Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(zmogs @ 2010 05 10, 19:11)
Išduokit paslaptį, o kaip googlėj susirast Knifofijos gėlynus?  ax.gif

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 10 gegužės 2010 - 19:46
QUOTE(wolke7 @ 2010 05 10, 19:58)
g.gif nu ir ka isivest....Knifofijos gelynai  doh.gif  schmoll.gif

nelabai suprantu,kas neajsku? visas jus dominancias foto galite rasti google ziniatinkli,pasirinke skilti vaizdai.

kaip dar galeciau paajskinti nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 18:15)
mergaites dar koki zydinti grazu krumiuka-medeli pasiulysit,kad didesne vasaros dali zydetu wub.gif

Sidabrakrūmis.

QUOTE(wolke7 @ 2010 05 10, 18:58)
g.gif nu ir ka isivest....Knifofijos gelynai  doh.gif  schmoll.gif

Nu va būtent. Nesuprantu Ule, kaip dar paklaust - nugi kokius žodžius į googlės paieškos langelį įsivedi, kad gėlynus Knifofijos pamatytum????
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 09:47)
laba 4u.gif

mergaites man labai reik Jusu pagalbos 4u.gif  4u.gif
pasimetus esu visiskai,atsinaujinu savo gelyna,susideliojau susisodinau,bet ner vaizdo vistiek,nedziugina kazkaip,reikia patarimo,ka pasodinau ne taip,ka pakeist vietom,ka galeciau iterpti dar kad butu grazesnis,ryskesnis vaizdas,gal rekomenduotumet kur isodinti koki medeli zydinti visa vasara kuris puostu,zo labai prasau pagalbos,patarimu,ideju,pastabu.. wub.gif

ten kur tarp tuju tarpas,taj sodinsis tujos,bus gyvatvore.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 10, 22:03)
Nu va būtent. Nesuprantu Ule, kaip dar paklaust - nugi kokius žodžius į googlės paieškos langelį įsivedi, kad gėlynus Knifofijos pamatytum????

paprasčiausiai įveskit Knifofija mirksiukas.gif

Knifofija, jūsų aplinka tiesiog tobula, išpuoselėta, labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Polė @ 2010 05 10, 22:15)
paprasčiausiai įveskit Knifofija  mirksiukas.gif

Knifofija, jūsų aplinka tiesiog tobula, išpuoselėta, labai gražu  smile.gif

Nieko ten tokio įpatingo nėra.
Atsakyti
Sakykit mergaitės, o kiek i litrą vandens reikia lontrelio pilti ar 10ml? 4u.gif

Nesikuklinkit Knifofija labai gražu pas jus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 10 gegužės 2010 - 21:49
Pažiūrėjau ir aš, tai čia pasirodo iš forumo cituotos nuotraukos. Mat aš galvojau kokis straipsnis ar albumas.. rolleyes.gif
Knifofija, man tai įspūdingiausia (tiesą sakant, niekaip nesuprantu, kaip išvis taip įmanoma susitvarkyti), kad anei vienos žolytės, viskas supurenta, nuravėta. Na, aš tai jau seniai sau kartelę nuleidau, bo žolės greitesnės už mane lotuliukas.gif Bet vis vien kaskart nusistebiu, kai pamatau švariai nuravėtus plotus.
Atsakyti
YES YES YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mano ,,Kvapnieji zirneliai" puikiai atlaike persikraustyma i truputi didesnius indelius!!! thumbup.gif Laukiu nebsulaukiu kada galesiu susodinti i zemele (gal si savaitg jau kraustysimes). ax.gif

Norejau pasidziaugti kogero pirmais savo sodinukais gyvenime... wub.gif Tik raveti, raugti ir valgyti temoku. doh.gif lotuliukas.gif
Ta jausma tesupras tik tie, kurie sodina apgalvotai, o ne is pareigos... blush2.gif
Is tikruju nelabai turiu su kuom pasidziaugti savo dziaugsmu - is pazystamu niekas neaugina nieko... O mamai bijau net skambinti - per Sv Velykas prapliurpiau 40 svaru... doh.gif unsure.gif

Labai dziaugiuosi, kad esate JUS ir kad mane tokia vista suprasite. doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 10, 22:28)
Nieko ten tokio įpatingo nėra.

