Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(vida777 @ 2010 05 06, 20:26)
kasmet  blink.gif ? As taip niekada nedarau - 3-4 metams stambesnio uztenka.

Ai, taip taip, čia apie smulkiausią kalbėjau blush2.gif Kuo stambesnis tuo rečiau reikia atnaujint. Bet man asmeniškai, tai kasmet norisi pašviežint bent šiek tiek ax.gif
Atsakyti
Mano aguonos irgi is panasiu seklu setos, panasu, kad neisnaikinamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 06, 22:02)
Mano aguonos irgi is panasiu seklu setos, panasu, kad neisnaikinamos  doh.gif

Susilydau aguonas pamačiusi.... ech, iš kur tik jų gauti kaži? g.gif
Atsakyti
Siaip tikrai lengvai sudygsta is seklu. Reiketu rinktis rytine aguona http://www.google.lt...t...q=&gs_rfai=. Dar buna pirkt ju saknys. Pas mane tai rytines raudonos tiktais.
Papildyta:
Stai tokios.
Atsakyti
QUOTE(Vaganė @ 2010 05 07, 08:38)
Susilydau aguonas pamačiusi.... ech, iš kur tik jų gauti kaži?  g.gif

seklu parduotuvese arba internetu.
mano minetom seklom prekiavo ,tik dabar neradau to rinkinuko
http://www.originali...lt/lt?sq=aguona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 07 gegužės 2010 - 08:37

Susilydau aguonas pamačiusi.... ech, iš kur tik jų gauti kaži? g.gif
[/quote]

Gražu....bet g.gif labai jau trumpai žydi.
Atsakyti
Pasisejau ,,Kvepianciuju zirneliu" i maza dezute ir uzdegiau; laikau tamsoje; + 18 +20 temp. Jau matosi pirmieji daigiukai - beveik visi pradeda dygti (po savaites). Susejau apie 1 cm atstumu viena nuo kito. Kada retinti??? unsure.gif
Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Ar nesuvarks jūsų žirniukai, šiaip jie sodinami tiesiai į dirvą g.gif
Atsakyti
jau gal 2-3 metai kaip pelargonijs i vazonus sodinu su slamuciu, galvoju sie,met kazka naujo isbandyt, kazi su kuo grazu butu raudonos paprastos (ne svyrancios pelargonijos) i ilga vazona ant palanges? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2010 05 08, 08:27)
Ar nesuvarks jūsų žirniukai, šiaip jie sodinami tiesiai į dirvą g.gif

Kazkur skaiciau, kad Kvepiantieji zirneliai nemegsta persodinimu. unsure.gif Kai kurie jau apie 1,5 cm, kai kurie dar tik dygsta. Meginsiu laukti iki pirmad ir persodinti i gerokai didesnius indelius - gal atlaikys... Be to, nesinori dabar vazonais apsikrauti - kita savaitg kraustytis planuojam i kita nama. doh.gif Ar tiesiog perzegnoti ir po savaitas meginti persodinti tiesiai i lauka?

Dar klausimukas. Gal zinote kaip prikabinti geliu lovelius po langais, jei neturiu jokio balkono? pvz blokiniam name.

Ir jei as tuos lovelius sudesiu ant vejos - tai po vasaros nekoks vaizdelis liks is tos vejos (negaliu jos sugadinti, nes namas - nuomuojamas per agentura)? Reiskia, reiks kabinti lovelius ant tvoros. Gal galetumete parekomenduoti ju kabinimu variantu loveliu ant tvoros? Tikiuosi medine tvora is plonu lenteliu atlaikys... ax.gif

Nu ir man norisi to gelyno, tai kas, kad mano sodukas/darziukas bus 10x5 m. blush2.gif
Ir dar agurkus kelis noriu pasodinti kurnors paciam gale... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 08, 14:09)
Dar klausimukas. Gal zinote kaip prikabinti geliu lovelius po langais, jei neturiu jokio balkono? pvz blokiniam name.

na,yra variantas,bet manau irgi netiks-tai grežiami į sieną tokie kaip laikikliai smile.gif bet jei namas nuomojamas....tai kažin ar tiks wink.gif

o ant tvorelės turėtų laikytis,tik pats "lovys" neturėtų būti labai 'galingas",dar žiūrint kokia tvora smile.gif

Mes šiomis dienomis irgi aplinką tvarkom...išvežėm 1,5 tonos lapų,šakų doh.gif dieve dieve,kiek dar darbo laukia.Dabar belieka laukt nelietingos dienos,kad galėčiau išpurkšti piktžoles,išnaikinti seną gėlyna-o taip norisi greičiau aplink namą aplinką apsitvarkyti,bet šiais metais galiu tik idėjas šaudytis,nes šiais metais ne kažką spėsim doh.gif smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust ar tai gali buti bestiebis gencijonas? Nusipirkau sia savaite.

[attachmentid=197892]
[attachmentid=197893]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 08 gegužės 2010 - 22:34