Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 01, 16:09)
su natom ir muzikos instrumentais maciau Im deco Europoje- 9 lt. Jie pirktum- tai mielai kelias nusipirkciau  is taves ax.gif

mergaites man skubiai reikia kalediniu serveteliu...pasidalinkit kur kas matet..ryt noriu nupirkti 4u.gif
Atsakyti
shian einu i advento vainiko pynimo pamokele, tai vaziavau i shiltnamius/gelynus pirkt shaku, lapu, zhvakiu ir netycia aptikau tooooki serveteliu lobyna blink.gif
puse valandos varciau lentynas biggrin.gif kazkaip keistai pastaruoju metu pradedu laisvalaiki leist lotuliukas.gif buvo gerai, kai jums serveteles pirkau,- serveteles jums, o man,- pirkimo ir rinkimosi dziaugsmas thumbup.gif
prasipirkau kol kas tik nosiniu su tokiom izhymiom tetulem...kol kas valdausi, bet, jauciu, neilgai unsure.gif teks man vel i LT gryzgus turgu daryt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2006 12 01, 14:21)
mergaites man skubiai reikia kalediniu serveteliu...pasidalinkit kur kas matet..ryt noriu nupirkti  4u.gif

Senukuose mačiau daug kalėdinių servetėlių atsiradę
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2006 12 01, 15:21)
mergaites man skubiai reikia kalediniu serveteliu...pasidalinkit kur kas matet..ryt noriu nupirkti  4u.gif

as tai siandien Humanito knygyne nusipirkau po 1,99 ir 2,99 (cia nukainoti) perkialiamu paveiksluku kalediniu ax.gif
tipo tokiu user posted image- realiai jie su blizguciais, bet yra ir be ju
o Shetelig pardej maciau serveteles su senio salcio veidu, o Uniko Zanoje buvo kaledu senis su berniuku, bet kazkokios nelabai ypatingos
Atsakyti
nu viskas, nebegaliu! doh.gif
šiandien iš Vitos angeliuką veltininį nusipirkau, pasidžiaugiau, kad labai gražūs darbeliai, o ji man apie dekupažą užsiminė... po to važiuojant namo į darbą skubiai iškvietė, atlėkiau, padariau ką reikėjo, ir pamaniau, kad pažiūrėsiu, kas gi tas dekupažas.... book.gif tai iki dabar užsisėdėjau, vyras pareis (gal jau ir parėjęs... lotuliukas.gif ), valgyt nedaryta, turėjau jau seniai namie tupėt! blush2.gif
ŠAUNUOLĖS! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O angeliukas stovi, žiūri ir juokiasi iš manęs, su išvarvėjusiomis akimis kompiuterį užgulusios... hah.gif lotuliukas.gif
viskas, paržygiuoju namo ir į supermamą šiandien nebeisiu, pasižadu! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianute: 01 gruodžio 2006 - 19:04
Žinokit Kaune bazėj kažkuriam iš 11-13 sandėlių buvo gražių servetėlių po 3,60 Lt. Tik neturėjau šiandien laiko.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 01, 20:26)
Žinokit Kaune bazėj kažkuriam iš 11-13 sandėlių buvo gražių servetėlių po 3,60 Lt. Tik neturėjau šiandien laiko.

bigsmile.gif sekmadienį bazė dirba? hihihi.gif
Atsakyti
Dirba, iki 16 val. oficialiai, bet geriausiai iki 15 val. susisukti, tikrai bazėj keliose vietose yra servetkų ax.gif
Atsakyti
vakar sunaus darzhelyj buvo 'kalediniu rankdarbiu' vakarelis. Viena moterishke atsineshe 1mx0.7m dezhe pilna ivairiausiu serveteliu (tuo vos neivarydama man shirdies smugio) ir stirta leskciu. Visos norincios dekupazhino. Turiu pasakyt, pasibaisejau,- nei ten kas varginosi paveiksliuka ishkirpt tiksliai palei konturus, neisusiraukshlejusia servetele ishlygint blink.gif nu, gal pora motereliu kruopsciau elgesi unsure.gif ash irgi viena bliudzhiuka pasidekupazhinau:
user posted image

tik dabar nzn ka su juo daryt, nes cia paprastu laku-klijais uzlakuota. Jauciu, nelabai gerai butu porceliano mediumu uztept ir ishkept g.gif turbut teks nushveist ir ka naujo sugalvot unsure.gif
Atsakyti
čia mano lėkštė iš kursų, tik man per mažai pasirodė drugelių, tai užpurškiau auksu, irgi iš išorės, užtepliojau dėl visa ko su ultra gloss, nežinau, ar reikėjo ir iškepiau. Turiu pasakyt, naminė mišrainė joje laabai prabangiai atrodė lotuliukas.gif
user posted image

čia pora dežučių - rankų pamiklinimui, dabar stovi su dažais ir vilna ant stalo ir džiugina mano širdį bigsmile.gif
user posted image
user posted image
žinau, kad toj rudoj negražiai šešėliavimas gavosi, nu bet ką - gyveni ir mokaisi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siggy @ 2006 12 02, 14:03)
čia mano lėkštė iš kursų, tik man per mažai pasirodė drugelių, tai užpurškiau auksu, irgi iš išorės, užtepliojau dėl visa ko su ultra gloss, nežinau, ar reikėjo ir iškepiau. Turiu pasakyt, naminė mišrainė joje laabai prabangiai atrodė  lotuliukas.gif
čia pora dežučių - rankų pamiklinimui, dabar stovi su dažais ir vilna ant stalo ir džiugina mano širdį  bigsmile.gif
žinau, kad toj rudoj negražiai šešėliavimas gavosi, nu bet ką - gyveni ir mokaisi  blush2.gif  ax.gif

LAbai gražu... O dėl šešėliavimo.... ne tau vienai nesigauna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 02, 12:52)
tik dabar nzn ka su juo daryt, nes cia paprastu laku-klijais uzlakuota. Jauciu, nelabai gerai butu porceliano mediumu uztept ir ishkept g.gif  turbut teks nushveist ir ka naujo sugalvot unsure.gif

o man ji labai smagi

Papildyta:
QUOTE(Siggy @ 2006 12 02, 14:03)
čia mano lėkštė iš kursų, tik man per mažai pasirodė drugelių, tai užpurškiau auksu, irgi iš išorės, užtepliojau dėl visa ko su ultra gloss, nežinau, ar reikėjo ir iškepiau. Turiu pasakyt, naminė mišrainė joje laabai prabangiai atrodė  lotuliukas.gif

labai grazu 4u.gif
tai jei gerai supratau -ta lekste buvo permatoma ax.gif , tai is kur tokia gavai rolleyes.gif
Atsakyti