Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

labai gražios idėjos. thumbup.gif
jei dovanų, ant muilo galima klijuoti įprastu būdu, tik nelakuoti (tik tada reiktų taip supakuoti, kad nepaveiktų išorė). arba naudoja mediumą, skirtą žvakėms.
o burbulų būna pirkti specialių, plastamsinių, kurie persiskiria per pusę, tada dekoruoji įprastai vidaus pusę, o paskui sudedi daleles. tai papsaugas dekoras, tad jo nebūtina net lakuoti 4u.gif

dabar pagalvojau, o kaip muilas reaguoja į karštį? pradeda lydytis ar ne? na, dabar neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Mano dekupažintas butelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 11 08, 21:36)
Mano dekupažintas butelis

kaip grazu wub.gif thumbup.gif o kokios spalvos butelys pries tai buvo?su kokiais dazais ji daziai?turiu akriliniu dazu,ar jie tiktu buteli taip nudazyti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Boružka akriliniai dažai bene geriausias variantas.Jais gali dažyti ant bet kokio paviršiaus.
Atsakyti
Melda Tokį galima padaryt, turint mediumą medžiagai.

unsure.gif unsure.gif
Kur jį gauti, kiek kainuoja ,ar sudėtinga naudoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 08 lapkričio 2006 - 21:19
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 08, 16:42)
o burbulų būna pirkti specialių, plastamsinių, kurie persiskiria per pusę, tada dekoruoji įprastai vidaus pusę, o paskui sudedi daleles. tai papsaugas dekoras, tad jo nebūtina net lakuoti 4u.gif

nu, cia man fantastishka naujiena pasakei thumbup.gif ash tuos burbulus baisiai megstu,- pakuoju saldumynus, zhvakes, smulkesnius drabuzhius i juos dovanoms... dabar zhinosiu ka dar galima nuveikt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 08 lapkričio 2006 - 21:53
QUOTE(MELDA @ 2006 11 08, 22:18)
Melda Tokį galima padaryt, turint mediumą medžiagai.
unsure.gif  unsure.gif
Kur jį gauti, kiek kainuoja ,ar sudėtinga naudoti? g.gif

žinau, kad greitai bus lietuvoje, o kol kas jo neteko čia užmatyti blush2.gif
o naudoti paprasta, uždėjus servetėlę tepti tuo mediumu ir palikti išdžiūti MINIMUM 24 valandoms. tada prilyginti karštu lygintuvu, tik be garų. tada galima puikiai nešioti ir plauti iki 30-40 laipsnių t.(čia priklausomai nuo gamintojo)
dar pasirinkit audinį, juk kitus su karštu lygintuvu galima sudeginti blush2.gif

tas pats mediumas tinka ir odai, tik tada nereikia lyginti, o geriau porą kartų mediumu perbraukti (taip tašiukas mano darytas, kasdien jį nešioju, o nieko nenutikę)

o dar tą patį mediumą sumaišius su akriliniais dažais, gaunasi įprasti tekstiliniai dažai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 11 08, 22:49)
nu, cia man fantastishka naujiena pasakei thumbup.gif  ash tuos burbulus baisiai megstu,- pakuoju saldumynus, zhvakes, smulkesnius drabuzhius i juos dovanoms... dabar zhinosiu ka dar galima nuveikt tongue.gif

kiek panaudojimo idėjų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 08, 22:22)
žinau, kad greitai bus lietuvoje, o  kol kas jo neteko čia užmatyti blush2.gif

kaži kiek tas malonumas kainuos? ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau lentelių ir lipalo hihihi.gif, pamiršau švitrinį doh.gif, servetėlių neradau beveik jokių blink.gif, reiks suktis su tuo ką turiu arba dar kentėt doh.gif. Sadolin lako mačiau tik pirtim, ar tinka? Ir dar radau pigmento po 3 lt buteliukas, pavadinimo neprisimenu, bet noriu paklasut ar jis tinkamas? Briedžiuke, gal yra koks nors kuris netinka? O balti dažai tinka bet kurie? Ar kažkurie yra geriau nei kiti?
Oi oi kiek klausimų hihihi.gif
Papildyta:
Ir dar- ar galima klijuoti iškarpas iš žurnalų ar nuotraukas? Suprantu, kad servetėlės gražiau, bet manęs klausė, o aš nežinau. Tindi rindi puslapy radau , kad galima ax.gif, bet gal kažkas dar yra ką reiktų žinoti prieš bandant klijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 11 08, 22:17)
Boružka akriliniai dažai bene geriausias variantas.Jais gali dažyti ant bet kokio paviršiaus.

