pirmas mano blynas jusu teismui. dar nenulakuotas,zinau kad fonas per tamsus galvojau klijuoti melynas gelytes, bet teko sitas
http://s122.photobuc...mgAnch=imgAnch1
bet užtat pati laistytuviuko forma labai faina
o tas mėlynumas nesugadina paveiksliuko, tai gerai
o tas mėlynumas nesugadina paveiksliuko, tai gerai
Briedžiuke, klausimukas tau, kaip profei : ar yra koks skirtumas tarp Sadolin lako Antique ir lako sendinimui, pirkto dekupažinėje parduotuvėje? Ar nebus čia tas pats, tik kitoj sausoj (ir pigiau)? Gal bandei tą Sadoliną Antique?
oo, pavadinimas pakeista. dabar aiškiau, apie ką čia kalbama
saulala, bandžiau viską bandžiau sadolin'ą, tik kad "profei" nelygis dirbti su neprofesionaliom priemonėm ironizuoju aš biškuliuką. mano mažius išpylė visą tą laką ant savęs, tai ir nebenusipirkau kito. o iš esmės tai tas pats. ryškaus skirtumo nemačiau. tą alternatyvą tikrai būčiau pasiūliusi. o be to, galėsi pati išbandyti, atsivešiu ir profesionalų, ir sadoliną, tai pamatysi, kad nelabai kuo ir skiriasi
saulala, bandžiau viską bandžiau sadolin'ą, tik kad "profei" nelygis dirbti su neprofesionaliom priemonėm ironizuoju aš biškuliuką. mano mažius išpylė visą tą laką ant savęs, tai ir nebenusipirkau kito. o iš esmės tai tas pats. ryškaus skirtumo nemačiau. tą alternatyvą tikrai būčiau pasiūliusi. o be to, galėsi pati išbandyti, atsivešiu ir profesionalų, ir sadoliną, tai pamatysi, kad nelabai kuo ir skiriasi
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 14, 17:43)
pirmas mano blynas jusu teismui. dar nenulakuotas,zinau kad fonas per tamsus galvojau klijuoti melynas gelytes, bet teko sitas
tiesiog
nu ka, prispirkau siandien Seniuose priemoniu...teks kazka ir man jau pradeti dailinti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 11 14, 12:19)
Kaip suprantu, lakas kaip dažų tirpiklis suveikė? Kokie dažai buvo? Šiaip ant lako dažniausiai rašo kokiem paviršiam jis skirtas.
nu...kaip ir priklauso - dažai akriliniai, lakas irgi
ėė, o kur to Sadolino būna antique? aš tai inete tik mačiau ... "senukuose" nesuradau..
o aš tai šiandien užmačiau teptukus už 28 litus, galvboju, na, kad ir kiek norėčiau aš jų, bet gal geriau ne
Ech kaip laukiu kada išmoksiu per kursus ir paskui veidrodį darysiu, nes jau išmest kilus mintis buvo
QUOTE(Aga @ 2006 11 15, 23:43)
Kiek maždaug viskam išleidai?
Aš tai irgi jau teptukus senukuose šiandien pirkau, ruošiuos tsakant
Aš tai irgi jau teptukus senukuose šiandien pirkau, ruošiuos tsakant
na as išleidau virš 50 ltuku bet pirkau viską nuo A iki Z..Tik svitrinio popieriaus neėmaiu ,nes namuose berods yra...tikiuosi
QUOTE(Braita @ 2006 11 16, 06:41)
na as išleidau virš 50 ltuku bet pirkau viską nuo A iki Z..Tik svitrinio popieriaus neėmaiu ,nes namuose berods yra...tikiuosi
ir man panašiai gavosi... dažai balti 5,60 lt, pigmentai po 3,5 - čia jau nuo noro priklauso, lakas jei sadolin, tai apie 28 lt, aš sugebėjau nusipirkti pigesnį, už 17 lt, ir dabar gailiuosi, nes blizgus, o ne matinis ... klijus aš pirkau pva, buteliukas 68 cnt, švitrinis irgi keli litai ... beje, vazoniukai, jei kam reikės :
13 cm skersmens ten po 1,69, didesni, berods, 21 cm - apie 3 lt, dar didesni - virš 6 ..
QUOTE(debesuota @ 2006 11 15, 21:00)
nu...kaip ir priklauso - dažai akriliniai, lakas irgi
ėė, o kur to Sadolino būna antique? aš tai inete tik mačiau ... "senukuose" nesuradau..
Šiaurės miestelyje yra Sadolino parduotuve. Man vyras ta laka Antique jau nupirko - pusė litro kainavo 22 lt.