[quote=ypata,2006 11 29, 12:00]
[quote=kunigunda78,2006 11 28, 20:20]
o kur tu pirkai ta stebukla, nes as tokio niekada nemaciau
Va toks kaip tas viršutinis plonas:
http://www.faber-cas...w...28&m4=13630
Pirkau Kaune šalia Vilniaus gatvės Dailininkų reikmenų parduotuvėje, pardavėja sakė, kad juos Stiklo fabrikas perka.
[/quote]
Zamenhofo turbūt aš pas juos daug visokių stebulkų randu
QUOTE(PUka @ 2006 11 29, 12:07)
klausymėlis - kaip blizgų laką padaryti matiniu, skaičiau čia kad taip įmanoma, bet kaip
Briedziuke sake, kad reikia ta paskutini lako sluoksni, kai isdziusta, su labai smulkiu svitriniu popieriumi patrinti. bet palaukim, ka ji pati pasakys
QUOTE(PUka @ 2006 11 29, 12:07)
klausymėlis - kaip blizgų laką padaryti matiniu, skaičiau čia kad taip įmanoma, bet kaip
jei nulakavai per blizgiu laku, pabandyk svelniai pasveisti svitrinamu popieriumi. Tik svelniai As dar taip nebandziau, bet gridejau kad taip pasidaro matinis pavirsius..
o dabar bandau ikelti savo paskutinius darbelius - ir dekupazo ir ne
backute
backute
vazonas
o gal kuri išsiaiškino, kaip su tuo vokišku mediumu tekstilei elgtis, na kur Uups mums perveze ? tasme kokiu karščiu jį prilyginti? ir kaip suprantu lyginti reikia per merliuką?
Braita, labai smagu, kad bandai šešėliauti ir tikriausiai visos pastebi, kad pašešėliuotas paveiksliukas neatrodo toks vienišas, t.y. neatrodo, kad paprastai priklijuotas žinoma, mokytis dar į valias (čia dar ir man mokytis mokytis), bet labai smagu, kad bandom
beje, nelabai patariu šešėlius su akvarėle daryti, paskui lakuojant gali išlieti
beje, nelabai patariu šešėlius su akvarėle daryti, paskui lakuojant gali išlieti
Aga, žinau, kad su kavarele nepatartina..bet su akrilinais dažais is viso neišeina, bent kol kas todel pradžioje ant dangtelio tik pabadandžiau, ar ta akvarele nesugadins man visko belakuojant...bet vsikas atrodo buvo bandysiu kitą kartą jau ryškaiu gal šešėliuot...
chi, šiaip tai pačiai labai fainai, kai po truptui į priekį judu Jau ir vyras net tarė savo pagiriamąjį žodį Nors kai po kursų gryžau, tai tik tarstelėjo, kad tik lentelę sugadinau su savo dekupažavimu
Bet žinoma, laiko dar turės nutekėt, kol ranka įgus
chi, šiaip tai pačiai labai fainai, kai po truptui į priekį judu Jau ir vyras net tarė savo pagiriamąjį žodį Nors kai po kursų gryžau, tai tik tarstelėjo, kad tik lentelę sugadinau su savo dekupažavimu
Bet žinoma, laiko dar turės nutekėt, kol ranka įgus
ai, mažiau klausyti, ką jie šneka
aš noriu jūsų paklausti, ar jums kada tepė akriliniai dažai?
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 15:22)
Per šias porą dekupažavimo savaičių nepastebėjau tokio dalyko t.y. netepė.
briedžiuke, nu neįsivaizduoju, kaip akriliniai gali tept Taigi ir namus dažo, ir dar visokį biesą su jais... Vat tėvai sodo namelį dažė akriliniais - nugi nei lietus nuplovė, nei prie sienos nereik bijot prisiglaust Man kažkokia tai mistika su ta kėdute
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 15:22)
nea, esu tikrai daug ka daziusi ir net nelakavusi nieko, bet dazyti nedazo
oj, sustresavu aš čia truputį, tai apskambinau visus, kam dariau kėdutes visiems viskas gerai... nu žinot, rimtai išsigandau, galvoju, kas čia dabar yra. niekad netepė man pačiai...
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 16:09)
oj, sustresavu aš čia truputį, tai apskambinau visus, kam dariau kėdutes visiems viskas gerai... nu žinot, rimtai išsigandau, galvoju, kas čia dabar yra. niekad netepė man pačiai...
gal ji netyčia ją kuo apipylė, ar valė su kokiu valikliu ir todėl taip atsitiko