Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(ypata @ 2006 11 28, 14:15)
Mano "pirmi blynai", aisku, cia dar nera kuo girtis, o dirbti dirbti dirbti, nes nera taip paprasta, kaip atrode is pirmo zvilgsnio:

Labai grazu thumbup.gif O daba greit paaiskink savo darymo technika tongue.gif biggrin.gif ar lekste tinkama kasdieniniam naudojimui? nes as irgi noriu lekste dekoruoti, bet neturiu tu dazu spec, kad ja nudazius butu galima naudoti.. verysad.gif tik mediumo smile.gif
ir zvake kaip darei? iprastai (pva klijai, lakas)? ar su lygintuvu? man viskas idomu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 27, 19:15)
man ir tokios reikėtų, kažkada pati bandžiau violetinę pasidaryti -tai nieko nesigavo
schmoll.gif
jauč reiks nusipirkti jau gatavą

Vakar šiaip ne taip vyšninę spalvą gavau thumbup.gif na, truptu itruko ryškumo, bet visumoje atitinka tai, ko ir norėjau...bet visgi nusprendžiau geriau kitam kartui pigmento nusipirkti... ax.gif bent mažesni kaštai gautųsi, nei su spalvų maišymais-bandymais doh.gif
Atsakyti
[quote=Braita,2006 11 28, 12:54]
O daba greit paaiskink savo darymo technika tongue.gif

Technika paprasta - lėkštę klijavau skiestu lipalu, paskui lakavau namie rastu laku, dar "nekepiau", bet žadu, kai dar kokią viena pagadinsiu smile.gif
O žvakė tai su karštu šaukštu, lygintuvo gaila biggrin.gif
Dar esu nusipirkus auksinį flamasterį, bet nelb moku juo naudotis (toks kaip korektoriai balti buna) - kaip su juo nubrėžt linija, kleckai tai gerai išeina smile.gif)
Ačiū už pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 11 28, 15:04)

Technika paprasta - lėkštę klijavau skiestu lipalu, paskui lakavau namie rastu laku, dar "nekepiau", bet žadu, kai dar kokią viena pagadinsiu smile.gif
O žvakė tai su karštu šaukštu, lygintuvo gaila biggrin.gif
Dar esu nusipirkus auksinį flamasterį, bet nelb moku juo naudotis (toks kaip korektoriai balti buna) - kaip su juo nubrėžt linija, kleckai tai gerai išeina smile.gif)
Ačiū už pagyras  blush2.gif

kai pakepinsi lekste, parašyk kaip gavosi...įdomu.. ax.gif nes maniau, kad kepinimui tinka tik tie ultra gloss dazai ir mediumas.. unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 28, 14:54)
biggrin.gif ar lekste tinkama kasdieniniam naudojimui? nes as irgi noriu lekste dekoruoti, bet neturiu tu dazu spec, kad ja nudazius butu galima naudoti..  verysad.gif tik mediumo  smile.gif
ir zvake kaip darei? iprastai (pva klijai, lakas)? ar su lygintuvu? man viskas idomu  lotuliukas.gif

as maniau, kad lekstei dekoruoti uztenka tik ultra gloss, kad is jos butu galima valgyti. o dabar suzinau, kad dar ir kazkokiu stebuklingu dazu reikia blink.gif

QUOTE(Braita @ 2006 11 28, 14:54)
Vakar šiaip ne taip vyšninę spalvą gavau  thumbup.gif na, truptu itruko ryškumo, bet visumoje atitinka tai, ko ir norėjau...bet visgi nusprendžiau geriau kitam kartui pigmento nusipirkti... ax.gif bent mažesni kaštai gautųsi, nei su spalvų maišymais-bandymais  doh.gif

tada ir nusipirksiu 4u.gif

ypata - thumbup.gif
Atsakyti
ypata - gražu 4u.gif tik toks patarimas. matosi šveitimo dryžiai, jų galėtų ir nebūti ax.gif stiklines lėkštes siūlau dekoruoti iš apačios, kad viskas persišviestų. o tada nereikės nė kepinti, nieko - paviršius bus neliestas mirksiukas.gif
Atsakyti
Briedžiuke, man toks klausimas iškilo, jei stiklinį indą dažyčiau su patonuotu laku, ar reiktų, pašveisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 11 28, 15:04)

na nelabai isivaizduoju apie ka kalbi
ar jis yra paprastas flomasteris auksines spalvos ar jis kaip kad buna tie klijai su blizguciais? kur paspadus toks gumuliukas gaunasi -nes su tokiais tai paprastai -spaudi ir br4zi linija
Atsakyti
[quote=briedžiukė,2006 11 28, 16:19] patarimas. matosi šveitimo dryžiai, jų galėtų ir nebūti ax.gif stiklines lėkštes siūlau dekoruoti iš apačios, kad viskas persišviestų. o tada nereikės nė kepinti, nieko - paviršius bus neliestas mirksiukas.gif

