Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

dariau dariau.. nu kažkas gaunas bet ne taip kaip norėčiau.. tai viską nuploviau ir darysiu iš naujo neskubėdama.. tik dabar keli klausimukai.....

aš noriu padaryt įtrukimus taip, kad grioveliai būtų žali... tai dažau sa daiktą žaliai.. ant jo tepu NR1, džiovinu... tada tepu nr2, džiovinu ir tada jau dažau baltai... ir turiu turėt žalius griovelius??? g.gif man jie nesigavo žali schmoll.gif tai va kaip padaryt???

toliau.. na jei noriu kar ir servetėlė suskilinėtų tai... ištepu nr1. dedu ant jo servetėlę.. vėl tepu nr1. išdžiovinu ir tada tepu nr 2. išdžiovinu ir lakuoju??? g.gif

ir kam reikalingas tas mano trečias buteliuias??? kokia jo paskirtis????

būčiau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai dėkinga už atsakymus blush2.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 14:01)
gal toks klausimas jau buvo, bet dabar neatsimenu - ar yra toks lakas, kuriuo nulakavus decoupažinę lėkštę, iš jos būtų galima valgyti

yra berods mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 19, 12:01)
gal toks klausimas jau buvo, bet dabar neatsimenu - ar yra toks lakas, kuriuo nulakavus decoupažinę lėkštę, iš jos būtų galima valgyti

tie mediumai,kuriuos ash atvezhu yra mediumai-lakai, kaip suprantu, jais uzhtepus paveiksleli paskui galima is tos lekstes valgyt, plaut mikrobangej ir pan unsure.gif

QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 12:31)
1. aš noriu padaryt įtrukimus taip, kad grioveliai būtų žali...  tai dažau sa daiktą žaliai.. ant jo tepu NR1, džiovinu... tada tepu nr2, džiovinu ir tada jau dažau baltai... ir turiu turėt žalius griovelius??? g.gif  man jie nesigavo žali schmoll.gif tai va kaip padaryt???

2.toliau.. na jei noriu kar ir servetėlė suskilinėtų tai... ištepu nr1. dedu ant jo servetėlę.. vėl tepu nr1. išdžiovinu ir tada tepu nr 2. išdžiovinu ir lakuoju???  g.gif

3.ir kam reikalingas tas mano trečias buteliuias??? kokia jo paskirtis????

as ne profe, bet pabandysiu atsakyt...

1. Tam tau breikia paprasciausio vienfazio mediumo (arba sadolin antique lako?). Dazhai zhaliai, tepi mediuma, tada dazhai baltai ir dziaugies zhaliais grioveliais. Zodziu, priemone turi netinkama tokiam tikslui.

2.ne visai..ištepi nr1. dedi ant jo servetėlę.. vėl tepi nr1.(gausiai) išdžiovini ir tada tepi nr 2. išdžiovini, tada tai, ka gavai,- suskilinejus servetele, bet skaidri. Kad grioveliai ishryshketu,- naudoji patina,- uztepi ant paveiksliuko ir greit nuvalai,- gausi puiku 'antikini' vaizdeli thumbup.gif as katik isbandziau, tik tingiu fotkint ax.gif

3. kad isrysketu 'suskilimai'.

Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 15:21)
tie mediumai,kuriuos ash atvezhu yra mediumai-lakai, kaip suprantu, jais uzhtepus paveiksleli paskui galima is tos lekstes valgyt, plaut mikrobangej ir pan unsure.gif

aišku, žinosiu
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 15:21)
Zodziu, priemone turi netinkama tokiam tikslui.

cry.gif

tai šoods.. tooooooooookia lėkštę norėjau padaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 13:39)
cry.gif

tai šoods.. tooooooooookia lėkštę norėjau padaryt  verysad.gif

gal briedziuke ka patartu? g.gif o siaip tai tas sadolin lakas, sake, tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 19, 15:50)
gal briedziuke ka patartu? g.gif  o siaip tai tas sadolin lakas, sake, tinka unsure.gif

o tai to suskilusio paviršiaus nereik lakuot?? g.gif na aš ne viską skaldysiu.. tai kaip lakuot?? ar viską ar tik neskaldytus lopus? g.gif
Atsakyti
nezinau unsure.gif tai jei klijuoji servetele, klijuok ant jau suskaldyto ir tada viska uzlakuok unsure.gif gal...nu nnzn...as irgi dar tik mokausi...briedziukes cia labai truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 14:31)
dariau dariau.. nu kažkas gaunas bet ne taip kaip norėčiau.. tai viską nuploviau ir darysiu iš naujo neskubėdama.. tik dabar keli klausimukai.....

