Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(gintare12345 @ 2010 05 06, 08:57)
O gal yra koks discount kodukas galiojantis šiuo metu?:}

nera unsure.gif
Atsakyti
del to lietpalcio tai paziuri kaip modelis ant catwalk`o atrodo ir viskas aisku su tuo ilgiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vook: 06 gegužės 2010 - 13:18
QUOTE(Vook @ 2010 05 06, 14:18)
del to lietpalcio tai paziuri kaip modelis ant catwalk`o atrodo ir viskas aisku su tuo ilgiu

apskritai tas catwalk geras labai dalykas, nes pamatai kaip atrodo istiesu
Atsakyti
si kart stebetinai greit siuntini gavau, nors siunte per pasta thumbup.gif
tik nesiseka man dzinsus uzsisakinejant unsure.gif

----
http://www.asos.com/...aspx?iid=775295
gal yra uzsisakinejusiu siuos dzninsus? kaip su dydziais? ju vienintelis 28''reg liko, idomu koki europietiska atitiktu?
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 05 06, 14:33)
apskritai tas catwalk geras labai dalykas, nes pamatai kaip atrodo istiesu

Visai buvau pamiršus apie jį. biggrin.gif

QUOTE(miss.elle @ 2010 05 06, 17:54)
http://www.asos.com/...aspx?iid=775295
gal yra uzsisakinejusiu siuos dzninsus? kaip su dydziais? ju vienintelis 28''reg liko, idomu koki europietiska atitiktu?

Nežinau, ar jie padidinti, ar pamažinti... Reiktų klausti tarpininkių temoj, ten moteros dažnai siunčia. ax.gif Teoriškai turėtų atitikti 38 EU.
Atsakyti
šiendien gavau savo pirmajį siuntinį iš Asos biggrin.gif atėjo laiku, buvau užsisakius dvi vienodas sukneles - 8 ir 10 dydžio blush2.gif tai turiu pasakyti, kad su 86 cm krūtine ir 90 klubais šios suknelės 8 dydis tinka idealiai ax.gif žodžiu pirmas blynas neprisvilęs biggrin.gif

user posted image

P.S. Jei ką domina - parduodu 10 dydį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 07 gegužės 2010 - 09:33
QUOTE(saimona @ 2010 05 07, 10:32)
šiendien gavau savo pirmajį siuntinį iš Asos  biggrin.gif  atėjo laiku, buvau užsisakius dvi vienodas sukneles - 8 ir 10 dydžio blush2.gif  tai turiu pasakyti, kad su 86 cm krūtine ir 90 klubais šios suknelės 8 dydis tinka idealiai ax.gif  žodžiu pirmas blynas neprisvilęs  biggrin.gif

user posted image

P.S. Jei ką domina - parduodu 10 dydį 4u.gif

kokia faina bigsmile.gif Gal galite įmesti suknutės nuorodą? ax.gif Ir gal galite ilgį suknytės parašyti? ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kam kopijuoti visą žinutę, su visa foto didžiausia 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2010 05 07, 09:43)
kokia faina  bigsmile.gif  Gal galite įmesti suknutės nuorodą?  ax.gif  Ir gal galite ilgį suknytės parašyti?  ax.gif

Ačiū, man irgi ir realiai labai faina bigsmile.gif bet nebėra jau Asoje jų 4u.gif 10 dydžio ilgis maždaug 87 cm Šios suknelės labai dėkingas modelis - su tuo raištuku galima pasikoreguoti plotį pagal save ir rankovių kirpimas toks, kad praktiškai bet kokios apimties krūtinei tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 05 06, 17:54)
si kart stebetinai greit siuntini gavau, nors siunte per pasta  thumbup.gif
tik nesiseka man dzinsus uzsisakinejant unsure.gif

Na, su džinsais ir man nelabai sekasi biggrin.gif

QUOTE(saimona @ 2010 05 07, 10:32)
šiendien gavau savo pirmajį siuntinį iš Asos  biggrin.gif  atėjo laiku, buvau užsisakius dvi vienodas sukneles - 8 ir 10 dydžio blush2.gif  tai turiu pasakyti, kad su 86 cm krūtine ir 90 klubais šios suknelės 8 dydis tinka idealiai ax.gif  žodžiu pirmas blynas neprisvilęs  biggrin.gif

Gražutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 07, 11:12)
Na, su džinsais ir man nelabai sekasi biggrin.gif

Aš esu Killah pirkusi, tai kažkaip pataikiau. ax.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot toki svarkeli, kokie atsiliepimai ? wink.gif

user posted image

Atsakyti