Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(kutikutule @ 2010 06 23, 13:21)
tai gali buti ir del pastininkiu, kurios nenori vargintis nesiot daiktus pirmyn atgal, paprasciau sukist daigta i pasto dezute, man irgi taip karta buvo sukise, as tada ne is asos siunciaus, bet regostruotu, o tuose lapuose nzn, gal pacios pasiraso, aisku negaliu taip grieztai sakyti, bet galimas variantas  smile.gif

negalimas daiktas. Pas juos matyt tvarka pasikeitė, juk įmečiau ką parašė. Taigi jei rinksitės "standart" pristatymo būdą, ko gero siųs paštu neregistruotus.
anksčiau viskas kitaip būdavo. Reikėdavo pasirašyti. O paskutiniu metu nebereikia, klausiau pašte "kur rašytis?",atsakė, kad neregistruota siunta ir rašytis nereikia. Čia prieš mėnesį kokį jau taip buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 23, 15:30)
negalimas daiktas. Pas juos matyt tvarka pasikeitė, juk įmečiau ką parašė. Taigi jei rinksitės "standart" pristatymo būdą, ko gero siųs paštu neregistruotus.
anksčiau viskas kitaip būdavo. Reikėdavo pasirašyti. O paskutiniu metu nebereikia, klausiau pašte "kur rašytis?",atsakė, kad neregistruota siunta ir rašytis nereikia. Čia prieš mėnesį kokį jau taip buvo.  smile.gif

ir anksciau buvo neregistruotos siuntos, sakiaus ir pries metus ir pries pusmeti ir pasirasyt nereikdavo niekad, paste pasake kad siuntos neregistruotos
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 23, 11:22)
Išdrįsau ir paklausiau asos, nuo ko priklauso siuntimas per paštą ir per DPD. Taigi atrašė:
"If you wanted to have your order delivered by DPD then you would need to choose our EXPRESS delivery service instead of our Standard. This way you will also be able to track your order."

ax.gif  dabar visą laiką rinksiuos Express, geriau sumokėti 5 svarais daugiau, bet greitai ir tikrai sulaukti savo siuntinio  bigsmile.gif

Nu bet kaip keistai, aš niekada express nesirinkau, bet jau tris paskutinius kartus per dpd gavau.
Atsakyti
Na va gavau siandien savo siuntinuka (uzsakiau birzelio 16d.) smile.gif Viskuo likau patenkina ishskyrus viena GAP palaidine:

http://www.asos.com/...spx?iid=1049096

Buvau girdejusi, kad GAP drabuzeliai nera itin kokybiski, bet surizikavau ir ka.. pirkau zalia (pagrindine foto) maikute. Realybeje ji labiau chaki, nei zalia ir plius visa pasiburbuliavusi, medziaga plona doh.gif Parduotuveje i tokia net neziureciau..

O kaip jus sprendziate, kad siuntinys neregistruotas? g.gif Pas mane (Vilniuje) registruoto siuntinio lapelis buna Baltas, o neregistruoto laikrastinio popieriaus rudas. Bet abiem atvejais reikia paste pasirasyti kad siuntini gavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 23, 06:34)
tame ir reikalas, kad jau kelinta karta nereikia pasirasyti paste atsiimant. Ir ta is asos parase, kad nera jokio registracijos numerio, nes siusta i "domestic post office".
be to, registruoto paketo niekas nesugrustu i pasto deze:)

QUOTE(micefee @ 2010 06 23, 14:21)
Aš visada neregistruotus gaunu ir niekada nereikia pasirašinėti.  ax.gif

na kaip idomu unsure.gif as paskutiniu metu gavau tris siuntinius ir uz visus tris reikejo pasirasyt.... paskutinis gautas berods birzelio 19... ir visada rinkausi standard shipping. Galimas daiktas, kad cia tiesiog mano pashto poskyryje tokia tvarka, kad reik paraso. Matyt jei visom siuncia neregistruotu ir jei net Asos konsultante taip parase, tai mano siuntos irgi buvo paprastos....

Tylene, vis dar jokiu ziniu ? doh.gif
Atsakyti
Man kiek siuntė iš ASOS, niekada pasirašyti nereikėjo, atsiimti visada reikia eiti į paštą. Registruotą siuntinį atneša į namus, jei nebūna tuo metu namie, palieka pranešimą, kad siuntinį galiu atsiimti pašte. Ir už registruotą siuntinį visada duoda pasirašyti knygoj... Žodžiu, esmė aiški - ASOS standard shipping siuntiniai neregistruoti, tik express delivery siunčia per DPD registruotus. ax.gif Kartais gal jiems susišviečia ir neprašius išsiunčia express (gal kažkas tuo pačiu metu ėmė tokį siuntimą į Lietuvą ir sujungė kartu)...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 23, 23:25)
Man kiek siuntė iš ASOS, niekada pasirašyti nereikėjo, atsiimti visada reikia eiti į paštą. Registruotą siuntinį atneša į namus, jei nebūna tuo metu namie, palieka pranešimą, kad siuntinį galiu atsiimti pašte. Ir už registruotą siuntinį visada duoda pasirašyti knygoj... Žodžiu, esmė aiški - ASOS standard shipping siuntiniai neregistruoti, tik express delivery siunčia per DPD registruotus.  ax.gif Kartais gal jiems susišviečia ir neprašius išsiunčia express (gal kažkas tuo pačiu metu ėmė tokį siuntimą į Lietuvą ir sujungė kartu)...

Ir dar aišku, kad jie brangius siuntinius irgi per dpd siunčia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 06 24, 17:49)
Ir dar aišku, kad jie brangius siuntinius irgi per dpd siunčia  thumbup.gif

Kaip Tylenės praktika rodo, nebūtinai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 24, 16:52)
Kaip Tylenės praktika rodo, nebūtinai.  tongue.gif

Na mes jau diskutavom, kad 100 svarų nėra ta riba, nuo kurios siunčia per dpd, aš pastaruosius kartus užsisakinėjau už ~700lt, tai siuntė per dpd.
Atsakyti
Zadetos sijonuko nuotraukos ax.gif paciai save nufotografuoti labai sunku, todel tokios nevykusios, bet bent jau bendras vaizdas matos.. (liemenuka tingejau persirengt, bet is tikruju tai taip ir nesviecia) blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražus sijonukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 25, 14:47)
Gražus sijonukas.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai. ir man patiko smile.gif
Atsakyti