Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 16:04)
negi kaune nėra????  g.gif

yra yra, jei apie paprasčiausią crack'ą kalbi... šiandien mb parvilko iš senukų sadolino "effect antique", pusė litro 21 lt, pabandžiau ant stiklainio dangtuko, visai normaliai gaunasis... tik labai jau ten reikia atmušti ranką... jei kas bandys, škart patariu atrasti tokį teptukėlį, kuris storai ir lygiai dažus tepa, nes ant to sendinačio lako galima tiktais vieną kartą teptuku braukti dažus.
beje, prisipažinkit, kas iššlavė visus molinius vazonus iš Banginio "senukų"? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuota: 19 lapkričio 2006 - 19:26
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 16:16)
na kadangi aš esu  UŽ kritiką, o ne aikčiojimą-m kaip gražu tongue.gif  tai sakau kad tobulėjimui dar daaaaaaaaag potencialo turi  mirksiukas.gif  4u.gif

o man š gavos doh.gif  nesimato sū suskilinėjimų  schmoll.gif  galviju kad gal pagailėjau priemonių  g.gif  ir gavos š.....  verysad.gif  susiniaaaaarvijau  verysad.gif

o patina dejai??? bo be patinos ir man nesimate schmoll.gif
esu labai patenkinta pirmu darbeliu (reikes apsiut karoliukais ir bus puiki sege tongue.gif )
cia be crack'o, tik priklijuota
user posted image
cia su crack'u ir patina:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 19:34)
esu labai patenkinta pirmu darbeliu (reikes apsiut karoliukais ir bus puiki sege tongue.gif )

kad tu ir be kursų viską moki jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 17:38)
kad tu ir be kursų viską moki jau  thumbup.gif

ash tik priemones turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 15:39)
cry.gif

tai šoods.. tooooooooookia lėkštę norėjau padaryt  verysad.gif

Briedziuke tau tasakys kai gales, man atrodo yra priemone akzokia, su kuria nulakavus, kazkaip orkaiteje pakaitinti reikia ir paskui tinka valgymui..Na briedziuke manau tau atsakys tiksliai i tai. Nenusimink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 19:39)

na, bet juk jau ne vieną daiktą sugebėjai padaryti ir tikrai gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 19:34)

dėjau.. manau viskas dėl to kad dasžiau baltai rolleyes.gif įsižiūrėjus matos.... bet.... sakyčiau š.. paskutinis verysad.gif o tavo angeliukas puikiai sudužęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 20:04)
dėjau.. manau viskas dėl to kad dasžiau baltai rolleyes.gif įsižiūrėjus matos.... bet.... sakyčiau š.. paskutinis  verysad.gif  o tavo angeliukas puikiai sudužęs  wub.gif

o tu pasidaryk skanios arbatos ir atsipalaiduok, o ryt pamatysi kaip viskas puikiai klostysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 11 19, 17:24)
nu o man atrodo kad priemonė tinkama (dabar pasižiūrėsiu kaip vakar įsisavinau kursų medžiagą  lotuliukas.gif )

Briedžiuke, neatsimenu stikla lakuoti ir tarkim daryti suskilinėjimus reikia prieš išdėginimą ar po?  g.gif

už įsisąmonintą pamoką - 10 thumbup.gif

pirmiausia dekoras, tada sendinimas, tada mediumas stiklui ir į orkaitę.

