pietu saulute visa laika.
As nuo taves mazdaug uz pusantros valandos kelio. O su tais centrais, tai atsargiai, nes kai ka is ju asortimento galima rast pas diedukus pakelese. Pvz. alune sodu centre kainuoja apie 6 svarus, o as pas dieduka pirkau uz 80 pensu. Aisku kartais ir sodu centruose apsiperku. Jie prekiauja ir perpuvusiu meslu. Buna arkliu ir pauksciu meslo. Nezinau, kuris geresnis.
Mano sodas dar uz tavo mazesnis, bet apsodinau visus patvorius tiesiogine zodzio prasme
. Jeigu negali liesti vejos, soding viska vazonuose. Dideli moliniai brangus, bet plastmasiniai visai normaliom kainom parduodami. O kvepiancius zirnelius sodinciau tiesiai i veja. Jiems gi daug vietos nereikia, net nepastebes niekas jeigu nuimsi velena nuo lekstes dydzio plotelio. Galu gale toki plotuka lengva vel zole uzleist.
Del pikalbiu i LT, tai mes turim BT linija, minute i LT 2,5 cento. Bet zinau, kad yra kazkoks Talk Talk planas, kuris labai apsimoka. Kol kas dar negalim nutraukt su BT sutarties, bet tikrai keisim ir ieskosim geriau.
Nelabai dar turiu kuo pasigirt, nepatyrus sodininke esu
. Imesiu kelias pernai metu foto.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Kai paskutine nuoroda atidarot paspauskit ant foto, tada normaliai rodo. Priesingu atveju kazkodel suspausta meta.
Antra karta i tavo zinute atsakiau. Vakar nesiunte, o siandien ziuriu, kad yra ir vakarykste ir sios dienos. Biskuti kartojuosi, bet netrinsiu.