Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Extraordinary @ 2010 07 01, 16:59)
Gal kas pirkote sia suknele? Ar atitinka dydis? Galvoju apie 10  g.gif
user posted image
Labai maza foto, tai nuoroda dedu cia

man rodos Lisik ja pirko, paklauskite jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 07 01, 20:48)
man rodos Lisik ja pirko, paklauskite jos smile.gif

taip, emiau sia suknele smile.gif uzsisakiau vienu dydziu didesne nei nesioju. S (8) vietoj XS (6). tai buvo kaip tik.

p.s. gal kas is VILNIAUS noretu siandien vakare kooperuotis ir uzsisakyt is Sale bei pasidalinti siuntima ?

nuziurejau vienus sandalus, bet siuntimas kainuoja beveik kaip puse ju....

prasau atsiliepti tik senbuves.... 4u.gif
Atsakyti
galėjot trim dienom ankščiau sugalvoti tongue.gif
Atsakyti
mergaites, norejau uzsisakyti is asos su seb viza diebetine ..bet man atmete, nes raso, akd korteles neprieme verysad.gif kodel gal zinot taip?
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 07 03, 00:51)
mergaites, norejau uzsisakyti is asos su seb viza diebetine ..bet man atmete, nes raso, akd korteles neprieme verysad.gif  kodel gal zinot taip?

Nes ji DEBETINĖ, o ne KREDITINĖ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 02 liepos 2010 - 23:54
Labas rytas 4u.gif Nusiziurejau pora rubeliu is ASOS, tik truputi pasimeciau del dydziu...Ar jie atitinka, nurodytus, ar padindinti (konkreciai domintu sitas svarkelis http://www.asos.com/...o...1&clr=Khaki ) jei nesioju L, tai kaip suprantu reiktu imti 16??? g.gif
Aciu is anksto uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2010 07 03, 09:56)
jei nesioju L, tai kaip suprantu reiktu imti 16??? g.gif
Aciu is anksto uz pagalba smile.gif

nepaskęsit 16? unsure.gif
Aš tai, sakyčiau, 12 dydį g.gif Aš nešioju S, tai jamu visada 8 dydį, atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2010 07 03, 11:06)
nepaskęsit 16?  unsure.gif
Aš tai, sakyčiau, 12 dydį  g.gif Aš nešioju S, tai jamu visada 8 dydį, atitinka  mirksiukas.gif

Tai vat ir man atrodo, kad lyg ir 16 daugoka, bet pagal ju dydziu lenetele L yra 16-18, tai net ir nzn... smile.gif dar niekada neuzsisakinejau is tenais, dazniausiai is victoriossecret, tai ten aisku kur L, o cia g.gif
Atsakyti
Gal kuri buvote uzsisakiusi sia suknele?
Kaip su kokybe ir dydziu? Nesioju S dydi, pasimeciau kokia pasiimti 6 ar 8, o krutine c dydzio pas mane.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine.M @ 2010 07 03, 21:01)
Nesioju S dydi, pasimeciau kokia pasiimti 6 ar 8, o krutine c dydzio pas mane.

Suknelės neturiu, bet 8 dydis per krūtinę gali būti mažas. 10 bent pasiaurinsit ties liemeniu...
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2010 07 03, 16:32)
Tai vat ir man atrodo, kad lyg ir 16 daugoka, bet pagal ju dydziu lenetele L yra 16-18, tai net ir nzn... smile.gif dar niekada neuzsisakinejau is tenais, dazniausiai is victoriossecret, tai ten aisku kur L, o cia  g.gif

jūs žiūrėkite pagal dydžių lentelę. Man tai atitinka pagal ją dydžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine.M @ 2010 07 03, 21:01)
Gal kuri buvote uzsisakiusi sia suknele?
Kaip su kokybe ir dydziu? Nesioju S dydi, pasimeciau kokia pasiimti 6 ar 8, o krutine c dydzio pas mane.
user posted image

Kokia grazi bigsmile.gif wub.gif Ir as uzsimaniau smile.gif
Atsakyti