Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

akvilyt, debesuota teisingai sako, apie tai jau daug kalbėjom, nusipirk sadolin laką. tikrai efektas tas pats 4u.gif

mamse, iškilimo arba nebūna arba labai nežymus, bent jau kiek aš dirbau su juo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 21, 00:21)
o tai gal su jomis dazai geriau pasidengia nei su teptuku dazant?

jos labai greitai nuplyšta, tai užtenka paprastų virtuvinių kempinėlių ar kokių volelių. efektas tas pats ax.gif
Atsakyti
labai aciu jums merginos uz pagyrimus blush2.gif
Atsakyti
Antras suoliuko gyvenimas:

user posted image

user posted image

ax.gif

Tiesa, prieš metamorfozę atrodė taip:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 21 lapkričio 2006 - 11:52
oi saulala koks suoliukas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
wow, koks gražus suoliukas!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o vidury toks sumanymas buvo, kad žalia šviesesnė, ar tik dėl to, kad ant krakliaus esanti žalia patamsėjo nuo mėlynos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 21, 11:51)
wow, koks gražus suoliukas!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o vidury toks sumanymas buvo, kad žalia šviesesnė, ar tik dėl to, kad ant krakliaus esanti žalia patamsėjo nuo mėlynos? ax.gif

Ne, žalia nuo mėlynos nepatamsėjo, čia toks sumanymas buvo. Mane domina, kaip tuos šešėlius gražiai padaryti. Pamėginau ant lentikės su teptuku švelniai palei paveiksliuko kontūrą vesti - š... gaunasi. Tai dariau taip: Likutį tų žalių dažų, kur ant krakliaus dėjau, dar praskiedžiau balta spalva - gavau šviesesnę žalią. Kempinėle švelniai jau išdžiūvusį (tamsesnį žalią) viršų patapšnojau, mėgindama perėjimą padaryti (ties viduriu daugiau patapšnojau, į šonus vis mažiau). Rezultatu likau patenkinta.

Ačiū už pagyras 4u.gif O kai tokia profė kaip briedžiukė įvertina, tai išvis kaip medum širdis patepta liko...
Atsakyti
jei apie šešėlius, tai jie kitaip darosi, bet gal per kursus dar pabandysim, gerai? drinks_cheers.gif
bet rezultatas puikus. ir cracas gražiai suskilinėjęs. thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus suoliukas bigsmile.gif
Atsakyti
jo, crack'as laaabai gražus gavosis...man tai sunkiai dar su juo išeina doh.gif draugė jau atėmė atvažiavus vieną butelką ir stiklainiukų dangtelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2006 11 21, 12:12)
jo, crack'as laaabai gražus gavosis...man tai sunkiai dar su juo išeina  doh.gif  draugė jau atėmė atvažiavus vieną butelką ir stiklainiukų dangtelį biggrin.gif

Darsyk ačiū už pagyras blush2.gif
O crackas čia Sadolininis. Visai lengva su juo tepliotis. Kur ploniau dažų užtepsi, ten smulkiau suskilinės, kur storiau - ten stambiau ir įtrūkimai platesni bus.
Atsakyti
O gal kuri zinote, kur butu galima gauti mediniu dezuciu nusipirkti? noriu papuosalams pasidekoruoti g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, as cia uzskaiciau, kad ir vilniuje tu medziagu yra pirkti. Gal galit parasyti adresa parduotuves ir reikalingu medziagu sarasiuka su firmu pavadinimais. Buciau labai dekinga. bigsmile.gif
Atsakyti