Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

jei lakuoji su akriliniu laku, jis nesmirdi taip pat schmoll.gif ax.gif
Beje, tikiuosi po savaitgalio pamatysiu cia nauju darbeliu su naujom vokiskom servetelem lotuliukas.gif
Atsakyti
visos priemonės yra vandens pagrindu, tai jos nesmirdi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik kėdės paskutinį sluoksnį siūlyčiau perlakuoti baldiniu laku, o vat tas tai jau smirdi wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 22, 08:57)
nu atsiprašau už išsiblaškymą.. bet mane domina ar suskilines servetėlė su vienkomponenčiu laku???

Įsiterpsiu ir aš biggrin.gif kadangi tą sadolin seniau buvau pirkus kitokiems darbeliams, tai galiu išduoti paslaptį, kad galima, bet jei nori ir žalių sutrūkinėjimų dar, tai či tau keliais etapais gausis... aš sendindavau segei paveiksliukus, tai tepdavau to krakliaus o ant viršaus akrilinį laką ir gaudavosi kuo puikiausi sutrūkinėjimai bigsmile.gif mirksiukas.gif jei reikia vėliau galėsiu įmest pavyzduką, kad susidarytum aiškesnį vaizdą (gal ne taip įsivaizduojam abi wink.gif )
Atsakyti
oho, TikBasosPėdos kokių niuansų žino, labai faina, reikės ir man pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
ar tu visokiu mediumu kaune galima gauti?
buvau vakar senukuose, nemachiau jokiu sedolin laku g.gif
ir dar ishduokit paslapty, kur pirkti kokiu dezhuchiu ar vazonu, nes irgi nei maximose nei senukuose nemaciau. ant stiklo, ypach apvalaus kaip vazu ar tauriu dar nenoriu bandyti.

kaip padaryti tiesia ta servetele? neturejau kur bandyti, tai uzhklijavau ant koloneles nuo kompo biggrin.gif lygus pavirshius, o ji vistiek raukshleta g.gif o gal ash klijus per daug atskiedzhiau? vos prisiliesdavau, o didzhiausias plemas sushlapdavo ir nelygiai guldavo. bet labai patiko uzhsiimineti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka, gal Briedziuke zinos. Ar yra kur nors pirkt tokio popieriaus ant kurio galima butu atsispauzdinti paveiksliukus patiems, ta prasme toks kaip tas dekupazinis popierius, tik kad jis butu baltas?
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 11 21, 18:08)
Kazkuri minejo kalbedama apie sendinimo lakus dailes parduotuve vilniuje, gal as ne taip supratau? ar viska klaipedoj isigijat?

Yra ir Vilniuj pirkti, bent jau toj parduotuvejj kur Jogailos g.
Atsakyti
nu žinokit viskas čia wub.gif wub.gif wub.gif pritūko žodžių thumbup.gif
neturiu laiko daug studijuoti, bet vakar užmečiu akį ir atsispausdinusi kžkur pradžių pradžioj aprašymą apie šios tehnikos pagrindus vakare jau stebinau šeimyną, kuriem vis kilo klausimas "ką tu čia veiki?" lotuliukas.gif
tiesiog pasižaidimui ant vienkartinės lėkštutės priklijavau ryškią didelę boružėlę iš servetėlės, nu netikėtai graži lėkštutė gavosi net be jokių lakų cool.gif
nu kai užsikabliuosiu bus baisu, nesi dar ir be šito turiu tiek visko prisiplanavusi namams pasidaryti doh.gif
vienok, fantastiški čia jūsų pasiekimai, liux liux liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2006 11 23, 15:24)

as vakar buvau toje parduotuveje, aisku apie sendinimo laka nepklausiau doh.gif
tik pasiteiravau ar dekupazui nieko neturi, tai man buvo atsakyta NE verysad.gif
beje ten yra visai nebrangiu remu su placiais krastais (apie 6 cm)
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2006 11 23, 15:24)

aha yra,bet kodel nepaklausiau nei firmos nei kainos- tai po siai nesuprantu doh.gif doh.gif
ten yra ir tokiu aerozoliu, kurie dziudami sutrukineja, bet maciau tik zalios spalvos. Manau ermitaze -galetu buti pigiau, nes ten per ispardavima esu pirkusi akmens efekto purskala ir maciau ir ta suskilinejusio efekto.
Atsakyti
Gal kuri matete vilniuje baltu nedekoruotu zvakiu?
nu jau atsibodo ieskoti- visur kaledines, apklijuotos, apipiestos ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Chi, ne sezonas baltoms zvakems biggrin.gif reikėjo prieš vėlines ieškoti blink.gif O aš dekoruoju taure....uij, vargstu...toks kruopštus darbelis... unsure.gif bet kol kas gaunasi thumbup.gif bent jau man...visgi savas darbelis wub.gif
Atsakyti