Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 06 19, 13:04)
Man irgi labai greit atėjo, 9d užsakiau, o 16 jau gavau smile.gif Ir jau kelintą kartą iš eilės per dpd siunčia, tikrai tai priklauso nuo užsakymo sumos wink.gif

o kokia suma turi būti? mano dabar 115 svarų buvo ir per paštą siunčia. Gal nuo 200 svarų per DPD? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 19, 11:30)
mergaites, uzsakineju dabar cia:) man pasirode graziau ir pigiau nei ASOS. Viska veza i LT uz ta pacia kaina kaip ir ASOS

www.boohoo.com

usisakiau as is cia,tai kokybe,tokia nepergeriausia,bet nesioti drasiai galima,ir kainos normalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 19, 14:05)
o kokia suma turi būti? mano dabar 115 svarų buvo ir per paštą siunčia. Gal nuo 200 svarų per DPD?  g.gif

Mano paskutiniai 3 užsakymai buvo apie 170-180 svarų, tai visus per dpd siuntė, o kai siunčiausi už 130 ir mažiau, visi būdavo per paštą smile.gif
Atsakyti
Visgi jau gavau šiandien siuntinuką. Dydžiai tiko, viskas thumbup.gif

O dėl Asos kokybės - tai esu pirkusi tik dvejus jeggings'us - tai kokybė tikrai nebloga. Visa kita, kažkaip, išsirenku kitų firmų vis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 06 19, 16:54)
Mano paskutiniai 3 užsakymai buvo apie 170-180 svarų, tai visus per dpd siuntė, o kai siunčiausi už 130 ir mažiau, visi būdavo per paštą  smile.gif

aaa..žinosiu dabar ir aš. Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laPerlla @ 2010 06 19, 17:16)
Visgi jau gavau šiandien siuntinuką. Dydžiai tiko, viskas  thumbup.gif

O dėl Asos kokybės - tai esu pirkusi tik dvejus jeggings'us - tai kokybė tikrai nebloga. Visa kita, kažkaip, išsirenku kitų firmų vis...  smile.gif

ko gero mano bus dingęs...pirmadienis jau bus ta diena, kurią asos nurodė. verysad.gif nėra man tai ilgai keliavęs siuntinys unsure.gif
Atsakyti
peržiūrėjau savo senus užsakymus, tai man siuntė per DPD ir už 115 svarų užsakymą. g.gif O dabar paskutiniai 5 užsakymai visi per paštą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 19, 19:47)
peržiūrėjau savo senus užsakymus, tai man siuntė per DPD ir už 115 svarų užsakymą.  g.gif  O dabar paskutiniai 5 užsakymai visi per paštą  g.gif

Nu va, tai kaip suprast juos g.gif Vis tiek manau, kad jei pakankamai brangus užsakymas, tai per dpd siunčia, bet kur ta riba g.gif
Atsakyti
gal kas patartu, kazkaip nesuprantu su ASOS avalynes dydziais. ASOS gi turi ivairiu firmu, bet skaiciau kad reikia pirkt dydziu didesne, nes neatitinka, pvz pas mane 38=5, tai patare imt 6. bet gi ne visai avalynei taip yra? nes pvz turiu KG batus, viduj parasyta 38, ant dezutes kai pirkau buvo nurodyti abudu dydziai, ir 5 ir 38, puikiai atitinka, nes pirkau parduotuvej, tai kaip su kitu firmu avalyne, kaip dabar zinot kuri atitinka o kuri ne? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 birželio 2010 - 13:24
Kas čia taip patarė dėl tų dydžių? Jei nešiojat 38, tai ir imkit 5.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 19, 19:47)
peržiūrėjau savo senus užsakymus, tai man siuntė per DPD ir už 115 svarų užsakymą.  g.gif  O dabar paskutiniai 5 užsakymai visi per paštą  g.gif

o as pastebejau, kad siuncia per DPD jeigu didele deze, o jei suma didele, bet telpa i maisiuka ju, tada per pasta, gal ir klystu, bet jau pastebejau tokia tendencija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 20, 18:24)
o as pastebejau, kad siuncia per DPD jeigu didele deze, o jei suma didele, bet telpa i maisiuka ju, tada per pasta, gal ir klystu, bet jau pastebejau tokia tendencija ax.gif

gali ir taip būti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 20, 18:24)

O aš kaip tik kai gavau didelę dėžę, tai per paštą, o brangūs maišiukai būdavo per dpd hihihi.gif
Atsakyti