Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

O kuo ten skyrėsi "spausdintas" ir "tapytas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 04, 20:20)
na krakai buna dvejopi-vienpakopis ir dvipakopis rolleyes.gif , su sadolinu gaunasi vienpakopis

siandien ermitaze nusipirkau sadolin efect antique uz 20 lt  ax.gif , vienas geras dede dave savo nuolaidu kortele  lotuliukas.gif

O tai kaip man su juo daryti g.gif Vistiek reikia mediumo ir patinos,ar paprastai galima užtepti ir įtrūkinėjimus daryti su dažais g.gif 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 04, 21:15)
cia mano kuklus kurineliai is kursu  ax.gif

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif wub.gif

Ir dar klausimas jūs šešėlius darot su teptuku,ar su kuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikcius: 05 gruodžio 2006 - 10:05
su vienkomponenčiu nereikia jokios patinos. 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės, ir aš labai susidomėjau dekupažu blush2.gif noriu ką nors gražaus pasidaryt.. Tad nusipirkau kažkokius klijus ir laką viename, tik nežinau, ar tai tinkama priemonė ar ne.. vadinasi "Vernis Colle pour decoupages"- glue varnish for cut-outs Parašyta, kad kelis sluoksnius tept su 30min. pertrauka, gal kas bandėt?
Atsakyti
user posted image

Gal kuri žinot ką nors apie 12-ą veidelį. blush2.gif (skaičiuoti iš kairės į dešinę)Turiu gražų dalykėlį su jos atvaizdu smile.gif
Atsakyti
Dar mane pakonsultuokite: gal kas nors bandėte spausdinti paveiksliukus (ar nuotraukas) ant servetelių, priklijuotų už kampučių prie popieriaus lapo, paprastu printeriu ? Kažkur skaičiau, kad bandė, bet jau neatrenku, kuriame forume smile.gif Jei išbandėt, gal galit teoriniais niuansais pasidalinti, planuoju dovanėles kalėdom, noriu pabandyt atspasudint nuotraukas.
Atsakyti
Iškilo man toks DIDELIS klausimas blush2.gif ...., bet prieš tai viską perskaičiau ir atsakymo neradau (arba nesupratau...). Mane labiausiai (pirmai pradžiai) domina dekupažas ant medžio, t.y. ant baldų, dėžučių ir t.t. Supratau, kad yra mediumai - tekstilei, stiklui ...o medžiui ar būtinas koks nors mediumas ? Ar tiesiog ant nudažyto paviršiaus klijuoti servetėlę ir tada nulakuoti akriliniu laku ? KOKIE TAI TURI BŪTI KLIJAI ? Ir dar. Gavau dovanų tokį rinkinuką ( turbūt iš dailinikų prekių parduotuvės) , ten yra du komponentai sendinimui ir juoda patina. Ar tą "sendinimo procesą" reikia daryti ant nulakuoto akriliniu laku ir gerai išdžiūvusio paviršiaus ? ar aš teisingai suprantu ? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimu: man su sadolinu "antique" nesigauna tas efektas. Darau kaip parasyta ant dezutes: nudazau dazais, po to viena kryptimi laku ir turetu gautis itrukimai bet ju nesigauna. ka darau ne taip? Man jau kantrybe baigiasi betepliojant, o efekto ner...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 12 05, 07:51)
Man irgi yra vienas klausimukas. unsure.gif  Kažkada kažkur internete mačiau, kaip atspauzdinta ant printerio paveikslo reprodukciją tepė vieną kartą su kažkuo, paskui dar ir dar kartą ir iš to tokio atspauzdinto paveiksliuko padarė taip lyg jis būtų tapytas, o ne spauzdintas. Dabar galvoju, gal čia kažkas panašaus į dekupažą? g.gif  Labai jau norėčiau savo MB vieną paveiksliuką padaryti  ax.gif

jauciu,turi galvoje sendinima g.gif paradytas toks suskilinejes, 'laiko pakastas', ar ne? unsure.gif jei taip, tai mes cia naudojam shita technika smile.gif

QUOTE(zaxe @ 2006 12 05, 08:31)
Sveikos mergaitės, ir aš labai susidomėjau dekupažu  blush2.gif  noriu ką nors gražaus pasidaryt.. Tad nusipirkau kažkokius klijus ir laką viename, tik nežinau, ar tai tinkama priemonė ar ne.. vadinasi "Vernis Colle pour decoupages"- glue varnish for cut-outs Parašyta, kad kelis sluoksnius tept su 30min. pertrauka, gal kas bandėt?

taip, ash su tokiu dirbu thumbup.gif tinkama priemone, klijuok tongue.gif

QUOTE(Divena @ 2006 12 05, 08:33)
Gal kuri  žinot ką nors apie 12-ą veidelį. blush2.gif (skaičiuoti iš kairės į dešinę)Turiu gražų dalykėlį su jos atvaizdu smile.gif

ajajaj...tikrai geda nono.gif turbut vidurinej mokykloj pamokas daznai praleidiejai.... Tai Sandro Botticelli "Veneros gimimo" fragmentas
user posted image

QUOTE(Runciuke @ 2006 12 05, 09:14)
Iškilo man toks DIDELIS klausimas blush2.gif ...., bet prieš tai viską perskaičiau ir atsakymo neradau (arba nesupratau...). Mane labiausiai (pirmai pradžiai) domina dekupažas ant medžio, t.y. ant baldų, dėžučių ir t.t.  Supratau, kad yra mediumai - tekstilei, stiklui ...o medžiui ar būtinas koks nors mediumas ? Ar tiesiog ant nudažyto paviršiaus klijuoti servetėlę ir tada nulakuoti akriliniu laku ? KOKIE TAI TURI BŪTI KLIJAI ? Ir dar. Gavau dovanų tokį rinkinuką ( turbūt iš dailinikų prekių parduotuvės) , ten yra du komponentai sendinimui ir juoda patina. Ar tą "sendinimo procesą" reikia daryti ant nulakuoto akriliniu laku ir gerai išdžiūvusio paviršiaus ? ar aš teisingai suprantu ? doh.gif  doh.gif  doh.gif

medziui tiks ir lipalas+ lakas an virshaus. Sendinima reikia daryt tiesiog ant priklijuotos vieton serveteles, jos nelakavus priesh tai.

Mirinda,- ant Sadolin lako dar reikia tepti kontrastingos spalvos dazhus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 05 gruodžio 2006 - 11:46
bandysiu dar karta, jei neiseis tai vel sauksiuosi pagalbos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 05, 10:00)
bandysiu dar karta, jei neiseis tai vel  sauksiuosi pagalbos... smile.gif

ir, man rodos, sadolino reikia gerai neisdziovint,- tik nelimpa prie pirshtu ir jau tept dazhus g.gif arba painioju kazhka...tu gal neskubek, pakauk kol kas dirbantis sadolinu patars unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 05, 12:00)
bandysiu dar karta, jei neiseis tai vel  sauksiuosi pagalbos... smile.gif

Na, reikia nepatingėti ir ankstesnius puslapius pasiskaityti. Apie Sadolino laką jau buvo kalbėta. Taigi Debesuotai nesisekė su juo dirbti, labai puikiai viską išsiaiškinome. Dar buvau tuo laku dailinto suoliuko nuotrauką įmetusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 05 gruodžio 2006 - 12:24