Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(Srove @ 2010 05 10, 19:43)
As turiu ozeksni ant kotuko, toki idomu, tai lapeliai tikrai skiriasi, bet pagalvojau, kad ozeksnis turbut nezydi, o tas dabar zydi smukiais baltais ziedukais.
As nezinau, ar jis meta tuos lapus, juk tik siemet nusipirkau, bet jei vel nusals doh.gif
O tai ji toki ir palikti, kaip jis auga?Visos tos sakeles taip ir augs i sonus, jei tai kaulenis?
Va tokius neismanelius, kaip as, tokie ir pritraukia pakeleje prekiaudami, o as kaip sykis, iejusi i augalyna, negaliu tuscia iseiti blush2.gif
O jei tas margalapis, tai kaip-nelabai perziemos?

paziurek cia:
http://www.google.de... ...t=0&ndsp=21

sitas - viszalis, uzauga iki 1m aukscio:
http://www.google.de... ...t=0&ndsp=21
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 10, 23:04)
YES YES YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mano ,,Kvapnieji zirneliai" puikiai atlaike persikraustyma i truputi didesnius indelius!!!  thumbup.gif Laukiu nebsulaukiu kada galesiu  susodinti i zemele (gal si savaitg jau kraustysimes).  ax.gif

Norejau pasidziaugti kogero pirmais savo sodinukais gyvenime...  wub.gif Tik raveti, raugti ir valgyti temoku.  doh.gif  lotuliukas.gif
Ta jausma tesupras tik tie, kurie sodina apgalvotai, o ne is pareigos...  blush2.gif
Is tikruju nelabai turiu su kuom pasidziaugti savo dziaugsmu - is pazystamu niekas neaugina nieko... O mamai bijau net skambinti - per Sv Velykas prapliurpiau 40 svaru...  doh.gif  unsure.gif

Labai dziaugiuosi, kad esate JUS ir kad mane tokia vista suprasite.  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mes pačios kažkada tokios buvom, juk negimėm viską mokėdamos.
QUOTE(Packa @ 2010 05 10, 23:50)
Man irgi labai grazu pas Knififija, kada Jus spejat viska sutvarkyt, ar nemulcojajat savo gelynu?

Aš nemėgstu mulčo, o suspėji viską tik noro reikia.
Atsakyti
O man simet prireike kermeku kaip nesciai agurku lotuliukas.gif perkeliau daigelius i lauka, bet kazin ar jie ten galo negaus.
Atsakyti
kokio stambumo natūralios pušies žievės mulčo reiktų norint mulčiuoti pavienius medelius/krūmelius, gyvatvorę: smulkaus, vidutinio, stambaus ar maišyto (kuriame visokio dydžio gabalėliai)?
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 05 11, 10:10)
kokio stambumo natūralios pušies žievės mulčo reiktų norint mulčiuoti pavienius medelius/krūmelius, gyvatvorę: smulkaus, vidutinio, stambaus ar maišyto (kuriame visokio dydžio gabalėliai)?

Nu tu cia paklausei leliumai... blink.gif Kodel tau toks klausimas kilo? Nera juk taisykliu. As siemet isbandysiu stambios frakcijos mulca. Del grazumo:) Idealus variantas man - po apacia sluoksnis smulkaus (kad laikytu dregme ir neaugtu piktzoles), ant virsaus- stambus del grozio.
Atsakyti
Nu kai nesu čiupinėjusi jokio mulčo ir gyvai mačius tik tą šlykščiai oranžinį ir raudoną, tai dar visai normalus klausimas kyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 05 10, 19:52)
ne čia ne slyva  schmoll.gif tai tikrai, pas drauge jis yra, neaukštas medelis dekoratyvinis, pradeda žydėti vos tik lapeliai sužaliuoja  unsure.gif    truputeli veliau už forsitija  unsure.gif

gal cia dekoratyvine slyva g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 11, 00:57)
paziurek cia:

Aciu user posted image radau, zona 5, viszalis, o tai reiskia, kad gali ir gyventi, o gali ir ne, nuo ziemos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 05 11, 10:26)
Nu kai nesu čiupinėjusi jokio mulčo ir gyvai mačius tik tą šlykščiai oranžinį ir raudoną, tai dar visai normalus klausimas kyla lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A:) Dabar seniuose yra gan didelis frakciju pasirinkimas. Nei vienais metais tiek nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 10, 23:04)
YES YES YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mano ,,Kvapnieji zirneliai" puikiai atlaike persikraustyma i truputi didesnius indelius!!!  thumbup.gif Laukiu nebsulaukiu kada galesiu  susodinti i zemele (gal si savaitg jau kraustysimes).  ax.gif

Norejau pasidziaugti kogero pirmais savo sodinukais gyvenime...  wub.gif Tik raveti, raugti ir valgyti temoku.  doh.gif  lotuliukas.gif
Ta jausma tesupras tik tie, kurie sodina apgalvotai, o ne is pareigos...  blush2.gif
Is tikruju nelabai turiu su kuom pasidziaugti savo dziaugsmu - is pazystamu niekas neaugina nieko... O mamai bijau net skambinti - per Sv Velykas prapliurpiau 40 svaru...  doh.gif  unsure.gif

Labai dziaugiuosi, kad esate JUS ir kad mane tokia vista suprasite.  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif :

Ir as tave suprantu friends.gif . Dabar man idomu patapo ar tavo sodelis toks pat "dyyyyydelis dyyydelis", kaip mano, nes ir as kazkur ties UK viduriu gyvenu ax.gif . O del pokalbiu su mama, tai bandyk laidini pasijungt (jeigu mama laidini turi), tada galesi kiekviena diena po 40 min plepet doh.gif
Atsakyti
As tai pastebejau, kad dabar net mamos skype naudotis pradejo, kad su vaikais is uzsieniu nemokamai plepet.
Atsakyti
Tai taip. Bet kai kurios mamos yra jau tokiame amziuje, kad kompiuteris labai sudetingu daiktu atrodo ir net nenori juo naudotis. unsure.gif As cia apie saviske.
Atsakyti