merginos, o čia toks paviršius gaunasi su ryžiniu popierium, kur rodžiau
Patariu palakuot ir vazono vidų, jei nori gėlytę sodint tiesiai į vazoną. Aš savo dekupažintą vazoniuką lakavau laku, kuris nebijo drėgmės, bet gal ir paprastas bent kiek apsaugos. Visą vasarą vazoniukę augo (ir dabar tebeauga)žilė.Kol kas jokių druskų ar ko panašaus neišlindo ir prekinės išvaizdos vazono nesugadino.Žodžiu gali būt naudojamas pagal paskirtį.
QUOTE(Marzde @ 2006 11 07, 23:38)
Patariu palakuot ir vazono vidų, jei nori gėlytę sodint tiesiai į vazoną. Aš savo dekupažintą vazoniuką lakavau laku, kuris nebijo drėgmės, bet gal ir paprastas bent kiek apsaugos. Visą vasarą vazoniukę augo (ir dabar tebeauga)žilė.Kol kas jokių druskų ar ko panašaus neišlindo ir prekinės išvaizdos vazono nesugadino.Žodžiu gali būt naudojamas pagal paskirtį.
O kaip pačiai gėlytei lakuotas vazonas patiko?
Briedžiuke, apsidairiau aš lenkiškuose puslapiuose, kur dekupažinės priemonės pardavinėjamos. Paaiškink man vieną dalyką:
Medium do tkani - viskas aišku, mediumas medžiagai.
Podklad do tkani - čia kas? Gruntas kazkoks? Irgi būtinas tai medžiagai? Vien tik mediumo nepakanka?
Podklad do tkani - čia kas? Gruntas kazkoks? Irgi būtinas tai medžiagai? Vien tik mediumo nepakanka?
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 07, 21:48)
einu slėptis po lapais labai gražu
Gal gali pasakyti, kaip tas lakas vadinasi? kokios firmos?
O KAIP TOKĮ PADARYTI?
o ant plastmasinių dėžučių galima dekoruot????noriu tik dėt servetėlę ir lakuot
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 07, 14:03)
pirmas blynas, bet dar nelakuotas
sveikinu išprotėjus
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 07, 21:48)
merginos, o čia toks paviršius gaunasi su ryžiniu popierium, kur rodžiau
grrrrrražu
Kol kas jokių druskų ar ko panašaus neišlindo ir prekinės išvaizdos vazono nesugadino.
vot vot, man irgi neramu, jei tos druskos pradėtų lysti lauk na, bet būtų proga naują gražų vazonėlį pasidaryti
Na gėlytė normaliai subujojo, tai gaunas, kad nesiskundžia. Įdedu nuotrauką su vazoniuku. Čia vasaros pradžioj fotografavau, kai gėlytė buvo dar mažytė.
Papildyta:
Taip, servetėlė susiglamžius. Toks buvo užmanymas
Lakavau laku likusiu nuo pirties lakavimo-Sadolin lakas pirtim. Nežinau kaip atrodys vazonas po kelių metų, bet dabar jau praėjo nemažai laiko ir atrodo lyg viskas normaliai. Ir mano vazone nėra skylės, apačioj drenažas.Arba galima celofaną patiest į vazono vidų, tik gėlytės šaknys nelabai kvėpuos.
Papildyta:
Melda Tokį galima padaryt, turint mediumą medžiagai.
Akvilyte Ant plastmasinių dekoruot galima. jei plastmasinis paviršius bus dažomas, tai neblogai būtų smulkiu švitriniu popierium truputį pabrūžyti, kad pašiaušt paviršių, kad dažai geriau kibtų.
Papildyta:
O taip atrodo vazoniukas be gėlytės
Papildyta:
Taip, servetėlė susiglamžius. Toks buvo užmanymas
Lakavau laku likusiu nuo pirties lakavimo-Sadolin lakas pirtim. Nežinau kaip atrodys vazonas po kelių metų, bet dabar jau praėjo nemažai laiko ir atrodo lyg viskas normaliai. Ir mano vazone nėra skylės, apačioj drenažas.Arba galima celofaną patiest į vazono vidų, tik gėlytės šaknys nelabai kvėpuos.
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2006 11 08, 09:17)
O KAIP TOKĮ PADARYTI?
Melda Tokį galima padaryt, turint mediumą medžiagai.
Akvilyte Ant plastmasinių dekoruot galima. jei plastmasinis paviršius bus dažomas, tai neblogai būtų smulkiu švitriniu popierium truputį pabrūžyti, kad pašiaušt paviršių, kad dažai geriau kibtų.
Papildyta:
O taip atrodo vazoniukas be gėlytės
QUOTE(saulala @ 2006 11 08, 01:42)
Briedžiuke, apsidairiau aš lenkiškuose puslapiuose, kur dekupažinės priemonės pardavinėjamos. Paaiškink man vieną dalyką:
saulala, aš darau vien su mediumu, viskas tvarkoje
imetu viena ideja (o gal jau ir zhinot ),- dekupazhuotas muilas- labai tiks pradedanciosioms
arba kaledu bumbulai
sorry, jei kartojuos ir jus viska jau matet/ zinot
arba kaledu bumbulai
sorry, jei kartojuos ir jus viska jau matet/ zinot