Aš nei nežinojau, kad stikla galima pašveist blink.gif Klijavau iš apačios, ten ir lakavau, tik lakas matinis buvo. O šiaip lėkštė jau nebe pirmos jaunystės ir nenublizginta prieš fotografavima, tai gal dėl to atrodo kaip pašveista ? O pvz. iškaitinus indus ar galima juos naudoti mikrobangėse ?

Kunigunda, tas auksinis flamasteris -toks, kur pakratyt ir paspaust reikia, bet kažkaip nesibrėžia man linija juo, gal per mažai purtau ar spaudžiu, bet liepė nepersistengt pardavėja. Turbūt treniruočių trūkumas...
Atsakyti
stiklą galima pašveisti arba ne, jei naudoji mediumą. o stiklo šveitimas kruopštus, jei ne taip padarai arba per grubiai, tai gaunasi tokie nubrūžinimai matyti. ant tavo lėkštės matyti brūkštelėjimai, tai, matyt, mane tai suklaidino. persiprašau 4u.gif biggrin.gif

jei lakavai su paprastu laku, tai ir kaitinimas rizikingas. nežinosi, kaip reaguoja lakas į karštį. geriau naudokit ultra gloss'ą ir bus ramu 4u.gif tada galima drąsiai naudoti. ax.gif

vitta, kokiu patonuotu laku. aš jaučiu susimakalojau, nesuprantu apie ką blush2.gif t.y. nori dekoruoti stiklą, o paskui jį lakuoti? įprastai?

oooo, kad jūs žinotumėt, kokią servetėlę karpau, jau dvi valandos, o dar neįpusėjau blink.gif pušies spygliukai visokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 28, 21:47)
vitta, kokiu patonuotu laku. aš jaučiu susimakalojau, nesuprantu apie ką blush2.gif  t.y. nori dekoruoti stiklą, o paskui jį lakuoti? įprastai?

noriu skaidraus vaizdo, pamaniau gal į laką įdėti spalvos išmaišyti ir tokiu nudažyti ax.gif ten ne maistui, stiklinė žvakidė. Tai lakas tas sadolin akrilinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitta: 28 lapkričio 2006 - 21:47
QUOTE(ypata @ 2006 11 28, 21:33)
Aš nei nežinojau, kad stikla galima pašveist  blink.gif Klijavau iš apačios, ten ir lakavau, tik lakas matinis buvo. O šiaip lėkštė jau nebe pirmos jaunystės ir nenublizginta prieš fotografavima, tai gal dėl to atrodo kaip pašveista ? O pvz. iškaitinus indus ar galima juos naudoti mikrobangėse ?

Kunigunda, tas auksinis flamasteris -toks, kur pakratyt ir paspaust reikia, bet kažkaip nesibrėžia man linija juo, gal per mažai purtau ar spaudžiu, bet liepė nepersistengt pardavėja. Turbūt treniruočių trūkumas...

man tetis sake, kad i mikrobange negalima deti jokiu spalvotu ar dekoruotu indu- grieztai

o kur tu pirkai ta stebukla, nes as tokio niekada nemaciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 28 lapkričio 2006 - 22:23
a, dabar supratau apie ką blush2.gif aš pagalvojau, kad tą tonuojantį laką nori naudoti, kuris šiek tiek tamsintų doh.gif
manau, kad galima, kažkada ir aš buvau taip planavus daryti, bet nebeišbandžiau, pasikeitė mano norai lotuliukas.gif tad negaliu pasakyti, koks rezultatas. bet kuriuo atveju, gal bandyčiau dėti pigmentą milteliais, geriau išsimaišyti ir labai nedaug g.gif
Atsakyti