Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(kitten` @ 2010 06 22, 19:22)
Gavau savo siuntinuka 11 dienos, bet deja teks siuti atgal verysad.gif  basutes per placios, koja plaukioja, nors pedos ilgis pats tas verysad.gif
Kaip grazinimas vyksta? Uzpildau grazinimo lapa, siunciu atgal ir laukiu savo pinigeliu, taip?

kodėl visos gaunat, o aš ne angel_sadangel.gif
bet man visų baisiausiai, kad jie siunčia neregistruotus unsure.gif ir iš kur dabar sužinoti kokiam krašte jis pasimetė verysad.gif gaila 500 lt išmestų, dabar bijosiu užsisakinėti.
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 06 22, 21:11)
kaip supratau, kai tik gaus basutes, tureciau laukt laiskelio is ju, kaip patvirtinimo?

Aha. mirksiukas.gif

Tylene, gal dar gausi. mirksiukas.gif O jei ne, manau, turėtų grąžinti pinigus ar išsiųsti naujus rūbus.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 22, 20:32)
Tylene, gal dar gausi.  mirksiukas.gif O jei ne, manau, turėtų grąžinti pinigus ar išsiųsti naujus rūbus.

kur ten gausiu, 8 dieną užsakymas padarytas. Buvau pašte šiandien ieškoti, nieko neturi.
O kad grąžins pinigus ar išsiųs naujus rūbus, tai labai abejoju -kadangi neregistruotas siuntinys, jie sakys, kad ne kalti dėl to doh.gif
Labiausiai nervina, kad dabar šventėms reikėjo man tų suknių verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad tikrai turėtų grąžinti pinigus, nes kiek skaičiau temoje "internetinės parduotuvės be tarpininkių" tai dingus siuntiniams iš visokių lievesnių parduotuvių (bohoo ir pan.) pinigus grąžindavo.
Atsakyti
Tylene, as taip pat manau, kad tikrai taip nesibaigs viskas - grazins pinigus arba ishsius is naujo....

gi parduotuve rupinasi, kad klientai butu patenkinti.

Butu labai negrazu jei nieko nedarytu, ypac kai uzsakymas ne 20 svaru, o virsh 100.

Manau dar galima pora dienu laukt, o veliau prasyti replacement.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 22, 21:38)
kur ten gausiu, 8 dieną užsakymas padarytas. Buvau pašte šiandien ieškoti, nieko neturi.
O kad grąžins pinigus ar išsiųs naujus rūbus, tai labai abejoju -kadangi neregistruotas siuntinys, jie sakys, kad ne kalti dėl to  doh.gif 
Labiausiai nervina, kad dabar šventėms reikėjo man tų suknių  verysad.gif  verysad.gif

O kodel neregistruotu? Kiek pamenu jie visada registruotu siuncia g.gif

O siaip manau Jums nera ko jaudintis. Parasykite jiems kad negaunate siuntinuko ir manau tikrai gausite atsakyma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 06 22, 21:00)
O kodel neregistruotu? Kiek pamenu jie visada registruotu siuncia  g.gif

O siaip manau Jums nera ko jaudintis. Parasykite jiems kad negaunate siuntinuko ir manau tikrai gausite atsakyma.  mirksiukas.gif

tai ir man keista, kodėl jie pradėjo siųsti neregistruotu doh.gif kvailystė kažkokia, gi ne už 10 svarų perkam dažniausiai.

Parašiau laišką, atsakė, kad dar laukti iki liepos 02 dienos (9 dieną išsiuntė, o laukti iki liepos 02 d...vos ne mėnesis gausis...).
vienas iš sakinių iš jų laiško: " In the unlikely event your order is not delivered by 02/07/10 please let us know as we can then look into this and find the best resolution for you."

Tai tas radimas geriausio sprendimo man- nepanašu į tai, kad atsiųs kitus rūbus. Duos kokią nuolaidą 10 procentų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tylene, nebesvaik ir nesijaudink. biggrin.gif Grąžins pinigus, o tu dar neprarask vilties ir lauk siuntinuko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 22, 21:23)
Tylene, nebesvaik ir nesijaudink.  biggrin.gif Grąžins pinigus, o tu dar neprarask vilties ir lauk siuntinuko.  4u.gif

aš net darbe šiandien buvau pikta kaip ragana, dėl to, kad negaunu savo suknelių biggrin.gif nu ligonė aš..žinau....bet gydytis nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 22, 21:38)
O kad grąžins pinigus ar išsiųs naujus rūbus, tai labai abejoju -kadangi neregistruotas siuntinys, jie sakys, kad ne kalti dėl to  doh.gif 
Labiausiai nervina, kad dabar šventėms reikėjo man tų suknių  verysad.gif  verysad.gif

man kelis kartus buvo pamete siuntini, as jiem parasydavau ir jie persiusdavo is naujo, o uz daiktus kuriu nebera -out off stock - perveda pinigus
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 06 22, 22:35)
man kelis kartus buvo pamete siuntini, as jiem parasydavau ir jie persiusdavo is naujo, o uz daiktus kuriu nebera -out off stock - perveda pinigus

drinks_cheers.gif na va, Tylene tikrai viskas bus OK. Aisku nemalonu kai planavai jau devet daikta, o jo ner huh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 06 22, 21:35)

o tau išsiųsti buvo per paštą, tie kur dingo? nes jei per DPD, tai ir aš nebijočiau, nes tie būna registruojami.
Atsakyti