Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 23, 22:54)
stenkis ne per daugiausiai klijų pakabinti. vos vos 4u.gif
Papildyta:
skirtumas jų akivaizdus, bet reikia išmokti ir su servetėlėm  mirksiukas.gif

aga reiktu blush2.gif man atrodo kad serveteles skiriasi nuo tu nosinaiciu, labai jau jos gleznos verysad.gif
man iskilo klausimas del pop: jei dedi ta cracke ant virsau dedi piesinuka (jau kai lakas buna suskilinejes) kad servetele sutrukines taip kaip lakas tai man aisku, o vat dekupazinis popierius blink.gif g.gif jis juk tvirtesnis???jis irgi sutrukines kaip reikia??
ir dar : ar niekas nenaudojo purskiamo ckracke???
QUOTE(LYLY @ 2006 11 24, 11:13)
O kaip idomu nagų lakas tiktu  g.gif  ,o šilką lygint vidutiniu karščiu galima  ax.gif

as manau,kad jis netinka visai, jis juk kai sudzius turbut bus labai kietas
Atsakyti
Pabandžiau lakas tai ne kietas bus ,jei kelis sluoksnius dėsiu, bet ar apsaugos dėtą paveiksliuką pabandysiu ax.gif
Atsakyti
O dabar man, durnai, iškilo klausimas g.gif su kuo klijuoti servetele ant zvakes, ir su kuo paskui nulakuoti? Gal tinka visos paprastos priemonės (pva klijai, akrilinis lakas)? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 24, 15:32)
O dabar man, durnai, iškilo klausimas  g.gif su kuo klijuoti servetele ant zvakes, ir su kuo paskui  nulakuoti? Gal tinka visos paprastos priemonės (pva klijai, akrilinis lakas)?  unsure.gif

galima su tom pačiom priemonėm, o galima su šiltu lygintuvu prilyginti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, savo noru įstoju į sergančių dekupažu klubą biggrin.gif
Na nesvietiškai mane žavi ši technika, iš pradžių buvo mistika kaip iš kažkokių servetėlių galima sukurti tokį grožį bigsmile.gif
Ir štai belaukdama Briedžiukės kursų, praktikuojuosi namie, tik bėda nelabai dar susigaudau kokias medžiagas naudot - mistika man tie mediumai ir kraliai (ar kaip ten jie), viskas pas mane dar labai primytiviai ax.gif

user posted image

Štai mano pirmokiškas darbas jūsų teismui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 24 lapkričio 2006 - 23:15
na va, įkeliu savo pirmąjį bandymą dekupažuoti ant stiklo...Taurę iškaitinau orkaiteje, tai ją galima naudoti pagal paskirtį. Tačiau ši manau bus tik dekoratyvinė biggrin.gif Tik gaila, kad neturiu fotiko ir tenka fotkinti su tel..tai kokybe nuotraukų tragiska doh.gif
taure
taure
Atsakyti
Kaip galima dekoruoti mentelę maišymui medinę, kad galima būtų naudoti pagal paskirtį
( turiu stiklo ir tekstilės mediumus)
Atsakyti
Hm, kazkaip abejoju, ar taip imanoma g.gif Galima būtų lakuoti laku, atspariu vandeniui ir karsciui, bet kaži ar salyčiui su maistu toks gerai... blink.gif
reikia laukti briedžiukės, ji mūsų visažinė bigsmile.gif

Dar vienas, tiesa nepabaigtas, darbelis...Buvusi medine backute nuo medaus taps papuosalu dezute thumbup.gif
backute

Hm...jau spejau perdazyti dangteli... blink.gif priderinau prie backutes apacios lotuliukas.gif
Atsakyti
O stai mano trecias blynas, tik dar nelakuotas ir tikiuos, kad neprisviles ax.gif
atsiprasau uz toki fona..

user posted image
Atsakyti
Grazu thumbup.gif
o tu su kokias dazais dazei butelaiti? ax.gif
Atsakyti
oj, merginos, kiek grožybių thumbup.gif thumbup.gif labai gražus ir kalisstos butelys (servetėlė labai graži), ir braitos taurė su bačkute. jėga wub.gif
aš neseniai grįžau iš klaipėdos, dabar greitai greitai papusryčiauju ir lekiu tūsintis lotuliukas.gif

Melda, gali dekoruoti tik tą dalį, kuri nesilies su karštais riebalais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2006 11 24, 23:50)
Siuo menu neuzsimineju, bet landziojau po rankdarbiu psl. is kuriu galima uzsisakyti, tai radau Va ka..
Cia is lenkisko psl. gal kam pravers ax.gif

oj, tų lenkiškų puslapių ten ne vienas ir nedu, netgi ne 10 lotuliukas.gif tik išsiaiškinkit, ar tiikrai siunčia į lietuvą ir kokios siuntimo išlaidos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2006 11 25, 00:11)
Štai mano pirmokiškas darbas jūsų teismui  lotuliukas.gif

gera pradžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 25, 16:56)
Grazu  thumbup.gif
o tu su kokias dazais dazei butelaiti? ax.gif

Na tai kaip briedžiukė ir aiškino - su "Cieszynka" ir su gelsvu "Inchem" pigmentu smile.gif ale tepiau tai tris sluoksnius, nes pats butelis tamsiai žalias, tai labai ilgai persimušė ta spalva.
Atsakyti