Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kalissta @ 2006 11 25, 17:20)
Na tai kaip briedžiukė ir aiškino - su "Cieszynka" ir su gelsvu "Inchem" pigmentu smile.gif ale tepiau tai tris sluoksnius, nes pats butelis tamsiai žalias, tai labai ilgai persimušė ta spalva.

aaa, viskas aisku biggrin.gif galvojau, gal su specialiais stiklui skirtais ax.gif reikes ir man kada pabandyti taip g.gif bet veliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 25, 17:07)
oj, merginos, kiek grožybių thumbup.gif  thumbup.gif  labai gražus ir kalisstos butelys (servetėlė labai graži), ir braitos taurė su bačkute. jėga wub.gif

Servetele tai velykine smile.gif kiausus nukirpau ir pridekupazinau kas liko lotuliukas.gif
dziaugiuos, kad patiko smile.gif jauciu, kad ir as susirgau dekupazo liga.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2006 11 25, 17:20)
aaa, viskas aisku  biggrin.gif galvojau, gal su specialiais stiklui skirtais  ax.gif reikes ir man kada pabandyti taip  g.gif bet veliau  biggrin.gif

ale teko nemazai ji pasveist su svitriniu popierium smile.gif
Atsakyti
nu jau kaip laukiu kursu, tai vaje vaje, bo toks pavydas jama cia in jusu darbus beziurint lotuliukas.gif

QUOTE(Liorka @ 2006 11 25, 10:43)
o kas ten per zvakiu fabrikas? neteko girdet apie toky, ypach toj vietoj smile.gif

ten galima patiems zvakes darytis, bet as kai vilniete -tai negaliu nuvaryti-tai sio to iszyziau, kad pati galeciau pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 25 lapkričio 2006 - 17:32
gal kas bandėt dažyti žvakę su akriliniais dažais? rolleyes.gif

ir gal matėte kur Vilniuje pirkti dažų žvakių dekorui? ankščiau dūdavo tokie rinkinukai vaikams- žvakių dekoras, bet dabar kiek žiūrėjau -tai niekur neužmačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 26 lapkričio 2006 - 11:51
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 26, 12:40)
gal kas bandėt dažyti žvakę  su akriliniais dažais?  rolleyes.gif

ir gal matėte kur Vilniuje pirkti dažų žvakių dekorui? ankščiau dūdavo tokie rinkinukai vaikams- žvakių dekoras, bet dabar kiek žiūrėjau -tai niekur neužmačiau

man rodos senukuose maciau
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 11 26, 13:29)
man rodos senukuose maciau

jauč reiks kadu sėst į autobusiuką ir keliauti in Kauną ir su žemėlapiu - apsipirkti
nes vakar buvau Banginio Senukuose, bet nebuvo. Aš tai kaip koks mažas vaikas- vos į parduotuvę -tuoj į vaikų skyrių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 26 lapkričio 2006 - 13:43
mes su vaikais dienos centre puošdavom žvakes su specialiu vašku žvakėms. jų nereikia nė klijuoti, o iškarpius formą, tiesiog prilipdyti. labai liuks dalykas thumbup.gif tik, man regis, Lietuvoj dar nemačiau tokio, o buvom gavę iš Vokietijos, atrodo g.gif nors gal jau ir prekiauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 26, 15:21)
mes su vaikais dienos centre puošdavom žvakes su specialiu vašku žvakėms. jų nereikia nė klijuoti, o iškarpius formą, tiesiog prilipdyti. labai liuks dalykas thumbup.gif  tik, man regis, Lietuvoj dar nemačiau tokio, o buvom gavę iš Vokietijos, atrodo g.gif  nors gal jau ir prekiauja rolleyes.gif

o su kuo cia piesei ta auksiuka?
user posted image

Atsakyti
su tais 3D klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 26, 19:24)
su tais 3D klijais mirksiukas.gif

dekui
nu jau kaip smalsu viska isbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif vėl mano suskilinėjimai nesigavoooo...... nu nesuprantu aš, kaip tą dažų sluoksnį vienu brūkštelėjimu normaliai užtepti ... fool.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2006 11 26, 22:37)
cray.gif  cray.gif  cray.gif vėl mano suskilinėjimai nesigavoooo...... nu nesuprantu aš, kaip tą dažų sluoksnį vienu brūkštelėjimu normaliai užtepti ... fool.gif

Debesuota, kaip suprantu, tu su Sadolinu darbuojiesi? Man su juo viskas be problemų. Lako nepagailiu, daug pritepu. Palaukiu kokį pusvalandį ar daugiau. Jei nori stambių suskilinėjimų, tepk storesnį sluoksnį, jei smulkių - nubrauk dalį dažų nuo teptuko (geriau nubraukt perteklių nuo teptuko, nei kabint tik teptuko galiuku). Ar dažus tepi kita kryptimi, nei laką? ta pasme, statmenai, įstrižai tai linijai, kuria braukei laką.
Dar sako, kad suskilinėjimas skiriasi priklausomai nuo to, ar teptuku, ar voleliu dažysi. Nebandžia kol kas, nėra laiko. O šiaip voleliu tepti gal ir geiau nepatyrusiai dažytojai, nes sluoksnis lygesnis būna.
Atsakyti