bet juk paviršius lakuotas keletą kartų
na ka, paskutinis mano darbelis. Kuklutis, paprastutis dar liko tris is sesiu dekoruoti...
Oij, per daug sumazinau foto
QUOTE(Braita @ 2006 11 29, 20:18)
na ka, paskutinis mano darbelis. Kuklutis, paprastutis dar liko tris is sesiu dekoruoti...
http://s124.photobuc...th_IMGP1870.jpg
http://s124.photobuc...th_IMGP1870.jpg
a tai cia vyro serviza jau nugriebei
viskas kas su siais angelais man grazu
gal įdėk didesnę nuotraukytę- gal tik nuorodą įmesti, kad nemažinta matytusi
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 16:22)
aš noriu jūsų paklausti, ar jums kada tepė akriliniai dažai?
Briedziuke, man buvo viena karta, akrilinias dazais nudaziau moline lekste, tada nulakavau 3 kartus, padejau po vazonu. Po keliu savaiciu, dazai nusiplove...net ir nezinau, gal tie akriliniai buna skirtingi?? Lakas buvo atsparus vandeniui..
tai labiau gal nuo lako gal priklauso, po vazonu visad drėgmėj buvo o čia tai tikriausiai nepaliko kokiam balkone per lietų. nu ką, būna ir negerumų
braita, nooriu nuotraukėlės didesnės - turėtų atrodyti gerai tik dabar sunku įžiūrėti. oj, čia labai gera idėją
braita, nooriu nuotraukėlės didesnės - turėtų atrodyti gerai tik dabar sunku įžiūrėti. oj, čia labai gera idėją
Isbandžiau šią techniką ir aš
Dabar noriu papuošti GLAZURUOTĄ vazoną - ar ant jo laikysis akriliniai dažai ?
QUOTE(sanija @ 2006 11 29, 22:53)
Isbandžiau šią techniką ir aš
prastai
QUOTE(MELDA @ 2006 11 29, 22:18)
prastai
tai nutrupes net jei i ji nemerksiu, nesodinsiu geliu?
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 21:11)
tai labiau gal nuo lako gal priklauso, po vazonu visad drėgmėj buvo o čia tai tikriausiai nepaliko kokiam balkone per lietų. nu ką, būna ir negerumų
Na, idedu nuorodele su tuo paciu puodeliu puodelis
o del dazu tai jau ir man smalsu...Nors kol kas tai tik vienetiniai atvejai, kad dazai nusiplautu
QUOTE(Braita @ 2006 11 30, 08:22)
Na, idedu nuorodele su tuo paciu puodeliu puodelis
o del dazu tai jau ir man smalsu...Nors kol kas tai tik vienetiniai atvejai, kad dazai nusiplautu
Labas. O kaip padarot, kad tas paveiksliukas nenusitrintų nuo puodelio. Kokią nors vazelę, tai retai naudojam, bet puodelis, juk kasdien plaunamas. Koks lakas naudojamas?
Enija, yra specialus mediumas stiklui, porcelianui. tai juo u=tepi ir i6kaitini, o tada gali naudoti, kiek nori.
Braita, aš tai labai prikabi būsiu (nu ne iš piktos valios, tik pasiūlymai ). man jie kaip lipdukai atrodo. ir gal nebūtinai šešėliuoti, o tiesiog su stiklo dažais kokius ornamentukus išpaišyti ar pan. na, čia tik mano rytiniais lyriniai nukrypimai
bet šiaip idėja labai faina
Braita, aš tai labai prikabi būsiu (nu ne iš piktos valios, tik pasiūlymai ). man jie kaip lipdukai atrodo. ir gal nebūtinai šešėliuoti, o tiesiog su stiklo dažais kokius ornamentukus išpaišyti ar pan. na, čia tik mano rytiniais lyriniai nukrypimai
bet šiaip idėja labai faina
Na o čia mano dekupažas ant medžiagos, maišeliai vyno buteliams