beje, ar jau iškaitinot darbelius savo? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 17:58)
berods tik savaitgali kaune- nebent as kazka painioju

klaipėdoj šį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 19:16)
o man š gavos doh.gif  nesimato sū suskilinėjimų  schmoll.gif  galviju kad gal pagailėjau priemonių  g.gif  ir gavos š.....  verysad.gif  susiniaaaaarvijau  verysad.gif

akvilyt, o tu nufotografuok ir įdėk nuotrauką, tada matysim, ar tikrai nesigavo, ar tik tau atrodo, kad nesigavo. tada lengviau bus pasakyt, ko trūksta, kur blogai ką padarei...
anksčiau rašei, kad "numero uno" tau atrodė kaip lipalas. koks ir turi būti mirksiukas.gif
kokios spalvos tavo patina? jei balta, tai nieko ir nesimatys bigsmile.gif ją reikia tada maišyti su dažais. BET jau sakiau, kad jos nelabai reikia. užtenka vienų dažų. nebent nori daryti didelius plotus.
ir apie kokią lėkštę čia kalba? neradau posto, tik atsakymus. g.gif

uups, man regis, sumaišei eigą pasakodama, pagal taisykles - visiškai paruoštas darbelis - nudažytas, su užklijuota servetelė ir pan., paskui tepamas sendinantis lakas "numero1", išdzžiūsta, tada "numero 2". ir taip pat išdžiūsta ir jau matosi suskilinėjimai. matau, kad turi spalvotą patiną. man asmenine nuomone, ji numurzina paveiksliuką (bet čia, žinoma, priklauso nuo spalvos) ir tai, žinoma, skonio reikalas bigsmile.gif o šiaip, kaip minėjau, patinos ne visada reikia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 20:39)

bet tom priemonėm šauniai darbuojies thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 15:01)
gal toks klausimas jau buvo, bet dabar neatsimenu - ar yra toks lakas, kuriuo nulakavus decoupažinę lėkštę, iš jos būtų galima valgyti

ultra gloss 4u.gif

aš tikiuos, negausiu velnių per daug cituodama, bet tiek reikia atsakyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 19 lapkričio 2006 - 20:47
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 19, 20:39)
ultra gloss

o vilniuje jo gali būti? kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 19, 18:39)
uups, man regis, sumaišei eigą pasakodama, pagal taisykles - visiškai paruoštas darbelis - nudažytas, su užklijuota servetelė ir pan., paskui tepamas sendinantis lakas "numero1", išdzžiūsta, tada "numero 2". ir taip pat išdžiūsta ir jau matosi suskilinėjimai. matau, kad turi spalvotą patiną. man asmenine nuomone, ji numurzina paveiksliuką (bet čia, žinoma, priklauso nuo spalvos) ir tai, žinoma, skonio reikalas bigsmile.gif  o šiaip, kaip minėjau, patinos ne visada reikia tongue.gif
[

ant buteliuko lygiai taip parashyta:
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 09:33)
pirmiausia nugrunntuoji pavirshiu dazhais. Tada priklijuoji servetele su mediumu nr 1, leidi gerai isdziut. Uztepi dar viena sluoksni (gausu) mediumo nr 1, vel gerai isdziovini. Tepi mediuma nr 2. Tepi patina ir tuoj pa ja nuvalai su kempine 4u.gif

ir dargi man suprantama kalba lotuliukas.gif Jauciu, tik todel, kad daugiau mediumo nr 1 sunaudotum tongue.gif
Kad numurzina paveiksliuka, tai ir ash pastebejau g.gif a dazhai taip nenumurzintu? bigsmile.gif Shitam angelui visai tinkamurzinam but, bet kartais gal ir nesinoretu schmoll.gif
Atsakyti
arba žinai, gali būt, kad skirtingų gamintojų skirtingos rekomendacijos. bet man truputį nelogiška klijuoti servetėlę mediumu bigsmile.gif o aš atvirkščiai - pirmą sluoksnį tepu vidutiniškai taip, o antrąjį - priklauso nuo to, kokį efektą noriu išgauti: smulkų ar stambesnį sutrūkinėjimą ax.gif

taip, kai kuriems darbams tinka tas murzinumas, nieko nesakau bigsmile.gif o su dažais nemurzina. tik reikia nuvalyti likučius nuo paties lako. kaip jau TikBasosPėdos aprašė 4u.gif
Atsakyti