Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Tylene @ 2010 06 22, 22:43)
o tau išsiųsti buvo per paštą, tie kur dingo? nes jei per DPD, tai ir aš nebijočiau, nes tie būna registruojami.

per pashta berods visi taip pat registruoti, nes ateina visada praneshimas.

Man karta buvo net i namus atneshes pashtininkas siuntini is Asos siusta per pashta. smile.gif tai maniau, kad visuomet registruotu siuncia.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 06 22, 23:10)
per pashta berods visi taip pat registruoti, nes ateina visada praneshimas.

Man karta buvo net i namus atneshes pashtininkas siuntini is Asos siusta per pashta. smile.gif tai maniau, kad visuomet registruotu siuncia.

Man irgi visada pranešimą įmesdavo į pašto dėžutę, o vieną kartą visą siuntinį (siunčiau tik vieną suknelę) sugrūdo į pašto dėžutę. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 22, 23:30)
Man irgi visada pranešimą įmesdavo į pašto dėžutę, o vieną kartą visą siuntinį (siunčiau tik vieną suknelę) sugrūdo į pašto dėžutę.  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif na va.... o siaip manes visuomet dar prashe pasirashyt, tai cia dar vienas pozymis, kad tos siuntos registruotos buvo... ta prasme, nebuvo tiesiog sugrude i pasto deze ir iseje, o skambino i duris ir prase paraso.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 06 22, 23:44)
biggrin.gif  biggrin.gif  na va.... o siaip manes visuomet dar prashe pasirashyt, tai cia dar vienas pozymis, kad tos siuntos registruotos buvo... ta prasme, nebuvo tiesiog sugrude i pasto deze ir iseje, o skambino i duris ir prase paraso....  smile.gif

tame ir reikalas, kad jau kelinta karta nereikia pasirasyti paste atsiimant. Ir ta is asos parase, kad nera jokio registracijos numerio, nes siusta i "domestic post office".
be to, registruoto paketo niekas nesugrustu i pasto deze:)
Atsakyti
Tylene, isivaizduoju kaip nerimas ir nervas jama, mane ne maziau imtu verysad.gif bet optimizmo daugiau, manau tikrai viskas baigsis gerai 4u.gif arba prekes ateis, arba asos atlygins. Netikiu, kad 100 svaru kompensuotu 10 % nuolaidele kitam uzsakymui smile.gif Dar kazkaip nesitiki, kad siunte neregistruotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 06 23, 08:37)
Tylene, isivaizduoju kaip nerimas ir nervas jama, mane ne maziau imtu verysad.gif bet optimizmo daugiau, manau tikrai viskas baigsis gerai 4u.gif arba prekes ateis, arba asos atlygins. Netikiu, kad 100 svaru kompensuotu 10 % nuolaidele kitam uzsakymui  smile.gif Dar kazkaip nesitiki, kad siunte neregistruotu g.gif

nu net paryškintai parašė:
"It might also be useful to know that this parcel is due to be delivered by your domestic postal service and a tracking number is not available for this package. "

nes aš prašiau, kad duotų man kokį registracijos numeriuką, kad galėčiau pašte ieškoti. Gal aš ką ne taip suprantu, su anglų man nėra labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Išdrįsau ir paklausiau asos, nuo ko priklauso siuntimas per paštą ir per DPD. Taigi atrašė:
"If you wanted to have your order delivered by DPD then you would need to choose our EXPRESS delivery service instead of our Standard. This way you will also be able to track your order."

ax.gif dabar visą laiką rinksiuos Express, geriau sumokėti 5 svarais daugiau, bet greitai ir tikrai sulaukti savo siuntinio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 23, 12:22)
Išdrįsau ir paklausiau asos, nuo ko priklauso siuntimas per paštą ir per DPD. Taigi atrašė:
"If you wanted to have your order delivered by DPD then you would need to choose our EXPRESS delivery service instead of our Standard. This way you will also be able to track your order."

ax.gif  dabar visą laiką rinksiuos Express, geriau sumokėti 5 svarais daugiau, bet greitai ir tikrai sulaukti savo siuntinio  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
merginos, gal kas nors pirkote tokius batus?
jau jie vos 30 svarbu bekainuoja, įdomu, kaip ten zomša atrodo:)

user posted image
Atsakyti
na va, zadejau realias sijonuko nuotraukas ikelt, bet namie kompas paluzo sad.gif reikes palaukt pora dienu
O kas del siuntiniu, tai vakar irgi gavau neregistruota ir nesupratau kame bajeris, kodel nereikejo pasirasyt
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 06 23, 12:36)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
merginos, gal kas nors pirkote tokius batus?
jau jie vos 30 svarbu bekainuoja, įdomu, kaip ten zomša atrodo:)

user posted image

ko gero aš pirkau tokius, ar bent jau panašius g.gif tik pilkos spalvos..jie tokie susismaukia, ane?
tai normalūs šiaip jie. Nėra labai jau super truper kokybės, bet kai už tokią kainą-tai normalūs smile.gif
Atsakyti
Aš visada neregistruotus gaunu ir niekada nereikia pasirašinėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 23, 14:12)
na va, zadejau realias sijonuko nuotraukas ikelt, bet namie kompas paluzo sad.gif reikes palaukt pora dienu
O kas del siuntiniu, tai vakar irgi gavau neregistruota ir nesupratau kame bajeris, kodel nereikejo pasirasyt

tai gali buti ir del pastininkiu, kurios nenori vargintis nesiot daiktus pirmyn atgal, paprasciau sukist daigta i pasto dezute, man irgi taip karta buvo sukise, as tada ne is asos siunciaus, bet regostruotu, o tuose lapuose nzn, gal pacios pasiraso, aisku negaliu taip grieztai sakyti, bet galimas variantas smile.gif
Atsakyti