aš noriu padaryt įtrukimus taip, kad grioveliai būtų žali...  tai dažau sa daiktą žaliai.. ant jo tepu NR1, džiovinu... tada tepu nr2, džiovinu ir tada jau dažau baltai... ir turiu turėt žalius griovelius??? g.gif  man jie nesigavo žali schmoll.gif tai va kaip padaryt???

toliau.. na jei noriu kar ir servetėlė suskilinėtų tai... ištepu nr1. dedu ant jo servetėlę.. vėl tepu nr1. išdžiovinu ir tada tepu nr 2. išdžiovinu ir lakuoju???  g.gif

ir kam reikalingas tas mano trečias buteliuias??? kokia jo paskirtis????

būčiau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai dėkinga už atsakymus blush2.gif
yra berods  mirksiukas.gif

nu o man atrodo kad priemonė tinkama (dabar pasižiūrėsiu kaip vakar įsisavinau kursų medžiagą lotuliukas.gif )
1 tu nori kad pats daiktas būtų baltas su žaliais grioveliais?

1. Tada nusidažai lėkštę baltai, ji išdžiūsta
2.Tepi nr.1 jis išdžiūsta tepi
3. nr.2 jis išdžiūsta
4. o tada paimi rankšluostuką ar medžiagėlę (kiek vakar išsiaškinom tinka ir popierinis rankšluostis) apsivynioji ant piršto ir tos žalios imi vos vos labai nedaug ir įtrini švelniai į tuos trūkinėjimus (kad nasigautų žalia plėvelė ant tų lakų turi skubiai pavalyt, ir vėl įtrini - valai - šito paaiškint nelabai moku doh.gif )
5. nu dabar jau turėtų būti rezultatas biggrin.gif
6. Nulakuoji

P.S. tik vat aš nežinau kaip či tos spalvos dėl įtrinimo,... g.gif

O jeigu nori kad servetėlė irgi būtų suskilinėjusi
tai viskas taip pat, tik kad nusidažius lėkštę priklijuoji servetėlę, o poto viskas tas pats mirksiukas.gif (mat naudojant šitą mediumą padarius suskilinėjimus servetėlės klijuoti jau negalima schmoll.gif )

Tfu... tikiuosi ką nors supratai doh.gif

P.S. bet aš dar tik mokinuos, gal geriau palaukt briedžiukės? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 15:58)
o tai to suskilusio paviršiaus nereik lakuot??  g.gif  na aš ne viską skaldysiu.. tai kaip lakuot?? ar viską ar tik neskaldytus lopus?  g.gif

Lakuoti reikia, ir ne tik tai kur suskilinėję, o visą paviršių mirksiukas.gif

Papildyta:
o ko atėjau tai ir pamiršau doh.gif lotuliukas.gif
Briedžiuke, neatsimenu stikla lakuoti ir tarkim daryti suskilinėjimus reikia prieš išdėginimą ar po? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 11 19, 16:24)

ačiū 4u.gif kažką panašaus ir įsivaizdavau..... nu pagrindą padariau.. servetėlę užklijavau.. gražu.... daba džiovinu ir bandysiu skaldyt.. dar darau experimentą cool.gif jei pavyks pasakysiu biggrin.gif

šiandien sendaikčiuose nusipirkau leksšutė medinę (dabar ją ir dekoruoju) už 1,7lt. ir tokią lėkštutę- lapą... už litą bigsmile.gif irgi medinę.. bandysiu kažką padaryt bigsmile.gif o dar mama privežė visokio gėrio lotuliukas.gif tik daba reik mediumo tsiklui doh.gif

negi kaune nėra???? g.gif
Atsakyti
Mano nauji darbeliai, nelabai koki, bet....
Mamai darytas butelis
http://i89.photobuck...pg?t=1163950676
http://i89.photobuck...pg?t=1163951024
Ir dvi dėžutės
http://i89.photobuck...pg?t=1163951060
http://i89.photobuck...pg?t=1163951160
O šita dar nelakuota
http://i89.photobuck...pg?t=1163951213
http://i89.photobuck...pg?t=1163951243
http://i89.photobuck...pg?t=1163951267
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 11 19, 17:48)
Mano nauji darbeliai, nelabai koki, bet....

na kadangi aš esu UŽ kritiką, o ne aikčiojimą-m kaip gražu tongue.gif tai sakau kad tobulėjimui dar daaaaaaaaag potencialo turi mirksiukas.gif 4u.gif

o man š gavos doh.gif nesimato sū suskilinėjimų schmoll.gif galviju kad gal pagailėjau priemonių g.gif ir gavos š..... verysad.gif susiniaaaaarvijau verysad.gif
Atsakyti
o man ta nelakuota grazhiai apipavidalinta smile.gif
Atsakyti