Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 30, 09:19)
Enija, yra specialus mediumas stiklui, porcelianui. tai juo u=tepi ir i6kaitini, o tada gali naudoti, kiek nori.

Braita, aš tai labai prikabi būsiu (nu ne iš piktos valios, tik pasiūlymai blush2.gif ). man jie kaip lipdukai atrodo. ir gal nebūtinai šešėliuoti, o tiesiog su stiklo dažais kokius ornamentukus išpaišyti ar pan. na, čia tik mano rytiniais lyriniai nukrypimai lotuliukas.gif
bet šiaip idėja labai faina thumbup.gif

Nepykstu del sios idejos lotuliukas.gif Man apciai jaumagi dailinti lekstes ar ir kad siuos puodelius biski paseseliuot..Tik beda, kad neturiu stiklo dazu blink.gif va cia ir yra visa beda...O kaip zinau, ju tik Klaipedoje yra g.gif
o dabar linksma naujiena biggrin.gif Vartau Thomas Philips reklamini bukleeli, ogi ziurau - kaeldines dezutes (zaisliukams susideti) pardavinejamos su tokiais paciais angeleliais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sirenute @ 2006 11 30, 10:39)
Na o čia mano dekupažas ant medžiagos, maišeliai vyno buteliams

Grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Briedziuke, turiu tau klausimą apie Ultra gloss dažus.. 4u.gif Ar jie tai pat parduodami kaip balta spalva (pagrindas) ir pigmentai? ar jau tik su konkreciomis spalvomis?
ir kokios kainos ju? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 30 lapkričio 2006 - 11:21
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 10:56)
siuos puodelius biski paseseliuot..Tik beda, kad neturiu stiklo dazu  blink.gif va cia ir yra visa beda...O kaip zinau, ju tik Klaipedoje yra  g.gif

o tai tie kur buna vaiku parduotuvese tokie rinkiniai su dazais skirtais stiklo dekoravimui netinka?

sirenute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 12:20)
Briedziuke, turiu tau klausimą apie Ultra gloss dažus.. 4u.gif Ar jie tai pat parduodami kaip balta spalva (pagrindas) ir pigmentai? ar jau tik su konkreciomis spalvomis?
ir kokios kainos ju?  ax.gif

o tu nebandei ieskot stiklui dazu dailininku parduotuvese, senamiesti, rotuses aikstej, manau ten turetu buti, taigi ten visokio velnio yra
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 11 30, 11:41)
o tu nebandei ieskot stiklui dazu dailininku parduotuvese, senamiesti, rotuses aikstej, manau ten turetu buti, taigi ten visokio velnio yra

Is tikro, tai net nepagalvojau tenais pasiziureti g.gif reikes nukulniuoti pasizvalgyti biggrin.gif
Papildyta:
A daba man kilo mintis g.gif kazi, jei radus kokioje menininku parduotuveleje stiklo dazu ir jais nudazius puodeli ...Ar ji butu galima kaitinti orkaiteje, kad naudoti pagal paskirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 11:55)
A daba man kilo mintis  g.gif kazi, jei radus kokioje menininku parduotuveleje stiklo dazu ir jais nudazius puodeli ...Ar ji butu galima kaitinti orkaiteje, kad naudoti pagal paskirti? g.gif

bent jau vilniuje tai tokiu dazu yra dailininku parduotuvese ir juos kaitina kiek zinau, taciau ten dirbanti pardaveja sake, kad nepataria valgyti is jokiu dazytu indu (net su spec dazais) ,kurie kaitinami zemesneje nei 1000 laipsniu temperaturoje ir dar jie turetu buti glazuruoti

bet gal kiti turi kitokia informacija
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 12:55)
Is tikro, tai net nepagalvojau tenais pasiziureti  g.gif reikes nukulniuoti pasizvalgyti  biggrin.gif
Papildyta:
A daba man kilo mintis  g.gif kazi, jei radus kokioje menininku parduotuveleje stiklo dazu ir jais nudazius puodeli ...Ar ji butu galima kaitinti orkaiteje, kad naudoti pagal paskirti? g.gif

mano manimu kad ne, jei tu vidu nori dekoruoti ir is jo gerti, tokiems dalykams yra naudojamos glazuros, jei isore galvoji tai manau g.gif kad galetum naudot pagal paskirti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 30, 12:07)
taciau ten dirbanti pardaveja sake, kad nepataria valgyti is jokiu dazytu indu  (net su spec dazais) ,kurie kaitinami zemesneje nei 1000 laipsniu temperaturoje ir dar jie  turetu buti glazuruoti

bet gal kiti turi kitokia informacija

oijoj, kokia bloga informacija pasakei doh.gif Siaip man dekupazo minusas yra, kad ne visada galima praktikoje naudoti isdailintus daiktus..O as taip noriu kokias lekstes pasidekoruoti, ir laikyti ne sekcijoje uz stiklo, o butent kas diena naudoti biggrin.gif
bet puodeliasm tai manau nieko cia tokio nebutu, juk padazyta butu tik isore, o ne vidus thumbup.gif
Atsakyti
MERGAITES!!!!eina sau, kokiu stebuklu darot doh.gif clap_1.gif kartais uzsukdavaui Rankdarbiu skyreli,maciau ta dekupazo tema, bet nelindau, kadangi rankos taip sakant is vienos vietos auga blush2.gif bet pamacius ka jus darot, galvoju, tegul sugadinsiu ne viena daikta, bet kada nors tai pasiseks!?nu nerealiai jus mane "uzkretet" thumb_yello.gif friends.gif
P.S.kol kas stebesiu jusu darbus, bet manau ateis ir mano laikas blush2.gif
Atsakyti
Sirenute, tavo maisai stulbinantys thumbup.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 12:10)
oijoj, kokia bloga informacija pasakei  doh.gif Siaip man dekupazo minusas yra, kad ne visada galima praktikoje naudoti isdailintus daiktus..O as taip noriu kokias lekstes pasidekoruoti, ir laikyti ne sekcijoje uz stiklo, o butent kas diena naudoti  biggrin.gif
bet puodeliasm tai manau nieko cia tokio nebutu, juk padazyta butu tik isore, o ne vidus  thumbup.gif

as ir karts nuo karto uzsuku i indu parduotuve-ieskodama permatomu bespalviu stikliniu leksciu -ir ka jus manote -visos pardavejos ziuri i mane kaip i kokia keistuole, sako niekada tokiu neturejusios ir gali pasiulyti tik visokius atsparius kepimui indus doh.gif

o tuos puodelius tuomet galetum dekoruoti iki tos vietos, kur jau lupos nesieks.
toks patarimas -geriau paveiksliuka is kart piesti ant puodelio ar stiklines, nes tada geresnis dazo sukibimas gaunasi nei kai perkeli nuo pleveles. ir butinai arba kaitinti arba lakuoti tada, nes kitaip nuo vandens man tie paveiksliukai nuplauke verysad.gif
Atsakyti
pala, kunigunda, tu apie vitražinius tuos "stiklo" dažus kalbi, kaip suprantu. o stiklo dažai, tai specialūs būna blush2.gif aš tai turiu tik dviejų spalvų nusipirkus, dekoravau mažą serviziuką dovanų, tai juos kaitinau blush2.gif žinoma, ne 1000 l. temperatūroje, bet kadangi tai ne vidus, tai nieko.... atidžiai išstudijuokit rekomendacijas. kartais ir pardavėjos nesąmones tauškia doh.gif

ultra gloss tai spalvoti dažai, nemaišomi su pigmentais.

sirenute, maišeliai - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti