oj, kokie šaunūs darbai
o aš irgi noriu "minus 10"
siandien dirbu ishprakaitavus..isbandziau tekstiles mediuma...atrodo visai nebloai, gal net ryshiuos maike apsidekupazhuot
tik va klausimas ishkilo, kiek sluoksniu akriliniu dazhu paprastai reikia tarkim,medziui padengt? du uzdegiau,- sviecia viskas..gal,dazhai, sakau, prasti dar putu polistirola dazhau,- su tuo apskritai vienos bedos,- duobes matos, nors jau 5 slioksnius uztepiau
Melda, kaune busiu
tik va klausimas ishkilo, kiek sluoksniu akriliniu dazhu paprastai reikia tarkim,medziui padengt? du uzdegiau,- sviecia viskas..gal,dazhai, sakau, prasti dar putu polistirola dazhau,- su tuo apskritai vienos bedos,- duobes matos, nors jau 5 slioksnius uztepiau
Melda, kaune busiu
uups, reikia dažyti tiek, kad nesimatytų. gal per skysti dažai? tai tik labai plonas sluoksnis pasidengia?
man dažniausiai užtenka 2 sluoksnių, o jei labai pasistengiu ir vieno užtenka
man dažniausiai užtenka 2 sluoksnių, o jei labai pasistengiu ir vieno užtenka
yep, dazhai kalti,- skysti baisiai....atsidariau kitos firmos dazhus- visishkai kita konsistencija...bet visvien jau pameciau sluoksniu skaiciu atsibodo, daugiau nedazhysiu, tegul sau pesisiviecia,- kaip pirmas darbas neprivalo but tobulas
nu ką... sveiki, aš Debesuota, aš ligonis...
šiandien nusiaubiau "Senukus" beje, laabai neblogas servetėlių pasirinkimas ten
kol laksčiau tarp lakų lentynų, vyriokas mano ieškojo dažų, parėjo juokdamasis ir sako :"mačiau tavo draugę, irgi blaškosis su servetėlių krepšiu aplink pigmentų stovą"
pusdienį knisausi su darbeliais.
supratau, kad ant keramikos žymiai lengviau dirbti nei ant kartono. bandžiau mat apdirbti dėžutę nuo batų, apklijuoti gan stambiom gėlėm, tai privargau, baisiai plyšta ir raukšlėjasi, ypač man, neįgudusiai gaila tik, kad neturiu kuomi nufotkinti ir pasirodyti
šiandien nusiaubiau "Senukus" beje, laabai neblogas servetėlių pasirinkimas ten
kol laksčiau tarp lakų lentynų, vyriokas mano ieškojo dažų, parėjo juokdamasis ir sako :"mačiau tavo draugę, irgi blaškosis su servetėlių krepšiu aplink pigmentų stovą"
pusdienį knisausi su darbeliais.
supratau, kad ant keramikos žymiai lengviau dirbti nei ant kartono. bandžiau mat apdirbti dėžutę nuo batų, apklijuoti gan stambiom gėlėm, tai privargau, baisiai plyšta ir raukšlėjasi, ypač man, neįgudusiai gaila tik, kad neturiu kuomi nufotkinti ir pasirodyti
sveikinu įstojus į ligonių klubą
ant keramikos lengviau dirbti, nes ji slydesnė, tai ir servetėlė geriau tempiasi
uups, kaip tau sekėsi su craclium?
ant keramikos lengviau dirbti, nes ji slydesnė, tai ir servetėlė geriau tempiasi
uups, kaip tau sekėsi su craclium?
Sveiki Prašau ir mane priimti į šį ligonių klubą
Tik suradusi šią temą išlėkiau ieškoti servetėlių ir kitų priemonių. Dabar jau galiu pasigirti ir pirmuoju darbeliu
Mačiau su angeliukais, o ir šiaip gražiu ir tinkamu dekupažui Kaune PC "Savas" ALAN DEKO parduotuvėje. Tik kai na tų servetėlių didesnė: 8,50 Lt už pokelį
Tik suradusi šią temą išlėkiau ieškoti servetėlių ir kitų priemonių. Dabar jau galiu pasigirti ir pirmuoju darbeliu
QUOTE(MELDA @ 2006 11 12, 12:13)
TADA IR ANGELŲ SERVETĖLIŲ BENT POROS NORĖČIAU
pirmas darbas neprivalo būti tobulas, jis tik turi neatmušti noro toliau dirbti
pirmas darbas neprivalo būti tobulas, jis tik turi neatmušti noro toliau dirbti
Mačiau su angeliukais, o ir šiaip gražiu ir tinkamu dekupažui Kaune PC "Savas" ALAN DEKO parduotuvėje. Tik kai na tų servetėlių didesnė: 8,50 Lt už pokelį
sveikutes,
man servetele skaidri tapo balta dalis isvis fono spalvos ir nesimato geles dabar
ka ne taip padriau?
ir dar- plysines servetele kai klijuoju klijai per tirsti? teptukas per kietas?
aciu
man servetele skaidri tapo balta dalis isvis fono spalvos ir nesimato geles dabar
ka ne taip padriau?
ir dar- plysines servetele kai klijuoju klijai per tirsti? teptukas per kietas?
aciu
QUOTE(debesuota @ 2006 11 12, 19:31)
1.
nu ką... sveiki, aš Debesuota, aš ligonis... :
2. šiandien nusiaubiau "Senukus" beje, laabai neblogas servetėlių pasirinkimas ten
nu ką... sveiki, aš Debesuota, aš ligonis... :
2. šiandien nusiaubiau "Senukus" beje, laabai neblogas servetėlių pasirinkimas ten
1.
2. o kuriuos Senukus? Nes prie Pramonės maksimos tai tikrai ne lobynai
QUOTE(taza @ 2006 11 13, 07:55)
oooo, reiks apsilankyti tik kaina kažko neviliojanti
QUOTE(Onora @ 2006 11 13, 16:17)
1. man servetele skaidri tapo balta dalis isvis fono spalvos ir nesimato geles dabar
2. ir dar- plysines servetele kai klijuoju
2. ir dar- plysines servetele kai klijuoju
oi, Onora, ir tu apsikrėtei
1. aš ne profė, bet spėju, kad servetėlę dėjai dar pagrindui neišdžiūvus
2. man plyšinėjo, kai lipalo skiedinio padauginau (teptukas per didelis buvo) tiesiog servetėlė per daug permirko ir pradėjo plyšinėti, o dar patampiau, kad raukšles išlyginčiau
QUOTE(taza @ 2006 11 13, 08:55)
Sveiki Prašau ir mane priimti į šį ligonių klubą
liuks
Onora, arba pagrindas tamsesnis už servetėlę ir viskas persimuša. o klijų tepant reikia lavbai nedaug, kad nebūtų šlapia
Klausykit, o jūs viską tuo pačiu akriliniu laku lakuojat? aš va nuo vyno butelį padariau, palakavau, ir man kažkaip nelabai gavosi - radėjo lįsti butelio spalva nors... gal ir nieko toks efektas, bet fal galima jo išvengti?
o servetėlės tai man plyšo ir raukšlėjosi, kai ant kartoninių dėželių dariau... šiandien dar vieną dekoravau, tai susismulkinau paveikslėlius, klijavosi kiek lengviau, bet vis tiek laaabai raukšlėjosi..
o servetėlės tai man plyšo ir raukšlėjosi, kai ant kartoninių dėželių dariau... šiandien dar vieną dekoravau, tai susismulkinau paveikslėlius, klijavosi kiek lengviau, bet vis tiek laaabai raukšlėjosi..