Man irgi labai grazu pas Knififija, kada Jus spejat viska sutvarkyt, ar nemulcojajat savo gelynu?
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 05 10, 18:52)
ne čia ne slyva  schmoll.gif tai tikrai, pas drauge jis yra, neaukštas medelis dekoratyvinis, pradeda žydėti vos tik lapeliai sužaliuoja  unsure.gif    truputeli veliau už forsitija  unsure.gif

Prunus tenella arba Prunus nana, Amygdalus nana, pazodziui verciant butu slyva, o lietuviskai - keružinis migdolas:

http://www.google.de...;btnG=Bildsuche
http://www.google.de...a...=42&ndsp=21
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 10, 05:57)
Tiek daug pastangų tikrai nereikėjo - nei 300 l rūgštaus grunto, nei duobės kraštų izoliavimo

cis jau kaip kas nori smile.gif
mums reikejo:
zeme pas mus sarminga;
ir banalu sakyt, kad augalas sis specialiu poreikiu, kad nestoves vietoje, uags didyn ir tt, negi 50L iskasus sodint? mb irgi turejo minti kasti maziau, o po poros metu aplink ratu transejas kasti ir pilt rugstaus grunto lotuliukas.gif bet cia nesunku buvo perkalbet lotuliukas.gif

salia auga didziuliai spygliuociai, tai mes tuos rododendrus jau irgi ''matom'' diiiidelius biggrin.gif todel ir duobiu ir litru negaila (nekalbuapie lesas aisku biggrin.gif)
(mb investicijos beje - pagaliau suprato, ka reiskia mano nuolatos perkami namo tempiami maisai pirktiniu gruntu, visokie vazonai, daigai, augalai, irankiai, trasos ir tt rolleyes.gif )

QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 09:35)
aciu,o jei as ji nukirpciau,padaryciau apvalu,galeciau palikti ten kur jis yra

reikpasidomet, kokios veisles cia raugeriskis - turbut islinkstanciomis sakomis, t.y. tame jo grozis. Jei tame smaigaly salia nevaikstoma - tai gerai (kad nebadytu)
ir zinoma yra daugelis raugeriskiu, kurie auga tankia rutuline laja, minimum formavimo reikia.

QUOTE(smth1 @ 2010 05 10, 11:00)
JEZUS Marija kiek pastangu. O dar ims ir neprazis. Arba kitais metais apmirios. Beveik apsimoka ir misias kokias uzsakyti, kad tik viskas butu gerai lotuliukas.gif
Tik jeigu ka, rododendru saknys pavirsines, tai turbut tokio gilumo duobes nereikejo. Bet jei ne tu kasei,[/color] [color=yellow]tai :dzin

del misiu cia gerai ptarei - apsvarstysim thumbup.gif

zinau, kad pavirsines - na realiai ten 35-45cm isejo...gerai, kad molis prasidejo, bo buciau nesustabdziusi kasiko lotuliukas.gif

QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 10, 12:11)
Dekui labai!!! Itariu, jei ka, drenazui galima ir akmenuku ar zvyriuko? wink.gif
O is paprastesniu variantu - i plastmasini loveli - didziajai daliai gal galima primaisyti: substratas+zeme+karves meslo truputis? Ir organines trasos, ir papigiai... wink.gif
Kaip agroperlitas atrodo? Tai kaip trasos - kiek suprantu - mazu granuliu pavidale?
angliskai: agro-pearlite?

P.S. Uzuojauta su cackinimusi del rododendru!

jei vazonai/loviai stoves ant zemes - gali ir zvyriukas, o jei kabes... mirksiukas.gif

tamsta primygtinai nori karves mesla i vazonus slept g.gif bandykit, pasidalinsit patirtim 4u.gif

agroperlitas primena polistireninio putplascio granules - besvores baltos daleles. tai ne trasos, o talpose esancios dirvos pagerinimas: oro cirkuliacijai (purumui) ir dregmes sulaikymui.

kokia dar uzuojauta - buvo smagu thumbup.gif
as moraliai sustiprejau lotuliukas.gif o del darbu - paskutiniu patepimu sutupdziau augalus per 15min.

QUOTE(vida777 @ 2010 05 10, 16:43)
ar tu issiaiskinai is kur tavo brangiausias ta bacila (rododendrine) parsinese 

kad rododendru saknims "islaisvinot" toki turi dirvos, tai gerai, tik neduok die, gal nepasodinot per giliai - pacios saknys turi buti visai pavirsiuje (ta prasme jiems nereikia duobeles).

jau pora metu kaip norejo - kazkada kazkur pamate zydincius smile.gif sako va cia tai matyti, kad ponas ne augalas

aisku jokiu duobuciu - tik iskilumas augalo taske:
duobes siaip mano paliepimu padare/uzpilde/palaiste para/dvi pries sodinima, kad susiguletu;
net dabar pasodinus,palauksiu savaite del galutinio apipavidalinimo (is paciu pakrasciu zolyte, tik po augaliuyku mulcias, nes vejoje viskas) - velgi del grunto
susigulejimo - jei ka, tai saknynas is vazono nedidelis, be pastangu bus
pataisyt/pakelt

Atsakyti