Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 28, 21:47)
oooo, kad jūs žinotumėt, kokią servetėlę karpau, jau dvi valandos, o dar neįpusėjau blink.gif  pušies spygliukai visokie doh.gif

ir as tokio dziaugsmo turiu -tik dar karpyt nesu pradejus
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 28, 22:25)
a, dabar supratau apie ką ...

eksperimentas nepavyko schmoll.gif bent jau rezultatas netenkino, nuploviau, bandau eksperimentą nr 2, jei gausis parašysiu. Tipo bandau pasidaryti dažus stiklui blush2.gif
Atsakyti
kažkaip abejoju, ar labai gausis blush2.gif kaži, jei mediumą stiklui sumaišius su dažais, gal gautųsi. bent jau tekstilei skirtą mediumą sumaišius su dažais gaunasi tekstiliniai dažai g.gif
Atsakyti
nu kažkas panašaus gavosi, sumaišiau lipala su pigmentu, dalį padažiau padžiovinau lyg ir nieko bandysiu visą dažyt g.gif
Atsakyti
vitta, kaip tau sekės su tu skaidriu? g.gif
Atsakyti
O čia mano pirmas ir aišku prisvilęs blynas blush2.gif ,bet džiaugiuosi,kad išvis kas nors gavosi rolleyes.gif gal paskui seksis geriau blush2.gif Darbelis nekeptas,nes nulakuotas paprastu laku,o kaip čia supratau tai su tokiu laku kept nepatariat g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikcius: 29 lapkričio 2006 - 09:55
užtat, kokia puošmena namie bus thumbup.gif

o nenori pabandyti pašešėliuoti? žinoma, dabar jau nelabai ką padarysi, nes nulakuota.
aš nesu šešėlių fanatikė, kad visur jie turėtų būti. labai priklauso nuo daikto, spalvų, benro vaizdo. o čia man norėtųsi, tada neatrodytų, kaip "nakleika" kokia priklijuota 4u.gif

o lauksim daugiau darbelių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 29, 10:58)
užtat, kokia puošmena namie bus thumbup.gif

o nenori pabandyti pašešėliuoti? žinoma, dabar jau nelabai ką padarysi, nes nulakuota.
aš nesu šešėlių fanatikė, kad visur jie turėtų būti. labai priklauso nuo daikto, spalvų, benro vaizdo. o čia man norėtųsi, tada neatrodytų, kaip "nakleika" kokia priklijuota 4u.gif

o lauksim daugiau darbelių thumbup.gif  thumbup.gif

Pašešėliui tai norėčiau,bet nemoku ir nežinau kaip tą padaryti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As bandziau paseseliuoti su vandeniniais akvarelinaisi dazais... smile.gif Blogumas tas, kad kur buvo tepta kliju, ten akvareliniai dazai nesidaze..tai gavosi toks palink paveiksliuka baltas ruozelis, o tik poto jau kazkas tamsesnio lotuliukas.gif Na ir aisku, tai buvo tik pirmas bandymukas, taigi daziau vos vos taip...kad nesugadinti is viso viso kurinio biggrin.gif Pabadnysiu daba nufotkinti ir ikelti nuotrauka rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2006 11 28, 20:20]
o kur tu pirkai ta stebukla, nes as tokio niekada nemaciau blush2.gif

Va toks kaip tas viršutinis plonas:
http://www.faber-cas...w...28&m4=13630
Pirkau Kaune šalia Vilniaus gatvės Dailininkų reikmenų parduotuvėje, pardavėja sakė, kad juos Stiklo fabrikas perka.
Atsakyti
klausymėlis - kaip blizgų laką padaryti matiniu, skaičiau čia kad taip įmanoma, bet kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 11 29, 12:00)
Va toks kaip tas viršutinis plonas:
http://www.faber-cas...w...28&m4=13630
Pirkau Kaune šalia Vilniaus gatvės Dailininkų reikmenų parduotuvėje, pardavėja sakė, kad juos Stiklo fabrikas perka.

na tokio as neturiu, reiks Vilniuje kurioje nors faber parduotuveje paieskoti
o tai tau jau gavosi su juo piesti ar dar ne? jei gavosi -tai parodyk ax.gif
Atsakyti