Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(Knifofija @ 2010 05 10, 14:07)

Man tai trūksta gėlių, jos suduoda spalvas ir gyvybingumą.

aciu,Google ismete Jusu gelynus,taj parziurejus,ateme zada,nuostabu!!
o kokios tinka geles prie spygliuociu,vienmetes kokios pvz? ax.gif

QUOTE(dista @ 2010 05 10, 14:56)
Kaip jau kai kurios rašė, man tai norėtųsi tame trikampėlyje kokių kaimiškų gėlyčių ... nors gal pagal visus reikalavimus jos būtų ne į temą...  blush2.gif neesu labai didelė ekspertė...
Bet į akis krito kitas dalykas - mediniai apvadai gėlyno - kur juos galima įsigyti? Ar patys darėt?
Ačiū už ats  4u.gif

as kaip tik tas kaimiskas visas ir isroviau biggrin.gif ,man kazkaip atrode sviestas sviestuotas,arba as nemokejau ju suderinti 4u.gif
o apvadus vyras padare,stai cia pirko 3 metru kuolus,juos pjauste i mazus kuoliukus,sutvirtino ir ikase 4u.gif

http://www.vaivoryks...ulpai ir kuolai
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 15:21)
o apvadus vyras padare,stai cia pirko 3 metru kuolus,juos pjauste i mazus kuoliukus,sutvirtino ir ikase 4u.gif

http://www.vaivoryks...ulpai ir kuolai

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 10, 14:07)
.
Gerai neįžiūriu, bet man čia panašiau į ožekšnį.

Reiskias mane apgavo lieporiu medelynas blush2.gif , sake, kad kaulenis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 05 10, 16:07)

Ar pasake koks? Nes ju buna visokiu:)
Buciau irgi linkus manyti, kad tai ozeksnis.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 05 09, 22:58)
Merginos  lotuliukas.gif , prisiduodu prie statistiniu lietuviu  lotuliukas.gif sklype apsigyveno trys rododendrai  lotuliukas.gif  doh.gif

ar tu issiaiskinai is kur tavo brangiausias ta bacila (rododendrine) parsinese blink.gif, kuri, galima sakyti, is esmes pakeite viso gyvenimo poziuri ir nuostatas i seima lotuliukas.gif ?
rokoko, siaip ar taip kopi pripazinimo link tongue.gif !
kad rododendru saknims "islaisvinot" toki turi dirvos, tai gerai, tik neduok die, gal nepasodinot per giliai - pacios saknys turi buti visai pavirsiuje (ta prasme jiems nereikia duobeles).

QUOTE(serdis @ 2010 05 10, 08:10)
Sveikos, atsiprašau, jei įsiterpiu į pokalbį su savo klausimais. Buvom savaitgalį Šveicarijoj, ten pavasaris pora savaičių pažengęs toliau. Prie parduotuvių išnešti buksusų vazonai (o gal kitaip vadinasi) patraukė dėmesį vešlumu ir sveikumu. Vėliau želdinių parduotuvėlėj radau abu variantus - mums įprastą, šiek tiek saulės nudegintą, dar tik pradedanti auginti atžalas ir tą - jau gerokai paauginusį naujas. Jis šiek tiek šviesesnis ir lapeliai smailesni, nors dydis (tiek lapų, tiek pačio krūmo) labai panašus. Gal esate ką nors girdėję apie šį krūmelį? Gal jis nežiemoja lauke, kad pas mus nesimato?

gal Ilex crenata (karpomi, atsparus ligoms, tik nelabai atsparus salciui) :
http://www.google.de...e...x &gs_rfai=

QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 08:47)
laba 4u.gif

mergaites man labai reik Jusu pagalbos 4u.gif  4u.gif

siaip aplinka labai grazi, tik gal per daug/per tankiai spygliuociu vienoje vietoje ax.gif .
ka as daryciau kitaip -
vietoj vidurinio spygliuocio priesais tuju eilute (tarp kadagio ir apvalios eglutes) sodinciau baltai-zaliai marga lapuoti,
po sliauzianciu kadagiu - kiliminiu augaliuku (pvz.siloku),
tuos tris bordinius kupstelius (i kaire nuo raugerskio kur auga) sodinciau ratu, lanku, trikampiu arba lygiagreciai kuriai nors apvado krastinei (bet ne skersai, kaip dabar kad yra) ir gal siek tiek toliau i kaire nuo raugerskio (gal net vietoj to kupstelio, kur lapai panasus i aguonu) - perdaug sukoncentruota bordo spalvos i viena gala, jei daugiau niekur nera.
Raugerskio vieta man ten labai tinka.
Vietoj kazkokiu vienmeciu ar daugiameciu geliu rinkciausi mieliau nestambius viksvinius (arciau spygliuociu) ir kiliminius augalus ax.gif .

