Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Toesiog idomu,ar padarius dekupaza ant lekstes ar puodelio ar dar kur nors su serveteles,knygos,zurnalo ir t.t.piesiniu ar plaunant nedingsta - neatsiplauna visas menas? g.gif ax.gif
Atsakyti
Siggy,- labai prabagi lekshte thumbup.gif
mambu,- jei tik su kokiu lipalu priklijuos, tai zinoma dings. Kad edingtu reikia uzlakuot arba specialias priemones naudot.
Atsakyti
O kuo lakuoti?Kokiu laku? g.gif blush2.gif

Beja,labai grazus visu darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
ne nu arba aš tundra arba nežinau schmoll.gif doh.gif verysad.gif nu neišeina man suskaldyt paveksliuko nors užmušk doh.gif verysad.gif tokią apyrankę noriu pasidaryt, o jau trečią kartą plaunu sad.gif tuoj klimtai baigsis mad.gif na užtepu numeru 1, išdžiūna (vieną karta nepilnai išdžiūvo) tepu numero 2.... na palenkus lyg ir matos kad suskilinėjo kažkiek.. bet kaip juos išryškint?????? va upps angeliukas taip gražiai suskilęs.. nu man nesigauna, jau biesas ima doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 03, 06:44)
ne nu arba aš tundra arba nežinau schmoll.gif  doh.gif  verysad.gif  nu neišeina man suskaldyt paveksliuko nors užmušk doh.gif  verysad.gif  tokią apyrankę noriu pasidaryt, o jau trečią kartą plaunu sad.gif tuoj klimtai baigsis mad.gif na užtepu numeru 1, išdžiūna (vieną karta nepilnai išdžiūvo) tepu numero 2....  na palenkus lyg ir matos kad suskilinėjo kažkiek.. bet kaip juos išryškint?????? va upps angeliukas taip gražiai suskilęs.. nu man nesigauna, jau biesas ima doh.gif  blush2.gif

jezau, akvilyt, taigi ir mano angeliukas nesimate,- itrink patina ir viskas bus chiki mirksiukas.gif
o klimtu galesiu parvezht,- radau vieta kur ju prudai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 03, 10:43)
jezau, akvilyt, taigi ir mano angeliukas nesimate,- itrink patina ir viskas bus chiki mirksiukas.gif
o klimtu galesiu parvezht,- radau vieta kur ju prudai  tongue.gif

kaip sukrast įtrink unsure.gif cool.gif užtepiau aš ja.... nu ir.. nieko mandriau nesigavo schmoll.gif ji pas mane bespalvė g.gif
Papildyta:
ir dar klausimukas, kai lakuosiu ar reikia lakuot ta vietą kur tepiau patiną??? ar ten jau savaile užlakuoja tas antras sluoksnis???
Atsakyti
g.gif ish to buteliuko,kur parashyta 'alles patina'? negali ji but bespalve...ruda tokia. uzhtepi ja ir nuvalai su skuduriuku. Tada ji uzsilieka tik tarpeliuose ir suskilimai ishryshkeja. Jei nelabai matosi, tada gal bandyk kokiais juodais dazhais kaip briedziuke patarinejo cia unsure.gif

scare.gif tik dabar perskaiciau ko paklausei....pala..issiaishkinam, kur tu tepi ta patina? reikia tept mediuma nr 1, padziovint, tada mediuma nr 2 ir jam jau gerai isdziuvus,- itrint patina. O paskui arlakuot tai nzn g.gif as nelakavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 03, 11:42)
g.gif ish to buteliuko,kur parashyta 'alles patina'? negali ji but bespalve...ruda tokia. uzhtepi ja ir nuvalai su skuduriuku. Tada ji uzsilieka tik tarpeliuose ir suskilimai ishryshkeja. Jei nelabai matosi, tada gal bandyk kokiais juodais dazhais kaip briedziuke patarinejo cia unsure.gif

scare.gif tik dabar perskaiciau ko paklausei....pala..issiaishkinam, kur tu tepi ta patina? reikia tept mediuma nr 1, padziovint, tada mediuma nr 2 ir jam jau gerai isdziuvus,- itrint patina. O paskui arlakuot tai nzn g.gif  as nelakavau ax.gif

viską taip ir dariau rolleyes.gif nu ir nesigavo schmoll.gif nu bandysiu ant sages iš naujo daryt.. jei gausis tai plausiu apyrankę lauk.... ir darysiu iš naujo... nu oatinos spalva tai.. nu ne skaidri.. tokia dramblio kaulo g.gif
Atsakyti
pasibandyk mazhiukus lopinukus ant kokio stiklo ar kur rolleyes.gif
neisivaizduoju kaip gali nesigaut..gal per mazai patinos uztepei? pabandyk pakartot procedura gal unsure.gif
arba daryk su juodais dazhais, tai garantuotai ishryshkes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 02, 22:46)
o man ji labai smagi

Papildyta:
labai grazu  4u.gif
tai jei gerai supratau -ta lekste buvo permatoma  ax.gif , tai is kur tokia gavai  rolleyes.gif

iš senelio lobynų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 03, 11:50)
viską taip ir dariau rolleyes.gif  nu ir nesigavo schmoll.gif  nu bandysiu ant sages iš naujo daryt.. jei gausis tai plausiu apyrankę lauk.... ir darysiu iš naujo... nu oatinos spalva tai.. nu ne skaidri.. tokia dramblio kaulo g.gif

zuika, ta patina reikia su kuo nors maisyti, tarkim jei nori kad tie itrukimai butu zali- tai patina maisai su zalios spalvos pigmentu ir tada su skudureliu mazais ploteliais tuo misiniu trini ant tu itrukimu, bet viskas turi vykti greitai, nes kitaip visas darbas bus uzmozotas dazais.

gaila, neturiu laido -tai parodyciau savo vakarykste roze kur dariau su dvikomponenciu kraku
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 01, 20:26)
Žinokit Kaune bazėj kažkuriam iš 11-13 sandėlių buvo gražių servetėlių po 3,60 Lt. Tik neturėjau šiandien laiko.

yra serveteliu prie 5 sandelio ten toks skyrelis vienkartiniai indai tra, o 12 sandely yra spec skyrius stalui serviruoti! ten galima daug visko rast. siaip asortimentas panasus kaip megos rimi ( aisku bazej daugiau) ale kaina skiriasi dvigubai: bazej 3.50 - 4.50, o rimi 6.99lt
Atsakyti