Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

[quote=ypata,2006 11 29, 12:00]
[quote=kunigunda78,2006 11 28, 20:20]
o kur tu pirkai ta stebukla, nes as tokio niekada nemaciau blush2.gif

Va toks kaip tas viršutinis plonas:
http://www.faber-cas...w...28&m4=13630
Pirkau Kaune šalia Vilniaus gatvės Dailininkų reikmenų parduotuvėje, pardavėja sakė, kad juos Stiklo fabrikas perka.
[/quote]

Zamenhofo turbūt drinks_cheers.gif aš pas juos daug visokių stebulkų randu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 11 29, 12:07)
klausymėlis - kaip blizgų laką padaryti matiniu, skaičiau čia kad taip įmanoma, bet kaip  ax.gif

Briedziuke sake, kad reikia ta paskutini lako sluoksni, kai isdziusta, su labai smulkiu svitriniu popieriumi patrinti. bet palaukim, ka ji pati pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 11 29, 12:07)
klausymėlis - kaip blizgų laką padaryti matiniu, skaičiau čia kad taip įmanoma, bet kaip  ax.gif

jei nulakavai per blizgiu laku, pabandyk svelniai pasveisti svitrinamu popieriumi. Tik svelniai biggrin.gif As dar taip nebandziau, bet gridejau kad taip pasidaro matinis pavirsius..
o dabar bandau ikelti savo paskutinius darbelius - ir dekupazo ir ne bigsmile.gif
backute

backute

vazonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 29 lapkričio 2006 - 12:38
o gal kuri išsiaiškino, kaip su tuo vokišku mediumu tekstilei elgtis, na kur Uups mums perveze bigsmile.gif ? tasme kokiu karščiu jį prilyginti? ir kaip suprantu lyginti reikia per merliuką? g.gif
Atsakyti
Braita, labai smagu, kad bandai šešėliauti thumbup.gif ir tikriausiai visos pastebi, kad pašešėliuotas paveiksliukas neatrodo toks vienišas, t.y. neatrodo, kad paprastai priklijuotas thumbup.gif žinoma, mokytis dar į valias (čia dar ir man mokytis mokytis), bet labai smagu, kad bandom thumbup.gif

beje, nelabai patariu šešėlius su akvarėle daryti, paskui lakuojant gali išlieti blush2.gif
Atsakyti
Aga, žinau, kad su kavarele nepatartina..bet su akrilinais dažais is viso neišeina, bent kol kas doh.gif todel pradžioje ant dangtelio tik pabadandžiau, ar ta akvarele nesugadins man visko belakuojant...bet vsikas atrodo buvo thumbup.gif bandysiu kitą kartą jau ryškaiu gal šešėliuot... g.gif
chi, šiaip tai pačiai labai fainai, kai po truptui į priekį judu biggrin.gif Jau ir vyras net tarė savo pagiriamąjį žodį blush2.gif Nors kai po kursų gryžau, tai tik tarstelėjo, kad tik lentelę sugadinau su savo dekupažavimu blink.gif lotuliukas.gif
Bet žinoma, laiko dar turės nutekėt, kol ranka įgus rolleyes.gif
Atsakyti
ai, mažiau klausyti, ką jie šneka lotuliukas.gif

aš noriu jūsų paklausti, ar jums kada tepė akriliniai dažai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 15:22)

Per šias porą dekupažavimo savaičių nepastebėjau tokio dalyko schmoll.gif t.y. netepė.
Atsakyti
briedžiuke, nu neįsivaizduoju, kaip akriliniai gali tept doh.gif Taigi ir namus dažo, ir dar visokį biesą su jais... Vat tėvai sodo namelį dažė akriliniais - nugi nei lietus nuplovė, nei prie sienos nereik bijot prisiglaust tongue.gif Man kažkokia tai mistika su ta kėdute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 15:22)

nea, esu tikrai daug ka daziusi ir net nelakavusi nieko, bet dazyti nedazo
unsure.gif
Atsakyti
oj, sustresavu aš čia truputį, tai apskambinau visus, kam dariau kėdutes doh.gif visiems viskas gerai... nu žinot, rimtai išsigandau, galvoju, kas čia dabar yra. niekad netepė man pačiai...
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 16:09)
oj, sustresavu aš čia truputį, tai apskambinau visus, kam dariau kėdutes doh.gif  visiems viskas gerai... nu žinot, rimtai išsigandau, galvoju, kas čia dabar yra. niekad netepė man pačiai...

gal ji netyčia ją kuo apipylė, ar valė su kokiu valikliu ir todėl taip atsitiko blink.gif
Atsakyti