QUOTE(Srove @ 2010 05 10, 15:07)

gal neapgavo, man panasu labiau i margalapi kauleni g.gif ,ar jis meta lapus?
ozeksniui per mazi lapukai atrodo ir sakeliu issidestymas panasesnis i kaulenio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 gegužės 2010 - 16:44
QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 15:21)
o kokios tinka geles prie spygliuociu,vienmetes kokios pvz? ax.gif
as kaip tik tas kaimiskas visas ir isroviau biggrin.gif ,man kazkaip atrode sviestas sviestuotas,arba as nemokejau ju suderinti 4u.gif

Na gal ne visai kaimiškas gėles, bet kilimines, įvairių spalvų lapais ir žiedais.
QUOTE(Srove @ 2010 05 10, 16:07)

Lieporiuose patys neprofesionaliausi pardavėjai. Ten ne medelynas, o pardavimo aikštelė, jie nieko neaugina, tik atvežtiniais prekiauja.
QUOTE(vida777 @ 2010 05 10, 17:43)
gal neapgavo, man panasu labiau i margalapi kauleni  g.gif ,ar jis meta lapus?
ozeksniui per mazi lapukai atrodo ir sakeliu issidestymas panasesnis i kaulenio.

Margalapio kaulenio itin maži lapeliai.
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2010 05 09, 20:19)
veigela (Weigelaax.gif

QUOTE(Knifofija @ 2010 05 10, 06:29)
Manau, kad tai slyva, bet tikrai ne veigelė.

doh.gif sorriukas ax.gif blush2.gif kokia is manes augalu zinove rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 14:21)

Išduokit paslaptį, o kaip googlėj susirast Knifofijos gėlynus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 10, 19:11)
Išduokit paslaptį, o kaip googlėj susirast Knifofijos gėlynus?  ax.gif

kas per paslaptis? isivedat i gogle ir gerites biggrin.gif

vida 777,aciu Jums labai wub.gif ,tokio patarimo ir laukiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
silokus dar sodinsiu,bet veliau,kai susides akmenys.
Butinai parodysiu uzbaigta darba 4u.gif

mergaites dar koki zydinti grazu krumiuka-medeli pasiulysit,kad didesne vasaros dali zydetu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 10 gegužės 2010 - 18:50
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 10, 06:29)
Manau, kad tai slyva, bet tikrai ne veigelė.

ne čia ne slyva schmoll.gif tai tikrai, pas drauge jis yra, neaukštas medelis dekoratyvinis, pradeda žydėti vos tik lapeliai sužaliuoja unsure.gif truputeli veliau už forsitija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 05 10, 18:15)
kas per paslaptis? isivedat i gogle ir gerites biggrin.gif

g.gif nu ir ka isivest....Knifofijos gelynai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 10, 16:50)
Ar pasake koks? Nes ju buna visokiu:)
Buciau irgi linkus manyti, kad tai ozeksnis.

As turiu ozeksni ant kotuko, toki idomu, tai lapeliai tikrai skiriasi, bet pagalvojau, kad ozeksnis turbut nezydi, o tas dabar zydi smukiais baltais ziedukais.

QUOTE(vida777 @ 2010 05 10, 17:43)

gal neapgavo, man panasu labiau i margalapi kauleni  g.gif ,ar jis meta lapus?

As nezinau, ar jis meta tuos lapus, juk tik siemet nusipirkau, bet jei vel nusals doh.gif
O tai ji toki ir palikti, kaip jis auga?Visos tos sakeles taip ir augs i sonus, jei tai kaulenis?

QUOTE(Knifofija @ 2010 05 10, 17:55)

Lieporiuose patys neprofesionaliausi pardavėjai. Ten ne medelynas, o pardavimo aikštelė, jie nieko neaugina, tik atvežtiniais prekiauja.
Margalapio kaulenio itin maži lapeliai.

Va tokius neismanelius, kaip as, tokie ir pritraukia pakeleje prekiaudami, o as kaip sykis, iejusi i augalyna, negaliu tuscia iseiti blush2.gif
O jei tas margalapis, tai kaip-nelabai perziemos?

QUOTE(Semile @ 2010 05 10, 19:52)
ne čia ne slyva  schmoll.gif tai tikrai, pas drauge jis yra, neaukštas medelis dekoratyvinis, pradeda žydėti vos tik lapeliai sužaliuoja  unsure.gif    truputeli veliau už forsitija  unsure.gif

Tai gal kokia sakura, manoji irgi vos lapelius isleido ir jau ziedus sukrovusi.
Tik as ja vis nucaizau vasara, tai vargsiuke nediduke tokia, o kota per desimtmeti gera uzsiauginusi turi biggrin.gif

user posted image

Atsakyti