Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 06 20, 15:28)
Kas čia taip patarė dėl tų dydžių? Jei nešiojat 38, tai ir imkit 5.

temoj internetines parduotuves be tarpininkiu, ir dar kelios moterys patvirtino del neatitinkanciu avalynes dydziu g.gif tada net dingo noras avalyne internete pirkt:) na dabar surizikuosiu, imsiu savo dydi ir tiek. aciu 4u.gif
Atsakyti
ir šiandien nėra man siuntinuko sad.gif gal jau rašyti jiems ir klaust? Nors pagal juos šiandien paskutinė diena, kada turėjau gauti. Tai gal palaukti kokią dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 21, 08:13)
ir šiandien nėra man siuntinuko sad.gif gal jau rašyti jiems ir klaust? Nors pagal juos šiandien paskutinė diena, kada turėjau gauti. Tai gal palaukti kokią dieną?  g.gif

Aš dar porą dienų palaukčiau 4u.gif Arba bandykit ieškoti pašte, jei per paštą siuntė.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 06 21, 09:50)
Aš dar porą dienų palaukčiau  4u.gif Arba bandykit ieškoti pašte, jei per paštą siuntė.

neiskenciau ir parasiau asos'ui smile.gif tai per 10 minuciu gavau atsakyma. Raso palaukti dar iki liepos 2 dienos, nes gal uztruko del to vulkano. Tai dar tiek laiko laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 21, 10:56)
neiskenciau ir parasiau asos'ui smile.gif tai per 10 minuciu gavau atsakyma. Raso palaukti dar iki liepos 2 dienos, nes gal uztruko del to vulkano. Tai dar tiek laiko laukti verysad.gif

visada reikia matyti pliusus biggrin.gif parasysi jiems, kad gavai nelaiku ir turetu duot 10% nuolaidos koduka kitam apsipirkimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš išsiunčiau dvi sukneles pinigų grąžinimui ir kažkaip dar jokių žinių iš jų... Irgi laukiu vis, o svarbiausia čekį išmečiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 21, 10:59)
visada reikia matyti pliusus biggrin.gif  parasysi jiems, kad gavai nelaiku ir turetu duot 10% nuolaidos koduka kitam apsipirkimui mirksiukas.gif

tai jei gausiu, tai neberašysiu jiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 21, 11:20)
tai jei gausiu, tai neberašysiu jiems  ax.gif

tai gali parasyti, kad gavai veliau nei jie rase ir duos koduka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 21, 11:28)
tai gali parasyti, kad gavai veliau nei jie rase ir duos koduka wink.gif

kažkodėl manau, kad dingo tas siuntinys sad.gif nu kaip gali tiek ilgai eiti..tas vulkanas jau seniai miega sau ramus. doh.gif užknisa, o taip reikia man tų naujų suknelių, nes nebeturiu ką rengtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 21, 11:37)
kažkodėl manau, kad dingo tas siuntinys sad.gif nu kaip gali tiek ilgai eiti..tas vulkanas jau seniai miega sau ramus.  doh.gif  užknisa, o taip reikia man tų naujų suknelių, nes nebeturiu ką rengtis  biggrin.gif

nu jau, viena is tu, kurios "neturi" ka rengtis biggrin.gif turbut puse asos sukneliu turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 21, 11:52)
nu jau, viena is tu, kurios "neturi" ka rengtis biggrin.gif  turbut puse asos sukneliu turi  biggrin.gif

žinai kaip pas moteris būna? biggrin.gif jei nėra naujo drabužio, vadinasi nėra ką rengtis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 21, 12:16)
žinai kaip pas moteris būna?  biggrin.gif  jei nėra naujo drabužio, vadinasi nėra ką rengtis...  biggrin.gif

zinau, zinau... biggrin.gif
Atsakyti