ax.gif ar nudazius akriliniais dazais reikia orkaitej kaitint ar ne?zinau kad su kaskokiais reikia,tik va nezinau su kokiais g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2006 11 09, 02:47)
ax.gif ar nudazius akriliniais dazais reikia  orkaitej kaitint ar ne?zinau kad su kaskokiais reikia,tik va nezinau su kokiais g.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

kaitinti akrilinių nereikia, juos nulakuoji ir vsio, jei šiaip daiktas. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 09, 00:31)
kaži kiek tas malonumas kainuos?  ax.gif

o ką ma žinot bigsmile.gif tik kadangi pati naudoju, tai žinau, kad jo baisiai ilgai užtenka, labai mažai susinaudoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neglaite @ 2006 11 09, 00:54)
Aš šiandien nusipirkau lentelių ir lipalo hihihi.gif, pamiršau švitrinį doh.gif, servetėlių neradau beveik jokių blink.gif, reiks suktis su tuo ką turiu arba dar kentėt doh.gif. Sadolin lako mačiau tik pirtim, ar tinka? Ir dar radau pigmento po 3 lt buteliukas, pavadinimo neprisimenu, bet noriu paklasut ar jis tinkamas? Briedžiuke, gal yra koks nors kuris netinka? O balti dažai tinka bet kurie? Ar kažkurie yra geriau nei kiti?
Oi oi kiek klausimų hihihi.gif
Papildyta:
Ir dar- ar galima klijuoti iškarpas iš žurnalų ar nuotraukas? Suprantu, kad servetėlės gražiau, bet manęs klausė, o aš nežinau. Tindi rindi puslapy radau , kad galima ax.gif, bet gal kažkas dar yra ką reiktų žinoti prieš bandant klijuoti ax.gif

na, taip, švitrinio reikėtų smile.gif
lakas geriausias - akrilinis, kaip ir viskas, akrilo pagrindu. Bet Mardze aukščiau rašė, kad lakavo su laku, skirtu pirtims. Bet vis tiek patariu turėti akrilinio lako 4u.gif
pigmentų naudojau keletą rūšių, tai kol kas vieni labai prasti papuolė. jau minėjau, betdarkart pasakysiu - nesirinkit REMAKOLOR. labai prasti blink.gif
balti dažai svarbu, kad būtų akriliniai thumbup.gif o fimų tai net nežinau, kiek naudojau, tiek visi gri buvo ax.gif
iškarpas iš žurnalo galima. bet prieš tai pamirkius, taip, kaip ir psausdintą paveiksliuką. tokiu pat principu daroma ir su nuotrauka, tik ją ilgokai reikia laikyti, vis ištraukiant ir pirštu švelniai patrinant antrąją pusę, turi likti kuo plonesnis. ir klijuojant reiktų ne iš viršaus tepti klijus, o iš apačios, nes per tą fotopopierių jie nepersigers ir neprilipins gerai. ir nemažai kartų lakuoti, kad išsilygintų paviršius 4u.gif
Atsakyti
Subalamutijau aš jūs su tuo Sadolin pirčių laku. laugh.gif
Taip, geriausia viskas kas akrilas, o iš tiesų akrilas, tai vandens pagrindu padarytas (lakas, dažai), jie naudojami ant bet kokio paviršiaus, geras sukibimas, nesmirda ir pan. O, kadangi norėjau išbandyt vazoniuką, įdomu buvo kaip jis atrodys, ar kas atsitiks dekupažui, o namuose turėjau atsparų vandeniui šį laką, tai jį ir panaudojau.Nemanau, kad verta jį pirkti dėl vieno vazoniuko. Beje, jis jis labai skystas (Sadolin lakas) ir sunku lakuoti.
Ir dar pridūrsiu, kad geriausiai dekupažui lakai tokie, kurie pieno spalvos. Jie neduoda absoliučiai jokio atspalvio. Nes jei lakas parketui ar kam kitam bespalvis, tai jis vistiek duoda geltoną atspalvį.
Atsakyti