QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 11 19, 17:24)
nu o man atrodo kad priemonė tinkama (dabar pasižiūrėsiu kaip vakar įsisavinau kursų medžiagą
)
Briedžiuke, neatsimenu stikla lakuoti ir tarkim daryti suskilinėjimus reikia prieš išdėginimą ar po?
už įsisąmonintą pamoką - 10
pirmiausia dekoras, tada sendinimas, tada mediumas stiklui ir į orkaitę.
beje, ar jau iškaitinot darbelius savo?
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 17:58)
berods tik savaitgali kaune- nebent as kazka painioju
klaipėdoj šį
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 19:16)
o man š gavos
nesimato sū suskilinėjimų
galviju kad gal pagailėjau priemonių
ir gavos š.....
susiniaaaaarvijau
akvilyt, o tu nufotografuok ir įdėk nuotrauką, tada matysim, ar tikrai nesigavo, ar tik tau atrodo, kad nesigavo. tada lengviau bus pasakyt, ko trūksta, kur blogai ką padarei...
anksčiau rašei, kad "numero uno" tau atrodė kaip lipalas. koks ir turi būti
kokios spalvos tavo patina? jei balta, tai nieko ir nesimatys
ją reikia tada maišyti su dažais. BET jau sakiau, kad jos nelabai reikia. užtenka vienų dažų. nebent nori daryti didelius plotus.
ir apie kokią lėkštę čia kalba? neradau posto, tik atsakymus.
uups, man regis, sumaišei eigą pasakodama, pagal taisykles - visiškai paruoštas darbelis - nudažytas, su užklijuota servetelė ir pan., paskui tepamas sendinantis lakas "numero1", išdzžiūsta, tada "numero 2". ir taip pat išdžiūsta ir jau matosi suskilinėjimai. matau, kad turi spalvotą patiną. man asmenine nuomone, ji numurzina paveiksliuką (bet čia, žinoma, priklauso nuo spalvos) ir tai, žinoma, skonio reikalas
o šiaip, kaip minėjau, patinos ne visada reikia
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 20:39)
ash tik priemones turiu
bet tom priemonėm šauniai darbuojies
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 15:01)
gal toks klausimas jau buvo, bet dabar neatsimenu - ar yra toks lakas, kuriuo nulakavus decoupažinę lėkštę, iš jos būtų galima valgyti
ultra gloss
aš tikiuos, negausiu velnių per daug cituodama, bet tiek reikia atsakyti