Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Sveikutės dekupažistės biggrin.gif
briedžiuke mačiau užrašei mane, ačiū 4u.gif
O dėl pigmento, tai aš nusipirkau paprastų akrilinių dažų komplektėlį ir juos į baltus dažus įmaišau tongue.gif . Nedideliems darbeliams užtenka, na gal nebent norint labai ryškų ar didelį daryti pritruktų ax.gif , bet kol kas mane tenkina, paskui bus matyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitta: 09 lapkričio 2006 - 10:29
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 08, 22:22)
žinau, kad greitai bus lietuvoje, o  kol kas jo neteko čia užmatyti blush2.gif
o naudoti paprasta, uždėjus servetėlę tepti tuo mediumu ir palikti išdžiūti MINIMUM 24 valandoms. tada prilyginti karštu lygintuvu, tik be garų. tada galima puikiai nešioti ir plauti iki 30-40 laipsnių t.(čia priklausomai nuo gamintojo)
dar pasirinkit audinį, juk kitus su karštu lygintuvu galima sudeginti blush2.gif

Tai gal Artmanijoje greitu laiku pasirodys tas mediumas?

Dar klausimas apie medžiagą dekupažintą. Man kirba mintis apie staltiesę. Tik kaip paskui su demių valymu? Neturi patirties, kaip dekupažintą medžiagą valikliai veikia?
Atsakyti
saulala, aš pati staltiesės dar nedekoravau, nors irgi planuose yra. jei leidžia plauti, tai švelnūs valikliai musiet nekenkia. reiktų pabandyti ant kokios medžiagos skiautelės dekoruot, tada sutept ir bandyt užpilti valiklio. ir pažiūrėt reakciją g.gif o aš dabar dekoruoju sūnaus patalynę smile.gif

vitta, čia tie mažiukai komplektukai, kur vaikams skirti? irgi gera idėja thumbup.gif

Mardze, nebalamūtink lotuliukas.gif pradžioje kartais sunku atsirinkti, pamenu, mano pirmasis darbelis buvo labai primityvus pabandymui lakuotas nagų laku lotuliukas.gif tiesiog dekoravau vėlai vakare, o lako pašonėjo jokio neturėjau, o knietėjo išbandyt blush2.gif gavos visai nieko tongue.gif beje, LT kiek teko užmatyt, tai visi vandeniniai lakai ir yra pieno spalvos, tik aš iš Latvijos buvau parsivežus bespalvio. tik kadangi jis buvo akrilinis, tai spalvos nekeitė. vat visi kiti, skirti saunoms, grindims ir dar kam gali keisti. na, bet čia iš mano patirties ax.gif
Atsakyti
briedžiukė

aciu uz atsakyma 4u.gif nudazai akriliniais dazais ir kai nudziuna galima dekupazinti?taip? ax.gif o seseliavimui specialus dazai kokie eina? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružka...: 09 lapkričio 2006 - 13:56
Va apie šešėliavimą ir man įdomu. Kaip ten viskas vyksta ir kuriame etape?
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 09, 11:12)
*vitta, čia tie mažiukai komplektukai, kur vaikams skirti? irgi gera idėja thumbup.gif
*pirmasis darbelis buvo labai primityvus pabandymui lakuotas nagų laku lotuliukas.gif 

*aha, tie patys ax.gif
*aš irgi velykoms papuošimus dariau tai su nagų laku užtepiau lotuliukas.gif tik kad ilgai kvapas laikėsi doh.gif
Prasinešiau per bazę, servetėlių dar nusipirkau, paskui sukelsiu į mainus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2006 11 08, 21:46)
kaip grazu wub.gif  thumbup.gif o kokios spalvos butelys pries tai buvo?su kokiais dazais ji daziai?turiu akriliniu dazu,ar jie tiktu buteli taip nudazyti? g.gif  4u.gif

su akriliniais dažiau, butelis buvo žalsvas nuo vyno
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 11 09, 19:35)
su akriliniais dažiau, butelis buvo žalsvas nuo vyno

nu jau nupuciau nuo dazu dulkes,imsiuos darbo kai tik vynelio buteli istustinsiu drinks_cheers.gif serveteliu jau susiradau...ziuresim kas gausis.ateisiu pasirodyt pas jus rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
šešėliai daromis su tais pačiais dažais. žinoma, yra mediumų, kurie palengvina šitą darbą, kai kurios merginos išbandė. bet galima išsiversti ir be jų.

šešiuojama tada, kai išdžiūva priklijuotas piešinukas.
pati taisyklė yra tokia: šešėlių spalva turi atitikti piešinuko spalvą. prie piešinuko spalvos intensyvumas toks, kaip ir piešinuko, o paskui šviesėja šviesėja tol, kol susilieja su fonu. (dažų intensyvumą pasidarom skiesdami vandeniu) hmm, ar suprantamai aš čia? blush2.gif

Boružka, lauksim darbelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 10, 00:17)

Boružka, lauksim darbelio thumbup.gif

oi briedziuke!supratom viska user posted imageaciu user posted imagebutinai atleksiu pasirodyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
o nėra kokio spec. lako, kad jis labai lygus ir glotnus liktų, nesinternete mačiau užlakuota atrodo kaip stiklu užpilta ir išvis , jei stiklas permatomas, tai kaip tada, juk užlakavus, tai bus negražu.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 10, 07:52)
o nėra kokio spec. lako, kad jis labai lygus ir glotnus liktų, nesinternete mačiau užlakuota atrodo kaip stiklu užpilta ir išvis , jei stiklas permatomas, tai kaip tada, juk užlakavus, tai bus negražu.

Man atrodo, čia ne lakas kaltas, kad paviršius neišeina lygus, o lakuotoja biggrin.gif Turbūt ir pašveist reikia pora sluoksnių užtepus ir tik tada vėl lakuot g.gif
Atsakyti