Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(uups @ 2006 12 03, 11:43)

o klimtu galesiu parvezht,- radau vieta kur ju prudai  tongue.gif

Parvežk parvežk lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man reikia, įtariu ne man vienai...
Čia po briedžiukės kursų tiek naujai keptų dekupažisčių atsirado, kad ojojoj...
Ir visoms visko reikia, o nieko nėra pas mus doh.gif
O gal tu atsiųst gali?
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2006 12 03, 20:39)
Parvežk parvežk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir man reikia, įtariu ne man vienai...
Čia po briedžiukės kursų tiek naujai keptų dekupažisčių atsirado, kad ojojoj...
Ir visoms visko reikia, o nieko nėra pas mus  doh.gif
O gal tu atsiųst gali?

galet tai galiu, bet kad brangus tas siuntimas doh.gif reik geriau ieshkot kas kursuoja dazhniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 03, 22:55)
galet tai galiu, bet kad brangus tas siuntimas doh.gif reik geriau ieshkot kas kursuoja dazhniau rolleyes.gif

tai jau teks, nes paklausa tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2006 12 03, 20:05)
yra serveteliu prie 5 sandelio ten toks skyrelis vienkartiniai indai tra, o 12 sandely yra spec skyrius stalui serviruoti! ten galima daug visko rast. siaip asortimentas panasus kaip megos rimi ( aisku bazej daugiau) ale kaina skiriasi dvigubai: bazej 3.50 - 4.50, o rimi 6.99lt

Buvau ir te, bet arba labai smulkiiom detalėm, arba kalėdinės.
Atsakyti
aaaaakvilyt 4u.gif
trūkiai skaidrūs, o jei patina skaidri, tai juk nieko ir nesimatys. patiną maišyk su dažais 4u.gif toksio spalvos, kokią nori įtrinti. arba apskritai nežaisk su patina, o tiesiog po mažą plotelį pamažu įtrink spalvos ir viskas bus gražu 4u.gif
Atsakyti
shimta kartu uzhdazhiau putu polistirolo vainikeli, kad nelygumai uzhsipildytu, padariau crack'a, susiruoshiau apdekupazhint amalo shakelem, atejo vyras, sako 'kas cia per klozeto dangtis?' doh.gif ir viskas...po mano dekupazho...dabar ir man dangtis... verysad.gif ka cia norejau pasakyt? g.gif aaa...kad niekam nerekomenduoju ant putu polistirolo nieko daryt, nebent dazhai pigus pas jus...mano 59ml buteliuku bent 2,5 suejo ...ir perniek viskas doh.gif
Atsakyti
aš apskritai nelabai įsivaizduoju, ką ant putų polistirolo būt galima daryt. g.gif

uups, bet jei tiek jau padarei, tai gal pabandyk dekoruoti, kai padarysi apdaila, gal visai kitaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi užbaigčiau darbelį... drinks_cheers.gif Kartais galutinis rezultatas labai netgis nustebina ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif apdeliojau motyvais, nu rimtai nekaip atrodo tongue.gif
user posted image
gal geriau ash ji apvelsiu ar kokiom anyzhiu zvaigzdutem/gvazdikeliais apklijuosiu irnesakyk.gif
o tos putu polistirolo formos tai mane labai masina, ypac vainikai, bumbulai, angelai, pauksciukai, zhuvytes rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos ar lakas sadolin efect antique yra panašiai,kaip krakas ar aš čia kažką painioju blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2006 12 04, 15:39)
Merginos ar lakas sadolin efect antique yra panašiai,kaip krakas ar aš čia kažką painioju blush2.gif  g.gif

tas pats
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2006 12 04, 16:39)
Merginos ar lakas sadolin efect antique yra panašiai,kaip krakas ar aš čia kažką painioju blush2.gif  g.gif

na krakai buna dvejopi-vienpakopis ir dvipakopis rolleyes.gif , su sadolinu gaunasi vienpakopis

siandien ermitaze nusipirkau sadolin efect antique uz 20 lt ax.gif , vienas geras dede dave savo nuolaidu kortele lotuliukas.gif
Atsakyti