QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 14:31)
dariau dariau.. nu kažkas gaunas bet ne taip kaip norėčiau.. tai viską nuploviau ir darysiu iš naujo neskubėdama.. tik dabar keli klausimukai.....
aš noriu padaryt įtrukimus taip, kad grioveliai būtų žali... tai dažau sa daiktą žaliai.. ant jo tepu NR1, džiovinu... tada tepu nr2, džiovinu ir tada jau dažau baltai... ir turiu turėt žalius griovelius???
man jie nesigavo žali
tai va kaip padaryt???
toliau.. na jei noriu kar ir servetėlė suskilinėtų tai... ištepu nr1. dedu ant jo servetėlę.. vėl tepu nr1. išdžiovinu ir tada tepu nr 2. išdžiovinu ir lakuoju???
ir kam reikalingas tas mano trečias buteliuias???
kokia jo paskirtis????
būčiau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai dėkinga už atsakymus
yra berods
nu o man atrodo kad priemonė tinkama (dabar pasižiūrėsiu kaip vakar įsisavinau kursų medžiagą
)
1 tu nori kad pats daiktas būtų baltas su žaliais grioveliais?
1. Tada nusidažai lėkštę baltai, ji išdžiūsta
2.Tepi nr.1 jis išdžiūsta tepi
3. nr.2 jis išdžiūsta
4. o tada paimi rankšluostuką ar medžiagėlę (kiek vakar išsiaškinom tinka ir popierinis rankšluostis) apsivynioji ant piršto ir tos žalios imi vos vos labai nedaug ir įtrini švelniai į tuos trūkinėjimus (kad nasigautų žalia plėvelė ant tų lakų turi skubiai pavalyt, ir vėl įtrini - valai - šito paaiškint nelabai moku
)
5. nu dabar jau turėtų būti rezultatas
6. Nulakuoji
P.S. tik vat aš nežinau kaip či tos spalvos dėl įtrinimo,...
O jeigu nori kad servetėlė irgi būtų suskilinėjusi
tai viskas taip pat, tik kad nusidažius lėkštę priklijuoji servetėlę, o poto viskas tas pats
(mat naudojant šitą mediumą padarius suskilinėjimus servetėlės klijuoti jau negalima
)
Tfu... tikiuosi ką nors supratai
P.S. bet aš dar tik mokinuos, gal geriau palaukt briedžiukės?
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 19, 15:58)
o tai to suskilusio paviršiaus nereik lakuot??
na aš ne viską skaldysiu.. tai kaip lakuot?? ar viską ar tik neskaldytus lopus?
Lakuoti reikia, ir ne tik tai kur suskilinėję, o visą paviršių
Papildyta:
o ko atėjau tai ir pamiršau
Briedžiuke, neatsimenu stikla lakuoti ir tarkim daryti suskilinėjimus reikia prieš išdėginimą ar po?