Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 06 27, 18:17)
Blyn, koks pabrangęs svaras paskutiniu metu (4.25lt).  doh.gif

nu joa.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 27, 19:17)
Tai kodėl Jūs valiutą doleriais, o ne svarais pasidariusi? Svarais rūbai dažnai pigiau kainuoja. Šiaip 18.94$ = 54lt, tai jei express siuntimas 11 svarų, panašiai ir gaunasi - 47lt. Blyn, koks pabrangęs svaras paskutiniu metu (4.25lt).  doh.gif

aha nu tikrai, nepagalvojau doh.gif
bet mane vistiek kankina klausimas, kai tik isimetat preke i pirkiniu krepsi, pries spaudziant PAY, jus renkates siuntima g.gif mane kankina nuojauta kad nereikejo, o as pasirinkau uz 7 $, tipo kad greiciau, o po to dar ir express dasidejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 27 birželio 2010 - 18:39
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 27, 18:38)
aha nu tikrai, nepagalvojau  doh.gif
bet mane vistiek kankina klausimas, kai tik isimetat preke i pirkiniu krepsi, pries spaudziant PAY, jus renkates siuntima  g.gif  mane kankina nuojauta kad nereikejo, o as pasirinkau uz 7 $, tipo kad greiciau, o po to dar ir express dasidejo  doh.gif

nedasidėjo.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 26, 18:39)
Balbetka, labai gražiai atrodo sijonukas ir maikytė  bigsmile.gif  thumbup.gif
O suknytės neparodysi?  ax.gif

Neparodysiu, nes suknele per didele, tikriausiai siusiu atgal verysad.gif taip jos norejau, o dabar netinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 27, 19:05)
Neparodysiu, nes suknele per didele, tikriausiai siusiu atgal verysad.gif  taip jos norejau, o dabar netinka unsure.gif

tai kokį dydį tu ėmei?
aš pirkau 8, ir visas perku 8 dydžio-tai man kaip tik.
Tu 10 ėmei?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 27, 19:18)
tai kokį dydį tu ėmei?
aš pirkau 8, ir visas perku 8 dydžio-tai man kaip tik.
Tu 10 ėmei?

nea, pirkau is viso 12 doh.gif nes viena forumiete parduoda tokia suknele 10 dydzio, tai buvau pas ja pasimatuot, tai per maza, jos tikrai pamazintos doh.gif tilpt tai tilpau, bet toks jausmas, kad toj per siules eis ir pati nusiimt jau negalejau jos doh.gif specialiai pridejau prie savo sukneles 36 dydzio, tai mazesne uz ana, nesusipratimas kazkoks tie dydziai unsure.gif
Atsakyti
Ha. biggrin.gif Tai va, aš ir sakau, netiko man nei viena suknelė 8 dydžio... O 10 per didelės... Beje, su Mango panašiai. doh.gif Užvakar matavausi kokias 3 sukneles, tai į S sunkiai įtilpau. blink.gif Nesuprantu, kas čia darosi... Lyg ir nesustorėjau... Maikutės, megztiniai S dydžio normaliai sueina... Gal kad trikotažiniai? Su viskoze ir audiniu be elastano sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 27, 23:01)
nea, pirkau is viso 12 doh.gif  nes viena forumiete parduoda tokia suknele 10 dydzio, tai buvau pas ja pasimatuot, tai per maza, jos tikrai pamazintos doh.gif  tilpt tai tilpau, bet toks jausmas, kad toj per siules eis ir pati nusiimt jau negalejau jos doh.gif specialiai pridejau prie savo sukneles 36 dydzio, tai mazesne uz ana, nesusipratimas kazkoks tie dydziai unsure.gif

tu matai kaip įdomiai g.gif man kažkaip idealiai dydis tiko..bet jei nors keliais centimetrais pastorėčiau- būtų per ankšta biggrin.gif
gaila, kad netiko tau. Faina kokybė suknytės, skalbiu dažnai, bet atrodo kaip nauja.

prisirinkau jau naujų drabužių iš asos, bet laukiu žinių apie savo ankstesnį siuntinuką unsure.gif baisu dabar ir pirkt, jei ir vėl dings doh.gif
Atsakyti
Blyn, jau nervina... Gavau 06/21 laišką, kad viskas ok, grąžins pinigus, o šiandien dar nėra jų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 28, 07:44)
Blyn, jau nervina... Gavau 06/21 laišką, kad viskas ok, grąžins pinigus, o šiandien dar nėra jų.  doh.gif

pradės užknist mus tas asos doh.gif o gaila, nežinosiu iš kur pirkt viską verysad.gif nes tik asos'e man normalios kainos ir didelis pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 23, 14:15)
ko gero aš pirkau tokius, ar bent jau panašius  g.gif  tik pilkos spalvos..jie tokie susismaukia, ane?
tai normalūs šiaip jie. Nėra labai jau super truper kokybės, bet kai už tokią kainą-tai normalūs  smile.gif

atrodo buvo ir pilki.... g.gif

nes odinius turiu panašius tai tikrai super
o zomša g.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote sia suknele? Ar atitinka dydis? Galvoju apie 10 g.gif
user posted image
Labai maza foto, tai nuoroda dedu cia
Atsakyti