Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 05 08, 21:33)
Nepirkau, bet taip, 6 turėtų atitikti 39.

Aš Lietuvoje nešioju 39 o anglijoje: 5 lotuliukas.gif .. Tuoj einu ant batų pažiūrėt. doh.gif
Parašyta 5/38 tai jo 6/39 lotuliukas.gif Pas mane koja užsienį deformuojas lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas pirkote tokia suknele ? smile.gif idomu kaip reliai kokybe ir dydziai...

ieshkau kazko diplomu teikimui....

user posted image

user posted image

http://www.asos.com/...spx?iid=1080478
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 09, 19:52)
gal kas pirkote tokia suknele ? smile.gif idomu kaip reliai kokybe ir dydziai...

ieshkau kazko diplomu teikimui....

10 dydis 64 cm.. tai cia jau laaabai trumpa.. man butu kaip ilgesne maike smile.gif o jei dar mazesnis dydis.. pasimatuokit savo kokia suknele ir matysit iki kur jums bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 09, 20:00)
10 dydis 64 cm.. tai cia jau laaabai trumpa.. man butu kaip ilgesne maike smile.gif o jei dar mazesnis dydis.. pasimatuokit savo kokia suknele ir matysit iki kur jums bus smile.gif

aciu 4u.gif pasimatuosiu. Norejau trumpos, bet visishko "miniako" tai progai nereik... biggrin.gif
Atsakyti
nu jau tokia suknelė tai tik į klubą kokį, jau nejuokinkit žmonių. Nedera tokios vilkėti per oficialią šventę.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 09, 20:39)
nu jau tokia suknelė tai tik į klubą kokį, jau nejuokinkit žmonių. Nedera tokios vilkėti per oficialią šventę.

haha, taip ir galvojau kad taip pasakysit biggrin.gif

na per pirmus du diplomu teikimus buvau apsirengus labai oficialiai - griezta suknele ir pirstines virs alkuniu.

Si karta noriu kazko zymiai zaismingesnio. be to, prie sukneles bus derinami aksesuarai ir neilgas shvarkelis.

Tad jei ji nebus labai trumpa (reiks priesh uzsakant pasitikrint) bus visai tinkama.

Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 09, 19:39)

thumbup.gif Man irgi atrodo, kad ar į klubą, ar į pliažą, bet ne į diplomų teikimą wink.gif Ji juk medvilninė, paprasta, o dar su nuogais pečiais...

Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 05 09, 19:46)
haha, taip ir galvojau kad taip pasakysit biggrin.gif

na per pirmus du diplomu teikimus buvau apsirengus labai oficialiai - griezta suknele ir pirstines virs alkuniu. 

Si karta noriu kazko zymiai zaismingesnio. be to, prie sukneles bus derinami aksesuarai ir neilgas shvarkelis. 

Tad jei ji nebus labai trumpa (reiks priesh uzsakant pasitikrint) bus visai tinkama.

Na jei su švarkeliu, tai dar pusė velnio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 05 09, 20:50)
thumbup.gif Man irgi atrodo, kad ar į klubą, ar į pliažą, bet ne į diplomų teikimą wink.gif Ji juk medvilninė, paprasta, o dar su nuogais pečiais...

Papildyta:
Na jei su švarkeliu, tai dar pusė velnio wink.gif

mm, o kokia turi but - butinai silkine ? smile.gif si karta man tikrai nesinori rengtis kaip i Milano opera biggrin.gif

kazkaip juokingai atrodo panos su vakarinem suknelem dienos vidury (teikimai paprastai buna apie 12 valanda).

na cia ne galutinis variantas, zinoma, rinksiuos is didesnio sukneliu skaiciaus. gal kokia kokteiline suknia iki keliu labiau patiks. Siaip as norejau sviesios, ne juodos.

Tai sita siaip svarstau uzsisakyt, nebutinai isleistuvem.

Atsakyti
O kam tokie kraštutinumai, suknelės būna arba kekšiškos arba balinės? Juk yra daug tarpinių variantų, tam pačiam asos yra daug gražių suknelių, ne per daug puošnių, ne vulgarių.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 09, 21:18)
O kam tokie kraštutinumai, suknelės būna arba kekšiškos arba balinės? Juk yra daug tarpinių variantų, tam pačiam asos yra daug gražių suknelių, ne per daug puošnių, ne vulgarių.

buciau dekinga jei idetumet keleta pavyzdziu is Asos, kurie jum atrodo tinkami progai smile.gif
Atsakyti
1
2
3
4
5
6
7

Kai kurios visai paprastos, bet su dailiais bateliais ir delninuke atrodytų labai gražiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 09 gegužės 2010 - 22:18
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 09, 23:15)
Kai kurios visai paprastos, bet su dailiais bateliais ir delninuke atrodytų labai gražiai.

aciu 4u.gif is idetu man grazi sita:

http://www.asos.com/.....r=Cream/Black

as irgi ja ziurinejau, tik gaila nera mano dydzio... doh.gif galima aisku imt ir siaurint... ir dar jos priekis toks puoshnus ir originalus, o nugaroj ji labai paprasta...

user posted imageuser posted image
Atsakyti