Parvežk parvežk ir man reikia, įtariu ne man vienai...
Čia po briedžiukės kursų tiek naujai keptų dekupažisčių atsirado, kad ojojoj...
Ir visoms visko reikia, o nieko nėra pas mus
O gal tu atsiųst gali?
Parvežk parvežk ir man reikia, įtariu ne man vienai...
Čia po briedžiukės kursų tiek naujai keptų dekupažisčių atsirado, kad ojojoj...
Ir visoms visko reikia, o nieko nėra pas mus
O gal tu atsiųst gali?
yra serveteliu prie 5 sandelio ten toks skyrelis vienkartiniai indai tra, o 12 sandely yra spec skyrius stalui serviruoti! ten galima daug visko rast. siaip asortimentas panasus kaip megos rimi ( aisku bazej daugiau) ale kaina skiriasi dvigubai: bazej 3.50 - 4.50, o rimi 6.99lt
aaaaakvilyt trūkiai skaidrūs, o jei patina skaidri, tai juk nieko ir nesimatys. patiną maišyk su dažais toksio spalvos, kokią nori įtrinti. arba apskritai nežaisk su patina, o tiesiog po mažą plotelį pamažu įtrink spalvos ir viskas bus gražu
shimta kartu uzhdazhiau putu polistirolo vainikeli, kad nelygumai uzhsipildytu, padariau crack'a, susiruoshiau apdekupazhint amalo shakelem, atejo vyras, sako 'kas cia per klozeto dangtis?' ir viskas...po mano dekupazho...dabar ir man dangtis... ka cia norejau pasakyt? aaa...kad niekam nerekomenduoju ant putu polistirolo nieko daryt, nebent dazhai pigus pas jus...mano 59ml buteliuku bent 2,5 suejo ...ir perniek viskas
gal geriau ash ji apvelsiu ar kokiom anyzhiu zvaigzdutem/gvazdikeliais apklijuosiu o tos putu polistirolo formos tai mane labai masina, ypac vainikai, bumbulai, angelai, pauksciukai, zhuvytes