Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 05 04, 23:14)
Parašyta, žinau. Bet čia UK 14, o mums 28  4u.gif Pati taip rašėt senoj temoj  cool.gif

Nu taip, bet kad dabar jau ant lapelio rašo 14. g.gif Arba aš kažko nedaskaitau.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 04, 23:18)
Nu taip, bet kad dabar jau ant lapelio rašo 14.  g.gif Arba aš kažko nedaskaitau.biggrin.gif

taip raso, bet as siunciau keleta daikteliu atgal ir buvo praeje tikrai daugiau nei 14 dienu nuo gavimo, bet viskas gerai - pinigelius grazino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 04, 22:18)
Nu taip, bet kad dabar jau ant lapelio rašo 14.  g.gif Arba aš kažko nedaskaitau.biggrin.gif

Kad man atrodo ir anksčiau rašydavo 14, ar ne? Nes aš tai irgi siunčiau atgal, beveik mėnuo buvo praėjęs nuo gavimo smile.gif
Atsakyti
Žinokit nežinau. Man atrodo, anksčiau prekė turėdavo juos pasiekti per 28 dienas nuo tos dienos, kai Jūs as gavote, o dabar reikia išsiųsti per 14 dienų nuo gavimo. Bet galbūt aš neteisi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 05, 10:53)
Žinokit nežinau. Man atrodo, anksčiau prekė turėdavo juos pasiekti per 28 dienas nuo tos dienos, kai Jūs as gavote, o dabar reikia išsiųsti per 14 dienų nuo gavimo. Bet galbūt aš neteisi.

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galite pakomentuoti, esu nusiziurejusi si plosciuka, bet raso, kad jo ilgis 69 cm, nors jis atrodo tikrai ilgesnis, kaip Jus manot, ar jis gali tikrai buti tokio ilgio? ax.gif
asos
Atsakyti
Nu tai greičiausiai jeigu tiek rašo, tai tiek ir yra. g.gif
Atsakyti
Ei, pamenu kažkas žiūrėjot šias kelnes, ar siuntėtės?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 05, 10:53)

Gali būti 4u.gif
Atsakyti
vel planuoju uzsakinet, gal kas nori jungtis? biggrin.gif
Atsakyti
O gal yra koks discount kodukas galiojantis šiuo metu?:}
Atsakyti
QUOTE(utiutiutiu @ 2010 05 05, 18:04)
Mergaites, gal galite pakomentuoti, esu nusiziurejusi si plosciuka, bet raso, kad jo ilgis 69 cm, nors jis atrodo tikrai ilgesnis, kaip Jus manot, ar jis gali tikrai buti tokio ilgio? ax.gif
asos

Gal ir neatsakysiu į jūsų kls. ,bet aš kai siunčiuosi sukneles, jos visada man būna ilgesnės, nei ant modelio. Mano ūgis 170 cm, o modeliai turbūt aukštesni būna, tai taip ir gaunasi.
Atsakyti