Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 17, 23:18)
oj, neteko matyti blush2.gif

o gal žinai kiek ten Klaipėdoje kainuoja tepami ir koks kiekis, nes čia Vilniuje dailės pardėje, tai berods unsure.gif 12 lt. maža bankė
Atsakyti
tai ten bus brangiau, man regis, apie 16 lt. be to, kainas sukėlė doh.gif matyt, mato, kad vis daugiau žmonės atranda sendinimo techniką ir yra pirkimas, tai sukėlė kainas doh.gif ultra gloss net 3,5 lt pabrango doh.gif doh.gif
Atsakyti
Reiks kada ir man rasti laiko pabandyti ,labai jau grazu smile.gif tik va prisiruosti reikia kad vaikas i klijus neilystu
Atsakyti
gal galit patarti ka geriausia pradzhioje naujokui dekupazinti? 4u.gif sugalvojau pabandyti kaledu proga pazhystamus apdovanoti tauremis su seniais shalchiais, ar besmegeniais ir pn. bet ar pradzhiai nebus man per sunku? g.gif gal ka nors lygiu pavirshiu bandyt, bet kazhkaip daugiau i galva neateina, ne prie meno ash smile.gif

ir gal kuri galetu pasakyti, kaip visos priemones vokiskai vadinasi? bandysiu eit 1dieny y parduotuves. machiau vienoj vietoj lyg tai dailes, lyg rankdarbiu parduotuve, tikiuos ir shitam reikalui tures visko smile.gif bet vokishkai ir taip nesuprantu, nemokesiu paklausti nieko smile.gif

ir dar klausimas - galbut porai savaichiu y lietuva gryshiu, o kaip supratau kaune kursai kazhkokie vyksta.. ar priimtumet porai kartu? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 18, 20:51)
na va, mano darbeliai  biggrin.gif kadangi negaliu dar įdeti tiesiogiai nuotraukyčių, tai įkeliu nuorodą: dekupazas
vakar padekupazavu medini bliudziuką ir dėžę skalbimo milteliams sudėti  ax.gif Nors pastaroji nelabai dekupaž technika atlikta, tiesiog nudažyta, o servetėlė neklijuota, o tik ant dar neuždžiūvusiu dažų uždėta, padažyta, ir paskui su laku prilipinta  biggrin.gif

labai gražu thumbup.gif

Atsakyti
nu ką... turiu mediumo bigsmile.gif tik nžn ką su juo daryt lotuliukas.gif doh.gif yra buteliukas1 ir buteliyukas2 g.gif kur ką ir ant ko dėt doh.gif skaičiau ir forumą aną.. ir nikoe nesupratau doh.gif blush2.gif

ir dar atvežė man "alles patina" kas čia per velnias? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 11 18, 17:32)
ir gal kuri galetu pasakyti, kaip visos priemones vokiskai vadinasi? bandysiu eit 1dieny y parduotuves. machiau vienoj vietoj lyg tai dailes, lyg rankdarbiu parduotuve, tikiuos ir shitam reikalui tures visko smile.gif bet vokishkai ir taip nesuprantu, nemokesiu paklausti nieko smile.gif

yra Marabu, Rayhern ir Hobby line serijos priemones
klausk 'servetten technik'
Marabu vadinasi mediumais,- porzelan medium, kerzen medium, textil medium ,arba Servettien Lack&Kleber
Hobby line vadinasi potch,- art potch, porzelan potch, etc
Raygern, berods, irgi mediumai smile.gif

Papildyta:
Braita thumbup.gif

QUOTE(akvilyte @ 2006 11 18, 20:36)
nu ką... turiu mediumo bigsmile.gif  tik nžn ką su juo daryt  lotuliukas.gif  doh.gif yra buteliukas1 ir buteliyukas2  g.gif  kur ką ir ant ko dėt  doh.gif  skaičiau ir forumą aną.. ir nikoe nesupratau doh.gif  blush2.gif

ir dar atvežė man "alles patina" kas čia per velnias?  g.gif  unsure.gif

akvilyt, ar Rayhern priemones? jei taip, tai galiu labai tiksliai nuskaityt instrukcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Braita, super thumbup.gif

akvilyt, užtepi "numero1" palauki, kol išdžius, kai išdžiūva - tepi "numero 2". ir po kokio pusvalandžio ar šiek tiek vėliau - jau turi įtrūkimus thumbup.gif
be patinos galima išsiversti, bet jei turi, naudok. jei kas neaišku, klausk 4u.gif

o dabar tai tikrai šaunu į lovą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 18, 22:59)
akvilyt, ar Rayhern priemones? jei taip, tai galiu labai tiksliai nuskaityt instrukcija mirksiukas.gif

taip bigsmile.gif

QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 19, 00:07)
be patinos galima išsiversti, bet jei turi, naudok. jei kas neaišku, klausk 4u.gif

aha, turiu.. mama nupirko wub.gif tik paaiškink kas tas yr lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Akvilyt, paveiksliuka pirmiausia nugrunntuoji pavirshiu dazhais. Tada priklijuoji servetele su mediumu nr 1, leidi gerai isdziut. Uztepi dar viena sluoksni (gausu) mediumo nr 1, vel gerai isdziovini. Tepi mediuma nr 2. Tepi patina ir tuoj pa ja nuvalai su kempine 4u.gif
va mano dekupazhas ant odos...bus sage... tuoj tepsiu mediuma nr 2 ir patina ax.gif
user posted image

aaa...nesupratau,o tammediumui nr 2 reik leist isdziut? g.gif

dar paskaiciau internete, kad mediumo nr1 negalima dziovint plauku dziovituvu (ka as megstu) ir mediuma nr 2 tepti gausiai, jei nori gilaiu ir 'dideliu' suskilinejimu, o jei maziuku, tai patapshnot kempinele..patina itrinama jau isdziuvus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 19 lapkričio 2006 - 11:59
man tas nr 1 labai jau panašus į paprasčiausią lipalą unsure.gif ir kvapas ir konsistencija- viskas unsure.gif
Atsakyti
gal toks klausimas jau buvo, bet dabar neatsimenu - ar yra toks lakas, kuriuo nulakavus decoupažinę lėkštę, iš jos būtų galima valgyti
Atsakyti