Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Tylene @ 2010 06 26, 18:39)
tai aš nesuprantu, kodėl ta Fiona iš asos negalėjo taip ir pasakyti? kad tarkim nuo tam tikros sumos siunčia per DPD. Nes aš jos ir klausiau,kokio dydžio turi būti mano užsakymas, kad gaučiau per DPD. Koks tikslas jai meluoti, kad pasirinkus Express siuntimo būdą, siunčia per kurjerius. Ar nori, kad mokėtume brangiau už siuntimą? Bet kažkaip abejoju, kad tokie kaip "asos" imtų ir meluotų  schmoll.gif
o dėl savo siuntinio dar nieko nežinau, nes išvažiavus esu..gal kartais jau ir atnešė pranešimą... g.gif

Balbetka, labai gražiai atrodo sijonukas ir maikytė  bigsmile.gif  thumbup.gif
O suknytės neparodysi?  ax.gif

Aš nežinau, gal čia tik sutapimai, kad man brangius siuntinius ne paštu siunčia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2010 06 26, 23:49)
o express delivery pasirenkant daug greiciau siuntinukas ateina nei iprastu budu?  4u.gif

Jie rašo, kad skirtumas 3 dienos, bet jei tikrai per dpd siunčia, tai tikrai daugiau hihihi.gif
Atsakyti
gal kuri iš asos ko nors nori? Pilnai apmokėčiau siuntimą, man taip kabiau apsimoka, nei kad mokėt tarpininkėm.
Atsakyti
o kodel raso Asos , kad siuo metu free delivery g.gif o krepsyje galima rinktis greitesni siuntimo buda, bet paskui vel reikia rinktis paprasta arba express, nu nieko nesuprantu doh.gif
nezinau ar aiskiai parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 27 birželio 2010 - 13:02
Tai čia tik UK Free Delivery.
Atsakyti
tai gal ir krepsyje nereikejo rinktis pristatymo budo, ten gal irgi UK doh.gif bereikalo 7 $ isleidau , ot zioplumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 06 26, 23:49)
o express delivery pasirenkant daug greiciau siuntinukas ateina nei iprastu budu?  4u.gif

esu bandžiusi tą express, tai nieko negreičiau biggrin.gif anksčiau būdavo taip- pasirenki tą express, tai jie tavo užsakymą išsiunčia tą pačią arba kitą dieną, o kai renkiesi standart būdą- jie gali išsiųsti ir po kelių dienų. Tai buvo anksčiau. O dabar gal ir pakeitė taisykles, jei patys taip sako. Nu reikės pabandyti užsisakyti už mažą sumą ir rinktis express delivery- ir žiūrėsim ar per DPD siųs ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 27, 14:00)
tai gal ir krepsyje nereikejo rinktis pristatymo budo, ten gal irgi UK  doh.gif  bereikalo 7 $ isleidau , ot zioplumas  doh.gif

tu negali palikti UK, nes esi Lietuvoje smile.gif Viską teisingai padarei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 27, 16:43)

tu negali palikti UK, nes esi Lietuvoje smile.gif Viską teisingai padarei  4u.gif

o per kiek laiko ateis, jei uzsakiau siandien g.gif emiau express siuntima, supratau kad 3-ju dienu laikotarpyje, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 27, 16:14)
o per kiek laiko ateis, jei uzsakiau siandien  g.gif emiau express siuntima, supratau kad 3-ju dienu laikotarpyje, ar ne  g.gif

3-jų tikrai neateis schmoll.gif nežinau kodėl jie taip rašo. Ir jei ėmei express, tai kodėl tik 7 žali už siuntimą? Nes express kainuoja 11 svarų.
Jei viskas gerai, tai ateina per savaitę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 27, 17:48)
3-jų tikrai neateis  schmoll.gif  nežinau kodėl jie taip rašo. Ir jei ėmei express, tai kodėl tik 7 žali už siuntimą? Nes express kainuoja 11 svarų.
Jei viskas gerai, tai ateina per savaitę.  ax.gif

tai as uz tai ir nesuprantu, kodel as du kartus susimokejau uz siuntima, 7$ pirkiniu krepsyje uzpildziau grafa ir paskui toliau pildant express pasirinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 27, 17:26)
tai as uz tai ir nesuprantu, kodel as du kartus susimokejau uz siuntima, 7$ pirkiniu krepsyje uzpildziau grafa ir paskui toliau pildant express pasirinkau  doh.gif

nesusimokejai du kartus. smile.gif PRadzioj tau rode viena kaina, paskui kai viska uzpildai, pasikoreguoja siuntimo kaina.smile.gif Dabar gali nueiti i asos puslapi, uzsiregistruoti savo vardu ir paziureti - ten kur uzsakymas, paspaudus "view" pamatysi visas prekes ir kiek uz siuntima parasyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 27, 18:31)
nesusimokejai du kartus. smile.gif PRadzioj tau rode viena kaina, paskui kai viska uzpildai, pasikoreguoja siuntimo kaina.smile.gif Dabar gali nueiti i asos puslapi, uzsiregistruoti savo vardu ir paziureti - ten kur uzsakymas, paspaudus "view" pamatysi visas prekes ir kiek uz siuntima parasyta. smile.gif

nu pasiziurejau, tai uz siuntima gavosi 18.94 $ unsure.gif kazkaip daugokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 27, 19:05)
nu pasiziurejau, tai uz siuntima gavosi 18.94 $  unsure.gif kazkaip daugokai  ax.gif

Tai kodėl Jūs valiutą doleriais, o ne svarais pasidariusi? Svarais rūbai dažnai pigiau kainuoja. Šiaip 18.94$ = 54lt, tai jei express siuntimas 11 svarų, panašiai ir gaunasi - 47lt. Blyn, koks pabrangęs svaras paskutiniu metu (4.25lt). doh.gif
Atsakyti