O kuo ten skyrėsi "spausdintas" ir "tapytas"?
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 04, 20:20)
na krakai buna dvejopi-vienpakopis ir dvipakopis , su sadolinu gaunasi vienpakopis
siandien ermitaze nusipirkau sadolin efect antique uz 20 lt , vienas geras dede dave savo nuolaidu kortele
siandien ermitaze nusipirkau sadolin efect antique uz 20 lt , vienas geras dede dave savo nuolaidu kortele
O tai kaip man su juo daryti Vistiek reikia mediumo ir patinos,ar paprastai galima užtepti ir įtrūkinėjimus daryti su dažais
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 04, 21:15)
cia mano kuklus kurineliai is kursu
Labai gražūs darbeliai
Ir dar klausimas jūs šešėlius darot su teptuku,ar su kuo
su vienkomponenčiu nereikia jokios patinos.
Sveikos mergaitės, ir aš labai susidomėjau dekupažu noriu ką nors gražaus pasidaryt.. Tad nusipirkau kažkokius klijus ir laką viename, tik nežinau, ar tai tinkama priemonė ar ne.. vadinasi "Vernis Colle pour decoupages"- glue varnish for cut-outs Parašyta, kad kelis sluoksnius tept su 30min. pertrauka, gal kas bandėt?
Gal kuri žinot ką nors apie 12-ą veidelį. (skaičiuoti iš kairės į dešinę)Turiu gražų dalykėlį su jos atvaizdu
Dar mane pakonsultuokite: gal kas nors bandėte spausdinti paveiksliukus (ar nuotraukas) ant servetelių, priklijuotų už kampučių prie popieriaus lapo, paprastu printeriu ? Kažkur skaičiau, kad bandė, bet jau neatrenku, kuriame forume Jei išbandėt, gal galit teoriniais niuansais pasidalinti, planuoju dovanėles kalėdom, noriu pabandyt atspasudint nuotraukas.
Iškilo man toks DIDELIS klausimas ...., bet prieš tai viską perskaičiau ir atsakymo neradau (arba nesupratau...). Mane labiausiai (pirmai pradžiai) domina dekupažas ant medžio, t.y. ant baldų, dėžučių ir t.t. Supratau, kad yra mediumai - tekstilei, stiklui ...o medžiui ar būtinas koks nors mediumas ? Ar tiesiog ant nudažyto paviršiaus klijuoti servetėlę ir tada nulakuoti akriliniu laku ? KOKIE TAI TURI BŪTI KLIJAI ? Ir dar. Gavau dovanų tokį rinkinuką ( turbūt iš dailinikų prekių parduotuvės) , ten yra du komponentai sendinimui ir juoda patina. Ar tą "sendinimo procesą" reikia daryti ant nulakuoto akriliniu laku ir gerai išdžiūvusio paviršiaus ? ar aš teisingai suprantu ?
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimu: man su sadolinu "antique" nesigauna tas efektas. Darau kaip parasyta ant dezutes: nudazau dazais, po to viena kryptimi laku ir turetu gautis itrukimai bet ju nesigauna. ka darau ne taip? Man jau kantrybe baigiasi betepliojant, o efekto ner...
QUOTE(Jagu @ 2006 12 05, 07:51)
Man irgi yra vienas klausimukas. Kažkada kažkur internete mačiau, kaip atspauzdinta ant printerio paveikslo reprodukciją tepė vieną kartą su kažkuo, paskui dar ir dar kartą ir iš to tokio atspauzdinto paveiksliuko padarė taip lyg jis būtų tapytas, o ne spauzdintas. Dabar galvoju, gal čia kažkas panašaus į dekupažą? Labai jau norėčiau savo MB vieną paveiksliuką padaryti
jauciu,turi galvoje sendinima paradytas toks suskilinejes, 'laiko pakastas', ar ne? jei taip, tai mes cia naudojam shita technika
QUOTE(zaxe @ 2006 12 05, 08:31)
Sveikos mergaitės, ir aš labai susidomėjau dekupažu noriu ką nors gražaus pasidaryt.. Tad nusipirkau kažkokius klijus ir laką viename, tik nežinau, ar tai tinkama priemonė ar ne.. vadinasi "Vernis Colle pour decoupages"- glue varnish for cut-outs Parašyta, kad kelis sluoksnius tept su 30min. pertrauka, gal kas bandėt?
taip, ash su tokiu dirbu tinkama priemone, klijuok
QUOTE(Divena @ 2006 12 05, 08:33)
Gal kuri žinot ką nors apie 12-ą veidelį. (skaičiuoti iš kairės į dešinę)Turiu gražų dalykėlį su jos atvaizdu
ajajaj...tikrai geda turbut vidurinej mokykloj pamokas daznai praleidiejai.... Tai Sandro Botticelli "Veneros gimimo" fragmentas
QUOTE(Runciuke @ 2006 12 05, 09:14)
Iškilo man toks DIDELIS klausimas ...., bet prieš tai viską perskaičiau ir atsakymo neradau (arba nesupratau...). Mane labiausiai (pirmai pradžiai) domina dekupažas ant medžio, t.y. ant baldų, dėžučių ir t.t. Supratau, kad yra mediumai - tekstilei, stiklui ...o medžiui ar būtinas koks nors mediumas ? Ar tiesiog ant nudažyto paviršiaus klijuoti servetėlę ir tada nulakuoti akriliniu laku ? KOKIE TAI TURI BŪTI KLIJAI ? Ir dar. Gavau dovanų tokį rinkinuką ( turbūt iš dailinikų prekių parduotuvės) , ten yra du komponentai sendinimui ir juoda patina. Ar tą "sendinimo procesą" reikia daryti ant nulakuoto akriliniu laku ir gerai išdžiūvusio paviršiaus ? ar aš teisingai suprantu ?
medziui tiks ir lipalas+ lakas an virshaus. Sendinima reikia daryt tiesiog ant priklijuotos vieton serveteles, jos nelakavus priesh tai.
Mirinda,- ant Sadolin lako dar reikia tepti kontrastingos spalvos dazhus
bandysiu dar karta, jei neiseis tai vel sauksiuosi pagalbos...
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 05, 10:00)
ir, man rodos, sadolino reikia gerai neisdziovint,- tik nelimpa prie pirshtu ir jau tept dazhus arba painioju kazhka...tu gal neskubek, pakauk kol kas dirbantis sadolinu patars
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 05, 12:00)
Na, reikia nepatingėti ir ankstesnius puslapius pasiskaityti. Apie Sadolino laką jau buvo kalbėta. Taigi Debesuotai nesisekė su juo dirbti, labai puikiai viską išsiaiškinome. Dar buvau tuo laku dailinto suoliuko nuotrauką įmetusi.