Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Sijonukas tiesiog nuostabus. Kiek atsiejo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šurum_burum: 25 birželio 2010 - 14:17
QUOTE(Šurum_burum @ 2010 06 25, 14:16)
Sijonukas tiesiog nuostabus. Kiek atsiejo?  g.gif

dekui merginos 4u.gif sijonas kainavo 25svarus
Atsakyti
user posted image

gal kas pirkote?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 25, 13:13)
Zadetos sijonuko nuotraukos ax.gif 

Labai grazus sijonukas wub.gif Ir bliuskyte puikiai priderinta thumbup.gif Is pradziu pamaniau, kad tai suknele blush2.gif
Atsakyti
merginos, gal zinote ar galite patarti kaip su sios sukneles dydziu? yra tik 8, o as nesioju 75C ir siaip M, ar tiktu? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 06 25, 19:53)
merginos, gal zinote ar galite patarti kaip su sios sukneles dydziu? yra tik 8, o as nesioju 75C ir siaip M, ar tiktu?  4u.gif
user posted image

Kokia medžiaga? Jei tamposi, tai gal ir S tiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 06 25, 20:53)
merginos, gal zinote ar galite patarti kaip su sios sukneles dydziu? yra tik 8, o as nesioju 75C ir siaip M, ar tiktu?  4u.gif

Per maža bus. 8 dydis atitinka S, Jums reiktų 10.
Atsakyti

i 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
Merginos padekit, niekaip nesuprantu ka netaip darau doh.gif
Noriu uzsisakyti is asos, prisijungiau prie account, bet tuom viskas ir baigiasi, atejo i pasta pasveikinimas kad viskas gerai, esu uzsiregistravus, bet kai isimetu preke i krepsi, spaudziu pay, ismeta prisijungimo lentele, kur reikia ivesti pasta ir slaptazodi, as taip ir padarau, bet toliau nieko man nebeismeta, taip ir pasilieku tam paciam lape doh.gif
gal kuri buvot susidurusi su ta pacia problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 06 24, 19:45)
Na mes jau diskutavom, kad 100 svarų nėra ta riba, nuo kurios siunčia per dpd, aš pastaruosius kartus užsisakinėjau už ~700lt, tai siuntė per dpd.

tai aš nesuprantu, kodėl ta Fiona iš asos negalėjo taip ir pasakyti? kad tarkim nuo tam tikros sumos siunčia per DPD. Nes aš jos ir klausiau,kokio dydžio turi būti mano užsakymas, kad gaučiau per DPD. Koks tikslas jai meluoti, kad pasirinkus Express siuntimo būdą, siunčia per kurjerius. Ar nori, kad mokėtume brangiau už siuntimą? Bet kažkaip abejoju, kad tokie kaip "asos" imtų ir meluotų schmoll.gif
o dėl savo siuntinio dar nieko nežinau, nes išvažiavus esu..gal kartais jau ir atnešė pranešimą... g.gif

Balbetka, labai gražiai atrodo sijonukas ir maikytė bigsmile.gif thumbup.gif
O suknytės neparodysi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 26 birželio 2010 - 18:40
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 26, 19:04)
Merginos padekit, niekaip nesuprantu ka netaip darau  doh.gif
Noriu uzsisakyti is asos, prisijungiau prie account, bet tuom viskas ir baigiasi, atejo i pasta pasveikinimas kad viskas gerai, esu uzsiregistravus, bet kai isimetu preke i krepsi, spaudziu pay, ismeta prisijungimo lentele, kur reikia ivesti pasta ir slaptazodi, as taip ir padarau, bet toliau nieko man nebeismeta, taip ir pasilieku tam paciam lape  doh.gif
gal kuri buvot susidurusi su ta pacia problema  g.gif

Nueikit i ''Internetines pardes be tarpininkiu 10'', atsakiau kodel taip yra
Atsakyti
o express delivery pasirenkant daug greiciau siuntinukas ateina nei iprastu budu? 4u.gif
Atsakyti