o priklijuotai servetėlei leidai gerai išdžiūti prieš lakuojant?
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 14, 07:54)
o priklijuotai servetėlei leidai gerai išdžiūti prieš lakuojant?
jo, servetėlė buvo gerai išdžiūvus, su ja viskas tvarkoj (ant butelio), man lakuojant nusibraukinėjo būtent dažų sluoksnis šiek tiek
Na o cia mano stalines lemputes pasikeitimas Na aisku truputi su broku , nes kol kas dar mokausi.
Štai čia kokia buvo
O čia po pasikeitimo
Štai čia kokia buvo
O čia po pasikeitimo
QUOTE(Busta @ 2006 11 13, 18:49)
o kuriuos Senukus? Nes prie Pramonės maksimos tai tikrai ne lobynai
oooo, reiks apsilankyti tik kaina kažko neviliojanti
oi, Onora, ir tu apsikrėtei
oooo, reiks apsilankyti tik kaina kažko neviliojanti
oi, Onora, ir tu apsikrėtei
čia Vilniuj, šiaurės miestelyje
QUOTE(sirenute @ 2006 11 14, 09:11)
Na o cia mano stalines lemputes pasikeitimas
įgyvendinai mano viziją
Laabai graži lemputė o tokių servetėlių tai ir aš noriuuuu
Ačiū už pagyrimus
O serveteles tai čia man atsiunte is lenkijos
O serveteles tai čia man atsiunte is lenkijos
Sirenute, ale ir gražu, ir būtent tokie motyvai, kokius labai mėgstu. Visos čia darbštuolės šaunuolės. Niekaip negaliu atsistebėti lėlininkėmis. Man atrodo, kad tokio dydžio meno kūrinėliams padaryti reikia beprotiško kruopštumo ir ne vienerių metų praktikos.
Persiprašau, apie lėles čia aš ne šioj temoj.
Persiprašau, apie lėles čia aš ne šioj temoj.
Kilo mintis...gal ir kvaila. Nuskenuot vaikų nuotraukas ant servetėlės ir įrėmint tokiu būdu ant lėkštes ar padėkliuko. Tik nežinau ar pavyktų...
QUOTE(AGFA @ 2006 11 14, 13:57)
Kilo mintis...gal ir kvaila. Nuskenuot vaikų nuotraukas ant servetėlės ir įrėmint tokiu būdu ant lėkštes ar padėkliuko. Tik nežinau ar pavyktų...
Visai ne kvaila, galima paveiksliukus pacioms ant serveteliu atsispauzdinti, tik turetum spausdinti su lazeriniu printeriu pvz ant A4 formato ptiklijavus serveteles kampukus, o paskui kaip atsispauzdina reikia uzpurksti plauku lako kad piesinukas truputi uzsifiksuotu. As pati dar nebandziau sio budo, bet girdejau kad taip galima.
QUOTE(debesuota @ 2006 11 13, 22:58)
Klausykit, o jūs viską tuo pačiu akriliniu laku lakuojat? aš va nuo vyno butelį padariau, palakavau, ir man kažkaip nelabai gavosi - radėjo lįsti butelio spalva nors... gal ir nieko toks efektas, bet fal galima jo išvengti?
Kaip suprantu, lakas kaip dažų tirpiklis suveikė? Kokie dažai buvo? Šiaip ant lako dažniausiai rašo kokiem paviršiam jis skirtas.
Papildyta:
QUOTE(sirenute @ 2006 11 14, 13:02)
Visai ne kvaila, galima paveiksliukus pacioms ant serveteliu atsispauzdinti, tik turetum spausdinti su lazeriniu printeriu pvz ant A4 formato ptiklijavus serveteles kampukus, o paskui kaip atsispauzdina reikia uzpurksti plauku lako kad piesinukas truputi uzsifiksuotu. As pati dar nebandziau sio budo, bet girdejau kad taip galima.
Bijočiau printerį užkimšti servetėlėm. Jei kas sėkmingai ar nesėkmingai išbandysit, būtinai pasidalinkit patirtim.
Papildyta:
QUOTE(debesuota @ 2006 11 12, 19:31)
supratau, kad ant keramikos žymiai lengviau dirbti nei ant kartono. bandžiau mat apdirbti dėžutę nuo batų, apklijuoti gan stambiom gėlėm, tai privargau, baisiai plyšta ir raukšlėjasi, ypač man, neįgudusiai gaila tik, kad neturiu kuomi nufotkinti ir pasirodyti
O jeigu kartoninę dėžutę pirmiau padengti kokia emale? Gal lengviau klijuotųsi paveiksliukas? Bet vėl gi, ar neišsiklaipys džiūdama dėžutė. Reiks paeksperimentuot