Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

bet juk paviršius lakuotas keletą kartų g.gif
Atsakyti
na ka, paskutinis mano darbelis. Kuklutis, paprastutis biggrin.gif dar liko tris is sesiu dekoruoti... unsure.gif
user posted image
Oij, per daug sumazinau foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 29 lapkričio 2006 - 20:19
QUOTE(Braita @ 2006 11 29, 20:18)
na ka, paskutinis mano darbelis. Kuklutis, paprastutis  biggrin.gif dar liko tris is sesiu dekoruoti... unsure.gif
http://s124.photobuc...th_IMGP1870.jpg
Oij, per daug sumazinau foto  doh.gif

a tai cia vyro serviza jau nugriebei
lotuliukas.gif
viskas kas su siais angelais man grazu thumbup.gif

gal įdėk didesnę nuotraukytę- gal tik nuorodą įmesti, kad nemažinta matytusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 29 lapkričio 2006 - 20:53
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 16:22)
aš noriu jūsų paklausti, ar jums kada tepė akriliniai dažai? blush2.gif

Briedziuke, man buvo viena karta, akrilinias dazais nudaziau moline lekste, tada nulakavau 3 kartus, padejau po vazonu. Po keliu savaiciu, dazai nusiplove...net ir nezinau, gal tie akriliniai buna skirtingi?? Lakas buvo atsparus vandeniui.. g.gif
Atsakyti
tai labiau gal nuo lako gal priklauso, po vazonu visad drėgmėj buvo g.gif o čia tai tikriausiai nepaliko kokiam balkone per lietų. nu ką, būna ir negerumų blush2.gif

braita, nooriu nuotraukėlės didesnės - turėtų atrodyti gerai thumbup.gif thumbup.gif tik dabar sunku įžiūrėti. oj, čia labai gera idėją drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isbandžiau šią techniką ir aš thumbup.gif

Dabar noriu papuošti GLAZURUOTĄ vazoną - ar ant jo laikysis akriliniai dažai ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanija: 29 lapkričio 2006 - 21:54
QUOTE(sanija @ 2006 11 29, 22:53)
Isbandžiau  šią techniką ir aš  thumbup.gif

Dabar noriu papuošti GLAZURUOTĄ vazoną - ar ant jo laikysis akriliniai dažai ?  g.gif

prastai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 29, 22:18)

tai nutrupes net jei i ji nemerksiu, nesodinsiu geliu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 21:11)
tai labiau gal nuo lako gal priklauso, po vazonu visad drėgmėj buvo g.gif o čia tai tikriausiai nepaliko kokiam balkone per lietų. nu ką, būna ir negerumų blush2.gif

braita, nooriu nuotraukėlės didesnės - turėtų atrodyti gerai thumbup.gif  thumbup.gif  tik dabar sunku įžiūrėti. oj, čia labai gera idėją drinks_cheers.gif

Na, idedu nuorodele su tuo paciu puodeliu ax.gif puodelis

o del dazu tai jau ir man smalsu...Nors kol kas tai tik vienetiniai atvejai, kad dazai nusiplautu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 08:22)
Na, idedu nuorodele su tuo paciu puodeliu  ax.gif puodelis

o del dazu tai jau ir man smalsu...Nors kol kas tai tik vienetiniai atvejai, kad dazai nusiplautu  g.gif

Labas. O kaip padarot, kad tas paveiksliukas nenusitrintų nuo puodelio. Kokią nors vazelę, tai retai naudojam, bet puodelis, juk kasdien plaunamas. g.gif Koks lakas naudojamas?
Atsakyti
Enija, yra specialus mediumas stiklui, porcelianui. tai juo u=tepi ir i6kaitini, o tada gali naudoti, kiek nori.

Braita, aš tai labai prikabi būsiu (nu ne iš piktos valios, tik pasiūlymai blush2.gif ). man jie kaip lipdukai atrodo. ir gal nebūtinai šešėliuoti, o tiesiog su stiklo dažais kokius ornamentukus išpaišyti ar pan. na, čia tik mano rytiniais lyriniai nukrypimai lotuliukas.gif
bet šiaip idėja labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Na o čia mano dekupažas ant medžiagos, maišeliai vyno buteliams
user posted image
user posted image

Atsakyti