QUOTE(zmogs @ 2010 05 05, 21:04)
Sveikos
štai aš ir vėl su savo fasadine zona.
štai aš ir vėl su savo fasadine zona.
Ohoho, kaip griebei jautį už ragų
Augalija jau išnarstyta po kaulelį, tai nelabai ir turiu ką pasakyti nebent tik:
- gal truputuuuuuką siaurinčiau busimą augalyno plotį, ir tuo pačiu vos vos traukčiau pušeles arčiau tvoros, nes lyg ir erdvokai joms ten vietos gaunasi (bet gal čia man vaidenasi ),
- reiktų labai tiksliai užsibrėžti kontūro išlankstymo liniją (tam labai šauniai tinka laistymo žarna, kuri kaip tik ten guli ), nes kol kas jaučiasi neapsisprendimas ,
- šitos nuotraukos šiek tiek kitaip nušvietė situaciją - pasirodo aplink kompostinę yra daug erdviau, nei atrodė iš ankstesnių vaizdų Ir pirma kilusi mintis, kad reikia kažko tarp kompostinės ir tvoros (galbūt visžalio), vien šeivamedžio gali nepakakti. Arba gal sumūryti kompostinei dar vieną akmeninę sienelę nuo gatvės pusės
- nuo gatvės kiek atviroka daržo zona, gal pakartoti šalia kukmedžio dar vieną tokį pat
- o jei vietoj akmenukų, vistik pievelę...........(viskas viskas jau tyliu )
Tiesa, labai smagiai tas kadagys ant šulinio nutūpęs iš kur ir parovėt tokį didelį
Dar labai užstrigo LauraSim senobinis gėlynėlis, toks šiltas ir mielas tos varpinės žolės jaučiu vasarą erzina, bet dabar su tulpėm tai labai dera . Kažin jei vasariniam gėlyno vaizdui, prie esamų žolių dar aukštaūgės gubojos ir porą ramunių gojelių pamėtyti , gautųsi tokia pajūrinė atostoginė nuotaika
O takelį tai irgi perdėliočiau