Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 19, 21:56)
arba žinai, gali būt, kad skirtingų gamintojų skirtingos rekomendacijos. bet man truputį nelogiška klijuoti servetėlę mediumu bigsmile.gif o aš atvirkščiai - pirmą sluoksnį tepu vidutiniškai taip, o antrąjį - priklauso nuo to, kokį efektą noriu išgauti: smulkų ar stambesnį sutrūkinėjimą ax.gif

taip, kai kuriems darbams tinka tas murzinumas, nieko nesakau bigsmile.gif  o su dažais nemurzina. tik reikia nuvalyti likučius nuo paties lako. kaip jau TikBasosPėdos aprašė 4u.gif

drinks_cheers.gif nu, gaminojas visada rashys,kad daugiau naudot tongue.gif internete irgi radau naudojant kaip tu sakai situos pacius mediumus. O Nr2 netgi vos-vos uzhnesha kempinele, kad kuo smulkesni trukiai butu
kazhin, o vietoj patinos galiu naudot akrilini laka? g.gif baisiai norisi pabandyt, o tamsiu dazu neturiu, tik tamsu melyna laka...jauciu, pabandysiu unsure.gif
Atsakyti
nana, viską tu išbandai lotuliukas.gif na, ar bandei? nežinau, kaip, bet aš įsivaizduoju, kad tas lakas tada visą paviršių "pamėlynins", ne tik įtrūkius. tad geriau dažus gal pabandyk, o paskui lakuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 20, 07:52)
nana, viską tu išbandai lotuliukas.gif na, ar bandei? nežinau, kaip, bet aš įsivaizduoju, kad tas lakas tada visą paviršių "pamėlynins", ne tik įtrūkius. tad geriau dažus gal pabandyk, o paskui lakuok mirksiukas.gif

perskaiciau ir iskart nuejau pabandyt biggrin.gif zinok, visai nieko gaunasi. Lakas mano buvo sviesiai melynas,- kiek pamelsvino visa paveiksliuka, bet trukius tikrai graziai uzdazhe thumbup.gif
tik, jei kas bandysit, lakas labai greit dziuva (bent jau mano, Marabu), reik staigiai nuvalyt ax.gif
Atsakyti
eksperimentatorė lotuliukas.gif
bet svarbiausia, kadefektas norimas gavosi thumbup.gif tai lauksim nuotraukėlių bigsmile.gif
Atsakyti
na va dar vienas mano darbas, tik as lakuot tyngiu, mamai duosiu pasiterst
http://s122.photobuc...nt=DSC01705.jpg
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 20, 10:20)
na va dar vienas mano darbas, tik as lakuot tyngiu, mamai duosiu pasiterst
http://s122.photobuc...nt=DSC01705.jpg

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
ta tvorelė simpatiška 4u.gif
Atsakyti
Tai dabar Jūs man, tundrai, paaiškinkit sad.gif Akriliniai dažai kiek laiko džiūna ir kokios konsistencijos turi būti ? Nusipirkau pabandymui Tomas Philipse jų rinkinuką (galvojau, gal nepatiks, nereikia man tų puslitrių), sėdau kurti "miano", o tie dažai tūbelėse gerokai tirštesni už grietinę ir tokie riebalingi. Pradėjau dažyt-tepasi blogai - per tiršta, galvoju, pabandysiu praskiest vandeniu - nesimaišo. Sukandus dantis baigiau terliotis, sėdžiu, laukiu, kada pradės džiūt - net nesiruošia sad.gif Palikau per naktį - rezultatas tas pats, neišdžiuvo ! Tai dabar Jūs man,protingieji kurmiai, paaiškinkit, ar čia dažai kalti, ar čia potencialios "mianininkės" rankos ne toj vietoj įstatytos ? sad.gif( Aš taip supratau, kad akrilinės primonės lengvai tepasi, lengvai plaunasi paprasčiausiu vandeniu. O paskui bandžiau teptuką ir indelį išplaut, tai kažkokiu riebalu apsitraukę, kankinau kankinau, galų gale Cilit Beng-o pripurškus šiaip ne taip atploviau (bet pirštinės taip ir liko riebios ir spalvotos, kaip ir teptuko šeriuose įsigėrusi spalva).
Atsakyti
o tikrai akriliniai? pagal aprašymą, į juos nepanašu... su akrilinėm priemonėm lengva darbuotis, ir tepasi lengvai, ir išplauti lengvai. nors tų iš Thomas phillips nebandžiau. Saulė turėjo, reikia jos paklausti, kaip tie dažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 19, 20:39)
už įsisąmonintą pamoką - 10  thumbup.gif

pirmiausia dekoras, tada sendinimas, tada mediumas stiklui ir į orkaitę.

beje, ar jau iškaitinot darbelius savo? rolleyes.gif

assa.gif
Tfu... o tai jau bijojau kad nesumaisyciau ko hihihi.gif

Hm, tai jeigu sendinam tai reikia dar kartelį tepti mediumo? nu kad jis jau būtų kaip paskutinis sluoksnis ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikBasosPedos: 20 lapkričio 2006 - 13:54
QUOTE(ypata @ 2006 11 20, 13:24)
Nusipirkau pabandymui Tomas Philipse jų rinkinuką ...

Tomas Philipse yra ir aliejinių dažų rinkiniai taip pat supakuoti, gal neapsižiūrėjus ne tą pačiupai? Pagal aprašymą, tai kaip ir aliejiniai dažai. Paskaityk kas ant pakuotės parašyta.
Atsakyti
Nusiun2iau vyrą į senukus ir bandysiu nuo papraščiausio daikto pvz:butelio blush2.gif tai jūs man pasakykit ar butelį reikia sušveisti švitriniu ar ne g.gif jei reikia tai ar ten tiktai kur paveikslėlį dėsiu ar visą g.gif blush2.gif Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti